Το post το μεταφερω αυτουσιο απτο psclub...
Καλημέρα σε όλους και όλες,
Τα ξημερώματα του Σαββάτου έκαναν διάρηξη στο σπίτι μου, την ώρα που κοιμόμουν, και ανάμεσα στα άλλα πήραν και τα κλειδιά του αυτοκινήτου, φόρτωσαν τα κλοπιμαία σε αυτό και φύγανε! Το αμάξι είναι ένα Peugeot 206cc Rolland Garros 2.000cc σαμπανιζέ με σχάρα και αριθμό κυκλοφορίας ΖΜΝ 5729 αν το δεί κάποιος από εσάς να κυκλοφορεί στο δρόμο παρακαλώ να ειδοποιήσει αμέσως το 100 και δευτερευόντως αν θέλει εμένα (6972553098).
Χρήστος.
Και τού έκανα και το πρώτο σέρβις την περασμένη δευτέρα...
Οποιος δει κατι...
Κλοπη 206cc
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- gyubrush
- Τρέχω σε αγώνες.

-
x-oyranoy
- alucard
- Νικολάκης

το μονο καλο για το παλικαρι ειναι οτι εχει ασφαλεια κλοπης σιγουρα,ετσι δεν ειναι?οποτε φιλε μου υπομονη κανα 3μηνο να σου βγαλει η ασφαλιστικη την αποζημιωση.αν εισαι ιντεραμερικαν σου δινει κ οχημα γιαυτους τους μηνες να κινησαι.ασε κ τα εχουμε περασει αυτα με απλο 206 1,4.τα peugeot κανουν φτερα ειδικα τα 206 κ δεν βρισκονται σχεδον ποτε!
- HauntedPunto
- Schumacher

x-oyranoy wrote:E na pw kai ti m@l@ki@ mou gia na to alafrynw eytyxws pou sto pagrati tha prepei na psaksei gyrw sta 5-6 tetragwna (pros kathe pithani kateythynsh) gia na vrei pou tha to exw parkarei o kleftis. xa.
Όντως, και παλιά νόμιζα οτι μόνο στον Πειραιά είχαμε πρόβλημα!!
Made Me Do ItPure on the outside, Haunted on the inside...
- ngt
- Μαθαίνω να στρίβω.

Εδω εμας πηγαν να μας κλεψουν την αλφα ρομεο στο παλαιο φαληρο... Και καταφεραν 700 ευρω ζημια με μεταχειρισμενα εξαρτηματα και απλα ισιωμα της πορτας χωρις να φυγουν οι λακουες που εκαναν...
Those who follow money, immitate. Those who follow their passion innovate.
Imagination is more important than knowledge - Albert Einstein -

Imagination is more important than knowledge - Albert Einstein -

-
x-oyranoy