τι αμορτισερ προτεινετε?

Θέματα που αφορούν την ανάρτηση τα φρένα και άλλα.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Creator 85 eLx
Νικολάκης
Νικολάκης

τι αμορτισερ προτεινετε?

Post by Creator 85 eLx » Fri Dec 30, 2005 5:36 pm

Λοιπον...εχω το elx το 85αρι και αυτη τη στιγμη με τα μαμισια ελατηρια που ειχε ο προκατοχος το αμαξι ειναι βαρκα!!Δεν ξερω πως θα επρεπε να αποδιδουν τα αμορτισερ καθως εγω το εχω 6 μηνες και τα αμορτισερ πρεπει να ειναι απο τοτε που αγοραστηκε..(1999).Σκεφτομαι να αφησω τα μαμα ελατηρια πανω και να βαλω αλλα αμορτισερ....οχι τα μαμα εαν και δεν τα εχω δει καινουργια.Το θεμα ειναι οτι δεν θελω να κοπαναει...Θα ηθελα δηλαδη να ειναι σφιχτο σαν το τελευταιο το σπορτινγκ...οχι περισσοτερο.Ειχα πριν απο αυτο ενα vw scirocco GtI με κονι κιτρινα και αυτη την περιοδο η μεση μου προσπαθει να την ξεχασει....ηταν τραυματικη..Λοιπον ...τι προτεινετε?

N1GHTM4R3
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by N1GHTM4R3 » Fri Dec 30, 2005 6:19 pm

vale amortiser kai elatiria apo punto GT !!
XATZIS RACING !!!

#KAR
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by #KAR » Fri Dec 30, 2005 6:23 pm

καλητερα

για να σου πω bilstain - apex θα πας σε πιο σκληρη και απολυτη αναρτηση.
τωρα βεβαια δεν ξερω αν αξιζει να βρεισ μεταχειρο ή καινουργια απο gt.

siiiii
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by siiiii » Sat Dec 31, 2005 10:44 am

koni κοκκινα αμορτισερ και h&r ελατηρια
εχω και punto παμε μια βολτα?

MAXRISTOS
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by MAXRISTOS » Sat Dec 31, 2005 4:20 pm

#KAR wrote:καλητερα

για να σου πω bilstain - apex θα πας σε πιο σκληρη και απολυτη αναρτηση.
τωρα βεβαια δεν ξερω αν αξιζει να βρεισ μεταχειρο ή καινουργια απο gt.

θα σου προτεινα και γω τα ιδια bilstein αλλα μαλλον δεν θες.Οσο αοφρα τα bilstein απλα εχω να σου πω πως στη αρχη κατα την γνωμη μου ειναι σκληρα ναι μεν,αλλα με τον χρονο ``μαλακωνουν``

Creator 85 eLx
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by Creator 85 eLx » Sun Jan 01, 2006 6:16 pm

Δηλαδη το να κρατησω τα μαμα ελατηρια και να του φορεσω τα bilstein ι τα κονι τα κοκκινα ειναι ακυρο??Η απλα αποδιδουν ακομα καλυτερα εαν τους φορεσω και τα ελατηρια που προτεινετε?Ξερετε ποσο μπορω να βρω μεταχ. η καινουργια αμορτισερ-ελατηριο απο gt?Μου εχουν πει οτι εαν βαλω τα bilstein με τα ελατηρια που εχω θα μου δωσει αυτο που θελω....σφιξημο χωρις να κοπαναει...Τωρα βεβαια δεν ξερω εαν ενοουσε τα κιτρινα η τα μαυρα....Εχω δει οτι ολοι φορουν τα κιτρινα...Ποια η γνωμη σας για τα μαυρα??

#KAR
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by #KAR » Sun Jan 01, 2006 6:42 pm

Ποια η γνωμη σας για τα μαυρα??

ΚΑΜΜΙΑ.
επειδη δεν ξερω αν κυκλοφορουν μεταχειρο αμορτισερ ελατηρια απο gt χτυπα μια τετραδα αμορτισερ bilstain και θα ηρεμησεισ..

:wink:

MAXRISTOS
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by MAXRISTOS » Mon Jan 02, 2006 11:26 am

Creator 85 eLx wrote:Δηλαδη το να κρατησω τα μαμα ελατηρια και να του φορεσω τα bilstein ι τα κονι τα κοκκινα ειναι ακυρο??Η απλα αποδιδουν ακομα καλυτερα εαν τους φορεσω και τα ελατηρια που προτεινετε?Ξερετε ποσο μπορω να βρω μεταχ. η καινουργια αμορτισερ-ελατηριο απο gt?Μου εχουν πει οτι εαν βαλω τα bilstein με τα ελατηρια που εχω θα μου δωσει αυτο που θελω....σφιξημο χωρις να κοπαναει...Τωρα βεβαια δεν ξερω εαν ενοουσε τα κιτρινα η τα μαυρα....Εχω δει οτι ολοι φορουν τα κιτρινα...Ποια η γνωμη σας για τα μαυρα??
Κιτρινα Bilstein (sprint),με ελατηρια apex ή mad :wink:

punto_stile_85
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by punto_stile_85 » Tue May 23, 2006 11:48 pm

εγώ στο δικό μου έχω βάλει με τα μαμίσια τα ελατήρια , τα sachs τα αμορτισέρ (όχι τα Performance) και είναι πολύ καλό . Είναι ένα "κλικ" πιο σφικτά από τα μαμίσια τα αμορτισέρ και δεν κοπανάνε.
Αν βάλεις κάποιο πιο σπορ αμορτισερ, η προσωπική μου γνώμη είναι πως αρχικώς θα κοπανάει και εν συνεχεία θα τρίζει σα σουμιές

GRIGIO
Schumacher
Schumacher

Post by GRIGIO » Wed May 24, 2006 8:46 am

apex ελατήρια.κόνι κόκκινα αμορτισερ. Το καλύτερο για αυτό που θες

Nasos71
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by Nasos71 » Mon Jul 24, 2006 12:30 am

Κιτρινα Bilstein (sprint),με ελατηρια μαμά GT.

Marios_punto
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by Marios_punto » Mon Jul 24, 2006 11:21 am

επειδη εγω φοραω στο δικο μου τα μαυρα..φιλαρακι...καλυτερα κιτρινα bilstein και αpex ελατηρια..
wAnNabE GT........ :twisted:Image

lanciaypsilon
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by lanciaypsilon » Mon Jul 24, 2006 4:58 pm

συγγνωμη για την παρατηρηση κι'ολας εστω και πολυ αργα γιατι μαλλον ο φιλος θα εχει βαλει ηδη καινουρια αμορτισερ,αλλα απο οτι γραφει ενδιαφερεται περισσοτερο για την ανεση και οι περισσοτεροι του προτεινεται bilstein sport και koni που ειναι τα σκληροτερα που υπαρχουν και οσοι τα εχουν παραπονιουνται για το κοπανημα.τα μονα που θα ταιριαζουν στις απαιτησεις του ειναι τα bilstein τα μαυρα,τα monroe που ειναι και τα πιο ανετα,τα sachs και τα kayaba τα οποια και τα προτεινω γιατι εκτος του οτι ειναι κατασκευασμενα στην ιαπωνια ,στο αυτοκινητο του πατερα μου(οχι punto) που τα φοραει ειναι ανετα,δεν γερνει και μετα απο 12000-13000 χλμ περιπου ειναι σαν καινουρια.τα bilstein τα μαυρα πιστευω οτι ειναι εντελως μουφα,φτιαγμενα στην ρουμανια και οχι στην γερμανια,και γω που τα φοραω κρατησαν 2-3 μηνες μονο κια μετα απο 7000-8000 χλμ που εχω κανει κοπανανε υπερβολικα

nick_best29
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by nick_best29 » Mon Jul 24, 2006 5:50 pm

Και γω τα bilstein τα μαυρα φοραω. Μαπα ειναι. Που θα παει...θα τα βαλω τα Kw.

lanciaypsilon
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by lanciaypsilon » Mon Jul 24, 2006 6:22 pm

ενταξει αρχιζω και σιγουρευομαι οτι οντως τα μαυρα ειναι μαπα.τι λενε τα kw;ποσο εχουν και τι ειδους ειναι;δηλαδη σπορ ή ανεση.γιατι μαλλον θα τα αλλαξω παλι

Post Reply

Return to “Διάφορες βελτιώσεις”