τι αμορτισερ προτεινετε?
Moderator: Puntoclub.gr moderators
-
Creator 85 eLx
- Νικολάκης

τι αμορτισερ προτεινετε?
Λοιπον...εχω το elx το 85αρι και αυτη τη στιγμη με τα μαμισια ελατηρια που ειχε ο προκατοχος το αμαξι ειναι βαρκα!!Δεν ξερω πως θα επρεπε να αποδιδουν τα αμορτισερ καθως εγω το εχω 6 μηνες και τα αμορτισερ πρεπει να ειναι απο τοτε που αγοραστηκε..(1999).Σκεφτομαι να αφησω τα μαμα ελατηρια πανω και να βαλω αλλα αμορτισερ....οχι τα μαμα εαν και δεν τα εχω δει καινουργια.Το θεμα ειναι οτι δεν θελω να κοπαναει...Θα ηθελα δηλαδη να ειναι σφιχτο σαν το τελευταιο το σπορτινγκ...οχι περισσοτερο.Ειχα πριν απο αυτο ενα vw scirocco GtI με κονι κιτρινα και αυτη την περιοδο η μεση μου προσπαθει να την ξεχασει....ηταν τραυματικη..Λοιπον ...τι προτεινετε?
- MAXRISTOS
- Τρέχω σε αγώνες.

#KAR wrote:καλητερα
για να σου πω bilstain - apex θα πας σε πιο σκληρη και απολυτη αναρτηση.
τωρα βεβαια δεν ξερω αν αξιζει να βρεισ μεταχειρο ή καινουργια απο gt.
θα σου προτεινα και γω τα ιδια bilstein αλλα μαλλον δεν θες.Οσο αοφρα τα bilstein απλα εχω να σου πω πως στη αρχη κατα την γνωμη μου ειναι σκληρα ναι μεν,αλλα με τον χρονο ``μαλακωνουν``
-
Creator 85 eLx
- Νικολάκης

Δηλαδη το να κρατησω τα μαμα ελατηρια και να του φορεσω τα bilstein ι τα κονι τα κοκκινα ειναι ακυρο??Η απλα αποδιδουν ακομα καλυτερα εαν τους φορεσω και τα ελατηρια που προτεινετε?Ξερετε ποσο μπορω να βρω μεταχ. η καινουργια αμορτισερ-ελατηριο απο gt?Μου εχουν πει οτι εαν βαλω τα bilstein με τα ελατηρια που εχω θα μου δωσει αυτο που θελω....σφιξημο χωρις να κοπαναει...Τωρα βεβαια δεν ξερω εαν ενοουσε τα κιτρινα η τα μαυρα....Εχω δει οτι ολοι φορουν τα κιτρινα...Ποια η γνωμη σας για τα μαυρα??
- MAXRISTOS
- Τρέχω σε αγώνες.

Κιτρινα Bilstein (sprint),με ελατηρια apex ή madCreator 85 eLx wrote:Δηλαδη το να κρατησω τα μαμα ελατηρια και να του φορεσω τα bilstein ι τα κονι τα κοκκινα ειναι ακυρο??Η απλα αποδιδουν ακομα καλυτερα εαν τους φορεσω και τα ελατηρια που προτεινετε?Ξερετε ποσο μπορω να βρω μεταχ. η καινουργια αμορτισερ-ελατηριο απο gt?Μου εχουν πει οτι εαν βαλω τα bilstein με τα ελατηρια που εχω θα μου δωσει αυτο που θελω....σφιξημο χωρις να κοπαναει...Τωρα βεβαια δεν ξερω εαν ενοουσε τα κιτρινα η τα μαυρα....Εχω δει οτι ολοι φορουν τα κιτρινα...Ποια η γνωμη σας για τα μαυρα??
- punto_stile_85
- Εμαθα να ξεκινάω.

εγώ στο δικό μου έχω βάλει με τα μαμίσια τα ελατήρια , τα sachs τα αμορτισέρ (όχι τα Performance) και είναι πολύ καλό . Είναι ένα "κλικ" πιο σφικτά από τα μαμίσια τα αμορτισέρ και δεν κοπανάνε.
Αν βάλεις κάποιο πιο σπορ αμορτισερ, η προσωπική μου γνώμη είναι πως αρχικώς θα κοπανάει και εν συνεχεία θα τρίζει σα σουμιές
Αν βάλεις κάποιο πιο σπορ αμορτισερ, η προσωπική μου γνώμη είναι πως αρχικώς θα κοπανάει και εν συνεχεία θα τρίζει σα σουμιές
- GRIGIO
- Schumacher

apex ελατήρια.κόνι κόκκινα αμορτισερ. Το καλύτερο για αυτό που θες
ΠΑΤΡΑ----->
http://www.youtube.com/watch?v=HNFwzfgd ... annel_page
http://www.youtube.com/watch?v=KQ1Gmqw15qc
R.I.P Μέλε....
R.I.P Μητσάκο
http://www.youtube.com/watch?v=HNFwzfgd ... annel_page
http://www.youtube.com/watch?v=KQ1Gmqw15qc
R.I.P Μέλε....
R.I.P Μητσάκο
- Marios_punto
- Εμαθα να ξεκινάω.

-
lanciaypsilon
- Εμαθα να ξεκινάω.

συγγνωμη για την παρατηρηση κι'ολας εστω και πολυ αργα γιατι μαλλον ο φιλος θα εχει βαλει ηδη καινουρια αμορτισερ,αλλα απο οτι γραφει ενδιαφερεται περισσοτερο για την ανεση και οι περισσοτεροι του προτεινεται bilstein sport και koni που ειναι τα σκληροτερα που υπαρχουν και οσοι τα εχουν παραπονιουνται για το κοπανημα.τα μονα που θα ταιριαζουν στις απαιτησεις του ειναι τα bilstein τα μαυρα,τα monroe που ειναι και τα πιο ανετα,τα sachs και τα kayaba τα οποια και τα προτεινω γιατι εκτος του οτι ειναι κατασκευασμενα στην ιαπωνια ,στο αυτοκινητο του πατερα μου(οχι punto) που τα φοραει ειναι ανετα,δεν γερνει και μετα απο 12000-13000 χλμ περιπου ειναι σαν καινουρια.τα bilstein τα μαυρα πιστευω οτι ειναι εντελως μουφα,φτιαγμενα στην ρουμανια και οχι στην γερμανια,και γω που τα φοραω κρατησαν 2-3 μηνες μονο κια μετα απο 7000-8000 χλμ που εχω κανει κοπανανε υπερβολικα
- nick_best29
- Έβγαλα το Ν

-
lanciaypsilon
- Εμαθα να ξεκινάω.