Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΦΟΡΑ ΣΕ TURBO ΑΜΑΞΙ
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- tiesto
- Νικολάκης

Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΦΟΡΑ ΣΕ TURBO ΑΜΑΞΙ
Πριν εναμιση μηνα λοιπον αγορασα ενα PUNTO GT με ενα προβλημα:Δεν δουλευε η τουρμπινα.Ετσι λοιπον μαζευα χρηματα για να το παω συνεργειο.Τελικα τα χρηματα μαζευτηκαν κ πριν μιαμιση βδομαδα το βαλα μεσα για του βαλουν τουρμπινα κ για service.Eχτες με πηρε τηλεφωνο κ μου λεει οτι αυριο θα ειναι ετοιμο.Ειχα τρελαθει απο τη χαρα μου!
Ολο το βραδυ ολο φσσσσ κ φσσσσ εκανα.Παω σημερα με το πατερα μου κ το βαζουν μπρος για να ζεσταθει.Μου λεει ο μαστορας κατσε να το κανω μια βολτα,κ μου λεει να παω κ γω μαζι του.Πηγαιναμε κανονικα κ μιλαγαμε.Του λεω οτι δεν εχω ξαναμπει σε τουρμπο αμαξι.Κ μου λεει ωστε δεν εχεις ξαναμπει ε? Κ το παταει μια κ τουρμπιζει κ εμεινα μ@L@κ@ς με ενα χαμογελο μεχρι τα αφτια!!!
Μετα για να το παμε σπιτι το παιρνω εγω κ ο πατερας μου μπροστα.Περιμενα λιγο να με περασει κ μετα με ενα πατημα του γκαζιου ειχα φτασει πισω του. Τωρα καταλαβα την απολαυση της γρηγορης οδηγησης,παντα με ασφαλεια βεβαια...Αντε γεια τωρα,παω να το πλυνω...
TIESTO_XALKIDA
- HauntedPunto
- Schumacher

- suboy
- Τρέχω σε αγώνες.

- kostas x 69
- Schumacher

- Location: RHODES, Tsairi, Pastida, Aerodromio Maritson! NEO steki Lidl!!!
fadasou na to tsimpisis k ligo...
...tha perimenw k tote tin perigrafi sou!!
...tha perimenw k tote tin perigrafi sou!!
POWERED BY PAPAGIANNIS SERVICE KERATEA
Respect my 1400cc !!!
www.myspace.com/kostas_x
289Roda kai 38.1Ropi @1,9bar!!!!
My Channel http://www.youtube.com/user/kostasx69
Respect my 1400cc !!!
www.myspace.com/kostas_x
289Roda kai 38.1Ropi @1,9bar!!!!
My Channel http://www.youtube.com/user/kostasx69
-
SilverPunto
- Schumacher

Kai egw auto lew.....
Siga siga mexri na to mathis.....
Meta tha eisai olo tsiouuuuuuuuuuuuffffffffffffffffffffffffffffff....................
gangggggggggg-----------tsioooouuufffffffffffffffffffffff....................
Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnngggggggggggggg tttttttttsssssssssssssssiiiiiiiiiioooooooooooooooooooooooooffffffffffffffff......................
Zitw ta TURBO.........................
Meta tha eisai olo tsiouuuuuuuuuuuuffffffffffffffffffffffffffffff....................
Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnngggggggggggggg tttttttttsssssssssssssssiiiiiiiiiioooooooooooooooooooooooooffffffffffffffff......................
- MAXRISTOS
- Τρέχω σε αγώνες.

αντε μετα ειναι η σειρα σου.αλλωστε τα μισα πραγματα τα χω να στα δωσω.SilverPunto wrote:Kai egw auto lew.....
- joykiller
- Τρέχω σε αγώνες.

εγω παλι τι να πω...κι εγω οντας αρκετα νεος (κλεινω τα 21 τον μαιο) ειχα ενα μκ2 5πορτο με χταποδι-καταλυτη-τελικο-φιλτρο και αρκετο ηχο.ηταν μοντελο του 2001 το ειχα παρει απο φιλο.ζαντες πλαινα αμπαρθ και τετοια ενθουσιασμενος.περνανε 8 μηνες και ξενερωνω με το γκαζι του (πριν 1 μηνα περιπου).αρχιζω να ζαχαρωνω κατι γιαπωνεζους...τελικα αρχιζω και ψηνομαι για τουρμπο...τι καλυτερο εκτος απο πουντακι.βρισκω ενα μαυρο τζιτι1 γαματο με 25αρα-εξατμιση-προγραμμα οργανα μποντι-κιτ ιστοριες...το κοιταμε με τον αχιλλεα σαν πρωτη γνωμη μου λεει οκ.το παω σε φιλο φαναρτζη το κοιταει απο εδω το κοιταει απο εκει και τι μου λεει: στην κωλονα του συνοδηγου χανοντουσαν καπου οι εργοστασιακες ποντες...πω ρε πουστη λεω εχει στουκα...απελπιζομαι τα βαφω μαυρα γιατι ειχα γουσταρει πολυ ειχα φτιαχτει ρε παιδι μου.περνανε 2-3 μερες εχω τιγκα ξενερα και καποια στιγμη χαζευα στο σαιτ του αυτο-τριτη και βλεπω ενα σε μια σκοντα διπλα στο σπιτι μου.παω μια βολτα απο εκει βρισκω τον τυπο που μιλησα μου λεει οτι το ειχε φερει καποιος και ειχε παρει κατι και οτι το ειχε για προσωπικο του αυτοκινητο κανα 6μηνο αλλα ειχε θεμα το σαζμαν και το εφτιαξε και του πηγε 900 ευρω και οτι καιει και οτι δεν εχει παρκινγκ και μενει στου γκυζη (οντως απο κλειδια δοξα τον θεο γυρω-γυρω...).ανθρακι το πουντακι τζιτι2 αλλα με καθισματα μπροστινα τζιτι1,λεω τι διαολο...το μονο που με ψιλοχαλαγε ηταν ο αεραγωγος στυλ ιμπρεζα που εχει που δεν μου κολλαει σε πουντακι.μου λεει ο τυπος (απο συναδελφο του εμαθα οτι ειναι θεοκουλος τυπος) οτι πηγε σε φιατ και του ειπαν οτι φοραει 25αρα τουρμπινα και οτι δεν το ηξερε.ωραια μεχρι εδω.φωναζω τον αχιλλεα και ερχεται με τον βαγγελακη παρεα το κοιτανε απο δω απο κει (και τους ευχαριστω και δημοσια) μου λενε σασι οκ περα απο κατι φτερα και μλκιες τετοιες.λεω οκ.μετα ομως γυρναει ο αχιλλες και μου λεει οτι φοραει 28αρα και οχι 25αρα και οτι εχει και φουλ εξατμιση 60αρα.μου εβγαλε την πιστη ο τυπος μεχρι να το παω σε φαναρτζη-μηχανικο σε βαθμο που ειπα οτι κατι εχει το αμαξι και μου το κρυβει.του λεω κοιτα αμα θες το παμε αμα δν θες χεστηκα.με παιρνει την αλλη μερα μου λεει ποτε θες.κανονιζουμε το παμε.ολα καλα.του δινω το μκ2 μου τραμπα χωρις να δωσω διαφορα.επειδη το εχω τραβηξει ηδη αρκετα φτανω στο σημερα.το πηγα στο συνεργειο που με συμβουλεψε ο αχιλλεας για μια πρωτη ματια πριν 3 βδομαδες και μου λεει ο μαστορας ολα οκ δεν βλεπω κατι.στην συναντηση στα μακντοναλντς κοιταγε ενας τυπος το αμαξι οταν πηγα και κατι ειπε στο αχιλλεα.το παλικαρι ηταν ο κολλητος του αρχικου ιδιοκτητη και το ηξερε το αμαξι και τι γυρναει και μου λεει?το αμαξι λεει εχει σφυρηλατα και ρουλεμανατη 28αρα και οτι το πουλησε πριν ολοκληρωσει το φτιαξιμο γιατι εβγαλε θεμα το σαζμαν και ειχε πνιγει στα χρεη με το αμαξι αυτο και τσαντιστηκε...κοκκαλο εγω.περναει λιγος καιρος μαζευω ενα 1100 ευρω και παω συνεργειο την περασμενη τριτη και του λεω του μαστορα:εχω τοσα τι κανουμε?μου λεει πρωτα θα δουμε αν οντως ειναι σφυρηλατο και παμε αναλογα μετα.αγωνια εγω αφηνω το αμαξι.μιλαμε την αλλη μερα το απογευμα μου λεει μπορεις να ερθεις απο εδω του λεω οχι μου λεει ωραια ακου.το αμαξι λεει φοραει σφυρηλατα και μαλιστα 82αρια.και η τουρμπινα οντως ρουλεμανατη...εγω σε φαση να τον βγαλω εξω και να τρεχω ασ πουμε...γινανε καποιες εργασιες (στο καπακι και στον εκκεντροφορο) και συνεχιζουμε ακαθεκτοι,το εχω δει σαν προτζεκτ.οταν τελειωσει θα πηγαινει αρκετα καλα το αμαξι
.το αμαξι αυτο ηταν το πρωτο τουρμπακι μου και το πηρα με ενδοιασμους αλλα τωρα ειμαι στον 7ο ουρανο...θα γινει τζιτζι απο μηχανη και απο φαναρτζοδουλειες ελπιζω μεχρι τα χριστουγεννα του χρονου τετοια εποχη.αν κανετε τον κοπο και το διαβασετε σας ευχαριστω γιατι ομολογουμενω ξεφυγα αλλα με καταλαβενετε τι ενθουσιασμο εχω..την πρωτη φορα που πηγα το αμαξι βολτα να το ανοιξω λιγο αργα στην μεσογειων (αγια παρασκευη μενω..) μεχρι τοτε το ψιλοτουρμπιζα αλλα με φοβο γιατι δεν ηξερα το αμαξι.σημειοτεον φοραει μονο ενα προγραμμα-κονσερβα που σηκωνει σταθερη 1 μπαρ χωρις οβερ και χωρις βαλβιδα.οπως καταλαβενετε ανοιγει ψηλα.οποτε κανω 1-2 βολτες χαλαρες και μετα αρχιζω να ανοιγω.εκεινο το 35λεπτο της πρωτης βολτας δεν νομιζω οτι θα το ξεχασω αν οχι ποτε στην προσεχη 15ετια...σας ευχαριστω ολους που με δεχτηκατε τοσο ζεστα στο κλαμπ και για αλλη μια φορα τον αχιλλεα που ανοιχτε τα απειρα βλακωδη τηλεφωνηματα μου και με πηρε απο το χερι και μου εμαθε καποια πραγματα και μου εδωσε καποιες ακρες να κινηθω.ευχαριστω.
- kostas x 69
- Schumacher

- Location: RHODES, Tsairi, Pastida, Aerodromio Maritson! NEO steki Lidl!!!
mou eftiaxses tin mera!!!
kalimera lipon!
kane k ena trapezaki me psita ston axillea k sto bago vre aderfe!!!
kalimera lipon!
kane k ena trapezaki me psita ston axillea k sto bago vre aderfe!!!