CLUBPUNTO...
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- P.A.D.R.C
- Schumacher

CLUBPUNTO...
Ξερεις κανεις τα παρασκηνια που παιχτηκαν τελευταια (και ισως παιζονται)
στο αλλο club(clubpunto)?Εχω την εντυπωση πως εγιναν χοντρα πραγματα..
στο αλλο club(clubpunto)?Εχω την εντυπωση πως εγιναν χοντρα πραγματα..
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..

PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB
Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)
- P.A.D.R.C
- Schumacher

- Sonicboom
- Schumacher

Προσωπική μου άποψη, ο καθένας κοιτάει την δουλεία του χωρίς να επιρεάζει αρνητικά τους αλλους.
Πριν κάμποσο καιρό ο καθένας τράβηξε το δρόμο του και όπως έχει ειπωθεί από όλες τις πλευρές αυτό έγινε για καλό.
Υγ. Το οτι εμφανίζει puntoclub συνέχεια, είναι φυσιολογικό. Είναι κάτι που έγινε για συγκεκριμένο σκοπό και συγκεκριμένα ατομα.
Πριν κάμποσο καιρό ο καθένας τράβηξε το δρόμο του και όπως έχει ειπωθεί από όλες τις πλευρές αυτό έγινε για καλό.
Υγ. Το οτι εμφανίζει puntoclub συνέχεια, είναι φυσιολογικό. Είναι κάτι που έγινε για συγκεκριμένο σκοπό και συγκεκριμένα ατομα.
Last edited by Sonicboom on Fri Dec 30, 2005 8:16 pm, edited 1 time in total.
- P.A.D.R.C
- Schumacher

Με οσα λες συμφωνω.Απλως αυτο που εγινε εδω μεσα πριν καιρο μαλλον ξαναεγινε και εκει τωρα..Και δεν νομιζω πως ειναι κακο να ξερουμε τι γινεται γυρω μας..!

- ria
- Μαθαίνω να στρίβω.

- Gallatin
- Moderator

παιδια μην δινετε σημασια δεν αξιζει..........
http://www.speedtest.net/result/363494335.png

Arguing with the moderators is like shaking your fist at God. There's nobody there; and if there is, he's not listening. And if he's listening, all you're doing is pissing him off

Arguing with the moderators is like shaking your fist at God. There's nobody there; and if there is, he's not listening. And if he's listening, all you're doing is pissing him off
- P.A.D.R.C
- Schumacher

Εγω Ρια συμφωνω και χαιρομαι που ειμαι σε αυτην παρεα.Απλως καποιος που εδειχνε ενδιαφερον για τα φορουμ(φαινεται απο τα ποστ του),ο MAFIA για καποιους λογους αποχωρει(η τουλαχιστον ετσι δηλωνει) απο την "αλλη" παρεα.Προσωπικα δεν τον γνωριζω αλλα εδινε καθημερινα το στιγμα του και βοηθησε αρκετο κοσμο εχω την εντυπωση.Τωρα το οτι ετυχε και ηταν πλεον με τους αλλους εμενα δεν μου λεει τιποτα ιδιαιτερο.
Και επειδη δεν θελω να το παρατραβηξω,αν θελετε το αφηνουμε εδω..
Και επειδη δεν θελω να το παρατραβηξω,αν θελετε το αφηνουμε εδω..

- bravonick
- Τρέχω σε αγώνες.

- Gallatin
- Moderator

τα ασχετα (αρκετα) ποστ σβηστικαν...
http://www.speedtest.net/result/363494335.png

- P.A.D.R.C
- Schumacher

- karalioman
- Μαθαίνω να στρίβω.

Ρε εδώ περάσαμε και περνάμε καλά….αστούς να κάνουνε ότι θέλουνε…..ας μας βρει εμάς μονιασμένους το 2006 και από εκεί και πέρα ας κόψουνε το λαιμό τους . η γνώμη μου είναι να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ εδώ αυτήν η συζητήσει για να μην χαλάσουμε το τέλος του χρόνου για μ@λ@κίες άλλωνον . έχουμε τις δικές μας σκασίλες kai tην δική μας μονιασμένη οργάνωση

..................... http://s1.metaldamage.gr/game/index.ph ............................
.................................. www.thecrims.com ................................................
- Sonicboom
- Schumacher

Κωνσταντίνε τα posts σβηστήκανε γιατι η κατάσταση πήγαινε να ξεφύγει... και μόνο το γεγονός ότι σε αυτό το forum αναφέρονται καταστάσεις απο το άλλο forum είναι πολύ...και σίγουρα δεν είναι δείγμα φασισμού όπως αναφέρθηκε νωρίτερα!
Προσωπικά αυτό το πράγμα με χαλάει.
Στο κάτω κάτω οποιος θέλει να μάθει τι συμβαίνει στο ΚΛΑΜΠΠΟΥΝΤΟ ΤΕΛΕΙΑ ΤΖΙ ΑΡ μπορεί να τους ρωτήσει!
Απο αυτό το forum Kωνσταντίνε δεν θα μάθεις τίποτα γιατι κανείς δεν ασχολείται μαζί τους.
Προσωπικά αυτό το πράγμα με χαλάει.
Στο κάτω κάτω οποιος θέλει να μάθει τι συμβαίνει στο ΚΛΑΜΠΠΟΥΝΤΟ ΤΕΛΕΙΑ ΤΖΙ ΑΡ μπορεί να τους ρωτήσει!
Απο αυτό το forum Kωνσταντίνε δεν θα μάθεις τίποτα γιατι κανείς δεν ασχολείται μαζί τους.
- P.A.D.R.C
- Schumacher

Πολυ ωραια.Εγω συμφωνω μαζι σου αλλα..
Ανοιξα ενα τοπικ.Νομιζω(αποψη μου) οτι δεν εθιξα κανεναν με αυτο που ρωτησα.Απο εκει και περα οποιος θελει απανταει.Κανεναν δεν αναγκασα να μου απαντησει(νομιζω!!).
Και επισης τακτικες του σβυνω ποστ-παραποιω κτλ χωρις ιδιαιτερο λογο(πολλες μα παρα πολλες συζητησεις ειναι οφ τοπικ και δεν εχουν σβυστει)
Aκομη καποιοι προτειναν να σβυστει τελειως το τοπικ..Αυτο δεν νομιζω να ειναι δειγμα "δημοκρατιας" για αυτο και το εκτιμησα που δεν το κανατε μεχρι στιγμης(αργοτερα μπορει καποιος να στραβωσει παραπανω και να το κανει)
Για τους παραπανω λογους θα ηθελα να παραμεινει ανοικτο και αν κποιος εχει να πει κατι σχετικα με το θεμα που σχολιασα ας το κανει.
Βεβαιως δεν ειμαι αυτος που αποφασιζει για το τι θα μεινει και τι οχι οποτε..
Και κατι τελευταιο!Αν ηξερα οτι θα δημιουργουσε τοσο πολυ μεγαλη ταραχη δεν θα το σκεφτομουν καν να κανω αυτη την δημοσιευση.
Με εκτιμηση Κωνσταντινος
Ανοιξα ενα τοπικ.Νομιζω(αποψη μου) οτι δεν εθιξα κανεναν με αυτο που ρωτησα.Απο εκει και περα οποιος θελει απανταει.Κανεναν δεν αναγκασα να μου απαντησει(νομιζω!!).
Και επισης τακτικες του σβυνω ποστ-παραποιω κτλ χωρις ιδιαιτερο λογο(πολλες μα παρα πολλες συζητησεις ειναι οφ τοπικ και δεν εχουν σβυστει)
Aκομη καποιοι προτειναν να σβυστει τελειως το τοπικ..Αυτο δεν νομιζω να ειναι δειγμα "δημοκρατιας" για αυτο και το εκτιμησα που δεν το κανατε μεχρι στιγμης(αργοτερα μπορει καποιος να στραβωσει παραπανω και να το κανει)
Για τους παραπανω λογους θα ηθελα να παραμεινει ανοικτο και αν κποιος εχει να πει κατι σχετικα με το θεμα που σχολιασα ας το κανει.
Βεβαιως δεν ειμαι αυτος που αποφασιζει για το τι θα μεινει και τι οχι οποτε..
Και κατι τελευταιο!Αν ηξερα οτι θα δημιουργουσε τοσο πολυ μεγαλη ταραχη δεν θα το σκεφτομουν καν να κανω αυτη την δημοσιευση.
Με εκτιμηση Κωνσταντινος