Θελω οδηγιες για ηχεια πορτας...

Θέματα που αφορούν την βελτίωση του ήχου.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Post Reply
x-oyranoy

Θελω οδηγιες για ηχεια πορτας...

Post by x-oyranoy » Sat Dec 24, 2005 8:29 pm

Γεια σας παιδια και χρονια πολλα επειδη η ακουστικη στο αυτοκινητο ειναι χαλια θελω να αλλαξω και τα ηχεια στις πορτες αλλα δε γουσταρω να δωσω ενα 50αρι ετσι ειναι κοροιδια. Τα ηχεια στισ πορτες ειναι 17cm αν δε κανω λαθος μπορει καποιος απο εσας να με καθοδηγησει η αν εχει καπου σε καποιο Site Fiat καμια φωτο πως ξεκουμπωνει να τα αλλαξω?
Last edited by P.A.D.R.C on Tue Dec 22, 2009 9:45 pm, edited 1 time in total.
Reason: Mετακινηση ενοτητας απο "Φτιάχτο μόνος σου"

puntomad
Administrator
Administrator

Post by puntomad » Sat Dec 24, 2005 10:11 pm

Δεν ειναι τιποτα η μασκα μπροστα ειναι κουμπωτη, με ενα μικρο κατσαβιδακι βγαλτην (δεν θελει τσαμπουκαδες βγαινει ευκολα) και μετα θα δεις το μεγαφωνο που ειναι στηριγμενο με 4 βιδες.
Image

P.A.D.R.C
Schumacher
Schumacher

Post by P.A.D.R.C » Sun Dec 25, 2005 12:21 am

Ακριβως!Αλλα ευγενικα γιατι σπανε τα κουμπωματα πολυ ευκολα!
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..
Image
PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB

Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)

x-oyranoy

Post by x-oyranoy » Mon Dec 26, 2005 4:30 pm

Brika mia Bida tin ksevidwsa kai me elafra piesi me ena psalidaki prospathisa na ta ksekoumpwsw de ta piesa ommws gia na mi xaraksw to plastiko kai den ton sinexisa to egxeirima...
mipws pezei kana sxediaki gia na katalavw kalitera ti prepei na piesw na ta ksekoumpwsi?

P.A.D.R.C
Schumacher
Schumacher

Post by P.A.D.R.C » Mon Dec 26, 2005 5:23 pm

Ξαναδοκιμασε! ειναι πολυ απλο!Ξεκουμπωνεις το καπακι και μετα το ηχειο βιδες(δεν θυμαμαι ποσες-παει καιρος που το ξεβιδωσα).Τις ξεβιδωνεις και βγαινει πολυ ευκολα.

Μην μασας!
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..
Image
PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB

Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)

mix21
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by mix21 » Sun Apr 08, 2007 6:22 pm

παιδια έχω ένα πρόβλημα με τα ηχεία στις πόρτες. όχι τα μεγάλα αλλα τα μικρα που βρίσκονται ψηλά στο ύψος των κεθρεφτων.
όταν δυναμώνω τα μπάσα μου βγάζουν εναν περίεργο ήχο.μαλον κάηκαν κ θέλουν αλλαγή.γνωρίζει κανεις πως αφαιρούνται?πόσο θα μου κοστίσει η αλλαγή?99%θα τη κάνω εγώ

Agelos@
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by Agelos@ » Sun Apr 08, 2007 7:50 pm

θα συμφωνησω με τον P.A.D.R.C.

Ζανετ,Τουρλουφιδη,Χατζηγι
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by Ζανετ,Τουρλουφιδη,Χατζηγι » Mon Apr 09, 2007 1:05 am

Ναι καλα, τιποτα απο ολα αυτα...
Τα ηχεια στο κατω μερος της πορτα ειναι 16" ειναι κουμπωτο το καπακι απο πανω. με προσοχη ξεκουμπωσε με κατι μυτερο την γωνια του πλαστικου που ειναι στην πλευρα της θηκης των πραγματων απο εκει εχει μονο ενα κουμπωμα και μετα το τραβας ολο με προσοχη, συνολικα μουμπωνει σε 3 σημεια
οσο για τα τουιτερ χαμηλα εχει ενα πλαστικουλι καουτσουκ σαν δακρυ, με ενα καταβιδι τραβα το προς τα εξω, δεν σπαει ειναι καουτσουκ, εχιε μια βιδα εκει την ξεκουμπωνεις και τραβας ολο το πλαστικο το οποιο ειναι κουμπωτο αλλα με σιδερενιο ελασμα οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να σπασετε κατι.

Για να βαλεις νεα τουιτερ θα πρεπει να κοψεις το πλαστικο κομματι που εμπεναν τα παλια (οχι το στρογγυλο - το ημικυκλιο) αλλα τα γατζακια που εξεχουν γιατι ειναι για τα τουιτερ τα εργοστασιακα που ειναι τρελλη μουφα και πολυ λεπτα, ολα τα αλλα του εμποδιου ειναι λιγο πιο χοντρα και γι αυτο θα πρεπει να τα στερεωσεις με ενα αυτοκολλητακι η καποια αλλη πατεντα μεχρι να κουμπωσεις το ολο συστημα στη πορτα Μη το φοβηθεις χωραει ανετα δεν εξεχει τιποτα μετα.

mix21
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by mix21 » Mon Apr 09, 2007 3:41 pm

οπότε είμαι για τουιτερς.θα παω αργοτερα να το κοιτάξω.δε νομιζω να υπάρξει πρόβλημα.σχετικά με το κόστος αγοράς?
ευχαριστώ για την απάντηση.

billman
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by billman » Tue Apr 10, 2007 2:59 pm

κανενα link για tweeter ? τιμες ?
FIAT PUNTO - ITALY POWER :twisted:

Ζανετ,Τουρλουφιδη,Χατζηγι
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by Ζανετ,Τουρλουφιδη,Χατζηγι » Tue Apr 10, 2007 9:42 pm

οτι θελει βαζει ο καθενας εχει και ΣΟΝΥ με 30 εχει και Signat kai JBL με 50... παραπανω απο 50 δεν πανε παντως... εγω μπροστα εχω βαλει 2 σονυ και πισω 2 signat.

Post Reply