CLUBPUNTO...

Διαβάστε εδω τι γίνεται γύρω μας.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

ngt
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by ngt » Sat Dec 31, 2005 1:18 am

Ρε παιδια εμενα μου φαινεται οτι απλα εβαλε και αλλες προταιρεοτητες στη ζωη του, ετσι απλα, τι θα καθησει να σας πει την ιστορια της ζωης του.... Μην γινεστε σαν τους δημοσιογραφους που μεγαλοποιουν θεματα....
Επισης πολλοι χαλιουνται οταν ξυνουμε παλιες πληγες χωρισμοι και ετσι, αλλα εγω θα πω οτι τα ασχημα πραγματα μας αρεσει να τα θαβουμε... Αλλα το θεμα ειναι οτι τα ζητηματα υπαρχουν και ολο και καποιος θα τα ξεθαβει....

Those who follow money, immitate. Those who follow their passion innovate.
Imagination is more important than knowledge - Albert Einstein -
Image

Sonicboom
Schumacher
Schumacher

Post by Sonicboom » Sat Dec 31, 2005 1:37 am

Κωνσταντίνε η ουσία του topic που είναι η αρχική σου ερώτηση δεν έχει σβηστεί ούτε παραποιηθεί.
Το αν θα κλειδωθεί ή όχι δεν είναι θέμα δημοκρατίας αλλά σωστής λειτουργίας του forum.
To συγκεκριμένο topic από μόνο του "μυρίζει" μπαρούτι σε αυτό το forum...

ngt δεν υπάρχει κανένα απολύτως ζήτημα θαμένο. Το θέμα είναι να μην δημιουργούνται καινουργια ζητήματα από το τίποτα.
Image
.

P.A.D.R.C
Schumacher
Schumacher

Post by P.A.D.R.C » Sat Dec 31, 2005 1:40 am

Δεν ειπα οτι καποιος παραπποιησε την ερωτηση μου->Αν ειχε γινει κατι τετοιο θα επρεπε να τσακωνομαστε τωρα!
Ευχαριστω παντως για το χρονο που διαθεσατε.
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..
Image
PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB

Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)

MAXRISTOS
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by MAXRISTOS » Sat Dec 31, 2005 6:03 pm

P.A.D.R.C wrote:Πολυ ωραια.Εγω συμφωνω μαζι σου αλλα..

Ανοιξα ενα τοπικ.Νομιζω(αποψη μου) οτι δεν εθιξα κανεναν με αυτο που ρωτησα.Απο εκει και περα οποιος θελει απανταει.Κανεναν δεν αναγκασα να μου απαντησει(νομιζω!!).

Και επισης τακτικες του σβυνω ποστ-παραποιω κτλ χωρις ιδιαιτερο λογο(πολλες μα παρα πολλες συζητησεις ειναι οφ τοπικ και δεν εχουν σβυστει)

Aκομη καποιοι προτειναν να σβυστει τελειως το τοπικ..Αυτο δεν νομιζω να ειναι δειγμα "δημοκρατιας" για αυτο και το εκτιμησα που δεν το κανατε μεχρι στιγμης(αργοτερα μπορει καποιος να στραβωσει παραπανω και να το κανει)

Για τους παραπανω λογους θα ηθελα να παραμεινει ανοικτο και αν κποιος εχει να πει κατι σχετικα με το θεμα που σχολιασα ας το κανει.
Βεβαιως δεν ειμαι αυτος που αποφασιζει για το τι θα μεινει και τι οχι οποτε..

Και κατι τελευταιο!Αν ηξερα οτι θα δημιουργουσε τοσο πολυ μεγαλη ταραχη δεν θα το σκεφτομουν καν να κανω αυτη την δημοσιευση.

Με εκτιμηση Κωνσταντινος

Καλησπερα φιλε μου.

Για μενα προσωπικα ο καθενας εχει κανει τις επιλογες του.Ηδη νομιζω πως αναφερεις καπου,πιο παραπανω για τον παλιοτερο διαχωρισμο που χε γινει στο Puntoclub,οπου μετα εγιναν δυο.Μερικοι διαλεξαν να μεινουν εδω και αλλοι οχι.Ειναι στην προσωπικη εκτιμηση του καθενος για το τι θελει.Εγω διαλεξα να μεινω εδω,διοτι μου πληρουσε ολες της απαιτησεις μου το Παρον Puntoclub.Το πιο σημαντικο απ ολα ειναι οτι η ``χημεια`` με Πολλα μελοι απο δω μεσα ταιριαζει απολυτα.Αλλωστε το Puntoclub εχει πετυχει εναν μεγαλο στοχο,και αυτος ειναι κατ αρχας η καλη παρεα,η οργανωση,και φυσικα οτι δεν υπαρχει ουτε στο ελαχιστο κανενας κερδοσκοπικος χαρακτηρας.Να φανταστεις πως για το ClubPunto απο σενα με αφορμη το δικο σου topic,εμαθα οτι εχουν καποια προβληματα βαση τα λεγομενα σου.Εγω δεν χαιρομαι για κατι τετοιο που γινεται στο club τους,και φυσικα,πιστευω προς θεου οτι ουτε φυσικα χαιρεσαι και συ.Παρολο αυτα ομως με αφηνει παντελως απαθης διοτι εχω κανει την Προσωπικη μου επιλογη παν απ ολα.Δεν σημαινει πως εαν καποιο παιδι απο το αλλο club,εαν τον δω και με γνωρισει δεν θα του μιλησω και δεν θα μου μιλησει και εκεινος διοτι παν απ ολα δεν εχω προσωπικα να χωρισω τιποτα μαζι τους,Αλλα μεχρι εκει φυσικα και οχι κατι παραπανω.
Αυτα απο μενα,και οσο αφορα την ταπεινη μου γνωμη καλο θα ταν να κλεισει ΕΔΩ το ολο θεμα,διοτι εμενα και αλλα μελοι δεν τους αφορα.Ειδικα τα καινουργια μελοι που το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να περνανε καλα εδω μεσα,να τους λυσουμε καποια ερωτηματα που χουν οσο αφορα τα αυτοκινητα τους και να γινει η παρεα μας μαζι τους ακομα πιο μεγαλη.Μην δινουμε διοτι εισαι αρκετα εξυπνος και θα το καταλαβεις ``τροφη`` σε αλλους,και ερωτηματα σε πιο νεα μελη τι ειχε γινει τοτε,και τι θα γινει με το αλλο club punto.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΧΡΗΣΤΟΣ

P.A.D.R.C
Schumacher
Schumacher

Post by P.A.D.R.C » Sat Dec 31, 2005 8:10 pm

Δεν διαφωνω με οσα λες,ποσο μαλλον για την τροφη..Εν γνωση μου το εκανα αυτο!

Απλως οταν εγινα μελος σε αυτο το φορουμ υπηρχε μονο αυτο!Μετα απο λιγο καιρο οταν δειλα δειλα αρχισα να νιωθω ανετα εδω μεσα το κλαμπ χωριστηκε γιατι καποιοι δεν τα εβρισκαν!Και φτανουμε σημερα αντι να ειμαστε 1 παρεα να υπαρχουν τρια κλαμπ και ευτυχως να νομιζω πως εχω επιλεξει το σωστοτερο(φαινεται και απο τα ποστ μου).Απλως ειναι κριμα ανθρωποι που δειχνουν ενδιαφερον για κατι να "χανονται"!

Το ιδιο θα μου φαινοταν αν καποιος "ενεργος" εδω μεσα αποχωρουσε..
Επισης καλο ειναι να μαθαινουμε τι γινεται γυρω μας και τα πιο νεα μελη να ξερουν πως υπαρχουν 3(αν οχι παραπανω) κλαμπ-το καθε ενα με τον χαρακτηρα του.Δεν ειμαστε μονοι μας..Και η ιστορια ειναι ο καλυτερος δασκαλος να αποφευγεις νεες δυσαρεστες καταστασεις..

Επειδη ομως εσεις που γνωριζετε(εγω στο βολο μενω και σας γνωρισα τωρα τελευταια απο κοντα) , δεν θελετε να μιλησετε ουτε να ακουσετε για το αλλο κλαμπ το θεμα το αφηνουμε!

Ελπιζω μετα αυτο το τοπικ να μην ειμαι "δακτυλοδεικτουμενος"..ουτε και αντιπαθητικος..

Κωνσταντινος
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..
Image
PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB

Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)

DiViNe
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by DiViNe » Sat Dec 31, 2005 8:30 pm

Αυτη ακριβως τη στιγμη ψηνω μεσω msn τον Σονικ να μου πει αλλα το παιζει παπια :P:P Οπως και να χει Κωνσταντινε, ετυχε να μενεις Βολο και να θες να το συζητησεις με καποιον (για αυτο και υπαρχει το φορουμ αλλωστε), αλλιως θα σου λεγα ελα σε μια συναντηση να μαθεις οτι θες ;)

Παντως λιγη κακια δε βλαπτει τωρα στο τελος του χρονου, οποτε ας πω οτι περιμενα να δω ποτε θα ξεκινουσαν αποχωρησεις και τσακωμοι στο κλαμππουντο. Αναμενω οταν μπλεκεσαι με χρηματικα και εξουσιαστικα. Το μονο που δε θα θελα αυτη τη στιγμη ειναι να μας διαβασουν απο το αλλο κλαμπ και να αρχισουμε ιστοριες για αγριους(οχι τιποτα αλλο αλλα εχω απωθημενα).

Οποτε καλη χρονια να χουμε να μαστε καλα και ας τους αφησουμε αυτους εκει που ειναι. Μια τυπικοτητα ΜΑΧΧRISTO, πολυ σωστα ειπες, δε βλαπτει κανενα.

Χρονια πολλα σε ολους.
PDT_Armataz_01_23 Because I'm back, yes I'm back, well I'm back in Black!

#KAR
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by #KAR » Sat Dec 31, 2005 8:45 pm

ελπιδω να μην εγινα και γω κακος στομ συγκεκριμενο topic θελω να τα εχω καλα με ολουσ. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ πουντακηδες

Post Reply

Return to “Επικαιροτητα”