Τοποθέτηση ζελατίνων φιμέ
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- kallia_gt
- Εμαθα να ξεκινάω.

- Abarth
- Εμαθα να ξεκινάω.

παιδια μην ψαρωνετε με την lummar, και αλλοι κανουν καλη δουλεια και παιρνουν λιγοτερα, για μια απλη σχετικα δουλεια να σου βαλει μεμβρανη σου παιρνει 200 ευρω, στον χωρο του αυτοκινητο μας εχουν τα μαγαζια για κοροιδα, απο βελτιωτικους οικους μεχρι μαγαζια με αξεσουαρ, για πηγαιντε στο εξωτερικο να δειτε ποσο τα εχουν
- kallia_gt
- Εμαθα να ξεκινάω.

- kallia_gt
- Εμαθα να ξεκινάω.

-
ΕΞΑΣΦΑΙΡΟΣ
- Νικολάκης

- Gallatin
- Moderator

σε αυτο παιζει ενα μαγαλο ρολο η εργασια δεν μπορει ο καθε ενας να την βαλει μονος του..........PuntoGT - L.R.C. wrote:ειχε αγορασει και το club ζελατίνα για φιμέ , γιατι όλοι ζήταγανε αλλα στο τέλος κανείς δεν ήρθε....
http://www.speedtest.net/result/363494335.png

Arguing with the moderators is like shaking your fist at God. There's nobody there; and if there is, he's not listening. And if he's listening, all you're doing is pissing him off

Arguing with the moderators is like shaking your fist at God. There's nobody there; and if there is, he's not listening. And if he's listening, all you're doing is pissing him off
- ftskamins
- Εμαθα να ξεκινάω.

- panos_mk2
- Εμαθα να ξεκινάω.

ΦΙΜΕ !
εχω ενα punto sporting του 2000 μοντελο.Θελω να βαλω φιμε.Μαλλον 3Μ.Δεν ειμαι ομως σιγουρος.Εχω βρει ενα μαγαζι στο αιγαλεω.VAGGIANAKIS Group.170E χωρις μπροστα.Θα υπαρξει προβλημα αν τα βαλω αυτη την εποχη?Περιμενω απαντηση.Αυτο το μαγαζι ειναι καλλο?εχει κανεισ να μου προτεινει κατι αλλο?
- P.A.D.R.C
- Schumacher