PUNTO SPORTING mk2b 95hp

Θέματα που αφορούν την βελτίωση του κινητήρα, καθώς και της μετάδοσης .

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Post Reply
Sonicboom
Schumacher
Schumacher

Post by Sonicboom » Thu Dec 01, 2005 2:37 pm

alucard wrote:βαλε τη φισα για το ηλεκτρικο γκαζι γυρω στα 200ε
Τα 200 ευρώ θα μπορούσαν να πάνε σε εξάτμιση από τον καταλύτη και πίσω. 200 ευρώ για το συγκεκριμένο προιον είναι πολλά... Με τα υπόλοιπα 300 βάζεις ένα ελεύθερο φίλτρο και αν θες κατι παραπάνω από τα φρένα βάζεις σωληνάκια υψηλής-δισκους-τακάκια.

Image
.

Angel
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by Angel » Thu Dec 01, 2005 2:52 pm

sotiris 14 wrote:παιδες εχω μαζεψει μια 500αρα ευρωπουλα και λεω να κανω ενα δωρο σε μενα και το puntaki μου (mk2b)... σε πρωτη φαση λεω κατι σε φιλτρο και εξατμιση. εχετε να προτεινετε κατι πιο συγκεκριμενο???

Το μανίσιο μεσαίο της εξάτμισής σου είναι ήδη ελεύθερο. Αν δεν θέλεις να μεγαλώσεις τη διάμετρο της εξάτμισής σου βάλε ένα όμορφο και εύηχο τελικό να νιώθεις όμορφα.
Βάλε και μια ωραία εισαγωγή (σκούπα ή φίλτρο με πατέντα που συζητάμε σε άλλο τόπικ) και μετά μπορείς να ψάξεις για πρόγραμμα ή φρενάκια. Πρόσεξε ότι βάλεις να είναι κιτ για το αυτοκίνητό σου και όχι πατέντα τελείως όπως πχ το βαρελάκι. Μόνο έτσι δε θα είσαι συνέχεια στον έλεγχο, τι κάνουν τα στηρίγματα, ακουμπάει σωστά, κοιτάει σωστά τον αέρα, και και και..... μιλάω εκ πείρας...
Πιο πολύ πάντως μπουκώνει στην εξάτμιση ο καταλύτης και το χταπόδι παρά όλα τα άλλα. Καλό ψάξιμο :D .

ΥΓ: Προσωπικά μετά την εξάτμιση που ήδη είναι πάνω στο αυτοκίνητο, θα κατευθυνθώ σε ένα ωραίο φιλτράκι και ίσως μια πατεντούλα για το φιλτροκούτι αν και για μισό άλογο δε νομίζω να τίθεται θέμα.... Μετά σειρά έχουν τα φρένα, και το πρόγραμμα :D
Πολλές σκέψεις βέβαια τώρα τελευταία με ταλαιπωρούν για την ανάρτηση.... Μήπως να τα έχωνες όλα σε ελατήρια ή αμορτισέρ και τα ρέστα μπάρα θόλων :?: :roll:

sotiris 14
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by sotiris 14 » Thu Dec 01, 2005 3:03 pm

το εχω σκεφτει κι αυτο αλλα φοβαμαι οτι αν χαμηλωσει κι αλλο θα κοπαναει πιο πολυ απο οτι κοπαναει τωρα. καθησα και σκεφτηκα τι πραγματα θελω και αποφασισα: φιλτρο - εξατμιση - αεροτομη πισω - μαρσπιεδες - φιμε. ξερω οτι δεν φτανουν τα 500 με τιποτα αλλα θα προσπαθησω καποια απ΄αυτα. ασε που εχω και αλλαγη λαδιων να κανω...

ΕΞΑΣΦΑΙΡΟΣ
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by ΕΞΑΣΦΑΙΡΟΣ » Thu Dec 01, 2005 3:43 pm

πριν λιγο πηγα να ρωτησω για εξατμιση.ο μαστορασ ηταν ξακαθαρος.δεν χρειαζεται να αλλαχτει το μεσαιο.η εξατμιση ειναι πολυ καλα σχεδιασμενη απο την μανα του.μονο τελικο για εμφανιση και ηχο.κι εγω σκεφτομαι για αναρτησεις αλλα ειναι λιγο νωρις ακομα.ασε να παλιωσουν λιγο..

P.A.D.R.C
Schumacher
Schumacher

Post by P.A.D.R.C » Thu Dec 01, 2005 9:10 pm

Κατα την γνωμη μου μια εξατμιση απο μπροστα μεχρι πισω θα ηταν το καλυτερο.Βεβαια με 500 ευρω δεν παιρνεις και πολλα αλλα μπορεις να περιμενεις λιγο καιρο και να τα βαλεις μετα..Αλλιως φρενα,ξεκινωντας απο τα πισω! μιας και εμενα δεν μου φτανουν..Αυτα θα εκανα εγω,γιατι για αναρτηση ουτε λογος...Ξεφευγει πολυ!
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..
Image
PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB

Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)

ldfps
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by ldfps » Thu Dec 01, 2005 11:16 pm

από φίλο άκουσα οτι υπαρχει προγραμμα από καποιο γνωστο καταστημα στην αθηνα. αν πω όνομα θεωρειται διαφήμιση????

Gallatin
Moderator
Moderator

Post by Gallatin » Thu Dec 01, 2005 11:35 pm

αμα δεν συνεργαζομαστε ναι θεωρειται.
http://www.speedtest.net/result/363494335.png
ImageImage
ImageImage
Arguing with the moderators is like shaking your fist at God. There's nobody there; and if there is, he's not listening. And if he's listening, all you're doing is pissing him off

ldfps
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by ldfps » Fri Dec 02, 2005 12:00 am

ok .sorry.

kostis
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by kostis » Fri Dec 02, 2005 1:10 am

Για στειλτο με κανα pm να ρωτησουμε για λεπτομερειες

dbDRAG
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by dbDRAG » Fri Dec 02, 2005 4:10 pm

500 ευρα φτανουν για ενα καλο προγραμμα στο dyn και μια σκουπιτσα...μετατροπη all the pretty money...ακουμε που σου λεω δεν θα χασεις!
PUNTO SPORTING 1.4 95hp Rulezzz!

Angel
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by Angel » Fri Dec 02, 2005 4:13 pm

Gallatin wrote:αμα δεν συνεργαζομαστε ναι θεωρειται.
Αν δεν το πει τότε μιλάμε για λογοκρισία, και ξεκάθαρη διαφήμιση των εταιριών που συνεργάζεται το κλαμπ. Αν το πεί δεν είναι διαφήμιση, είναι πληροφόρηση. Έχει διαφορά. Το ξέρω ότι ίσως "το κλαμπ να έχει κανονισμούς και μπλα μπλα μπλα" εγώ λέω το αυτονόητο. Ντροπή......

sotiris 14
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by sotiris 14 » Fri Dec 02, 2005 6:35 pm

dbDRAG wrote:500 ευρα φτανουν για ενα καλο προγραμμα στο dyn και μια σκουπιτσα...μετατροπη all the pretty money...ακουμε που σου λεω δεν θα χασεις!
ισως να μην εχεις αδικο τελικα... εχεις να προτεινεις κατι συγκεκριμενο? αν ναι στειλε ενα pm για να μη θεωρηθει διαφημιση...

Gallatin
Moderator
Moderator

Post by Gallatin » Fri Dec 02, 2005 7:09 pm

Angel wrote:
Gallatin wrote:αμα δεν συνεργαζομαστε ναι θεωρειται.
Αν δεν το πει τότε μιλάμε για λογοκρισία, και ξεκάθαρη διαφήμιση των εταιριών που συνεργάζεται το κλαμπ. Αν το πεί δεν είναι διαφήμιση, είναι πληροφόρηση. Έχει διαφορά. Το ξέρω ότι ίσως "το κλαμπ να έχει κανονισμούς και μπλα μπλα μπλα" εγώ λέω το αυτονόητο. Ντροπή......
συγνωμη μ@λ@κια δικια μου μπερδευτικα....
μπορει ελευθερα να πει τι προγραμμα ειναι στοιχεια δεν μπορει να δωσει :oops:
ImageImage
ImageImage
Arguing with the moderators is like shaking your fist at God. There's nobody there; and if there is, he's not listening. And if he's listening, all you're doing is pissing him off

ldfps
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by ldfps » Fri Dec 02, 2005 9:17 pm

φιλος μου ειπε οτι κυκλοφορησε σε μαγαζι. εγω δε το εχω ψαξει. εαν μαθω κατι για το προγραμμα θα στειλω. ουτε διαφημιση θελω να κανω ουτε προβλημα να δημιουργησω. οταν μαθω περισσοτερα στοιχεια θα το ανεβασω. εγω ο ιδιος δε το εχω ψαξει.

Gallatin
Moderator
Moderator

Post by Gallatin » Fri Dec 02, 2005 10:40 pm

μπορεις να πεις και το μαγαζι δεν τρεχει μια. τα στοιχεια του μαγαζιου δεν μπορεις.
ImageImage
ImageImage

Post Reply

Return to “Βελτίωση κινητήρα και μετάδοσης.”