stoukes
Moderator: Puntoclub.gr moderators
-
r3v0lv3r
- Νικολάκης

stoukes
poses fores sas exoun xtipisei i exete xtipisei k pws???
to dimosieyw ayto to topic giati xthes eixa ayth thn empeiria!!
ena astra kainourgio mou ksilwse to deksi mprostino fanari.. stin vouliagmenis sto spiti mou konta ligo meta to club 22!!
to dimosieyw ayto to topic giati xthes eixa ayth thn empeiria!!
ena astra kainourgio mou ksilwse to deksi mprostino fanari.. stin vouliagmenis sto spiti mou konta ligo meta to club 22!!
- kostas x 69
- Schumacher

- Location: RHODES, Tsairi, Pastida, Aerodromio Maritson! NEO steki Lidl!!!
odigaga apo prwti likiou to fiesta m xr2 paranoma gia 3 xronia kai molis pira to diploma xothika katw apo ena fortigw eksw apo to sxolio mou....metopi kapo fota psigio ftrea ktl ktl...
POWERED BY PAPAGIANNIS SERVICE KERATEA
Respect my 1400cc !!!
www.myspace.com/kostas_x
289Roda kai 38.1Ropi @1,9bar!!!!
My Channel http://www.youtube.com/user/kostasx69
Respect my 1400cc !!!
www.myspace.com/kostas_x
289Roda kai 38.1Ropi @1,9bar!!!!
My Channel http://www.youtube.com/user/kostasx69
- Banned
- Μαθαίνω να στρίβω.

Ημουνα 17. Σε ενα μηνα θα επαιρνα το διπλωμα αλλα εκεινο το Σαββατο ειχε εκθεση μοτοσυκλετας στο ΣΕΦ και δεν μπορουσα να περιμενω. Καβαλησα την kadettαρα που ηταν ανασφαλιστη και τελικα καταφερα να αποσυντονιστω απο δυο λοφισκους τυλιγμενους σε κολαν και να πεσω σε ενα τζιπακι. Ευτυχως που επεσα σε συμπονετικο ανθρωπο και δε με πηγε μεσα.
Ημουνα 21 και δοκιμασα να στριψω με 170 με το 8 μηνων 206 μου. Πηγανε χαμενα 12500 Ευρα και η εμπιστοσυνη μου στη γαλλικη σχολη. Ουστ.
5-6 φορες ακομα εχω φιλισει προφυλακτηρες με το παπι μου. Αλλα δεν εφταιγα εγω....αυτοι οι καταραμενοι λοφισκοι εφταιγαν.
Ημουνα 21 και δοκιμασα να στριψω με 170 με το 8 μηνων 206 μου. Πηγανε χαμενα 12500 Ευρα και η εμπιστοσυνη μου στη γαλλικη σχολη. Ουστ.
5-6 φορες ακομα εχω φιλισει προφυλακτηρες με το παπι μου. Αλλα δεν εφταιγα εγω....αυτοι οι καταραμενοι λοφισκοι εφταιγαν.
- MAXRISTOS
- Τρέχω σε αγώνες.

-
CAT
- Νικολάκης

Μ' ΕΧΟΥΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ.ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΝΟΙΞΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΩ ΚΑΙ ΣΤΡΑΠΑΤΣΑΡΙΣΤΗΚΕ Η ΓΩΝΙΑ.ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑΣ ΟΠΙΣΘΕΝ ΚΑΙ Μ' ΕΚΑΝΕ ΒΑΘΟΥΛΩΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΣΩ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΦΑΝΑΡΙ.ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΑ ΕΓΩ 150Ε ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΩ Ο ΑΛΛΟΣ 200Ε.ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΒΑΦΤΗΚΕ ΟΛΗ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΕΡΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΦΤΕΡΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΕΣ.
- speedaholic-elx
- Νικολάκης

Τρεις μήνες μετά από όταν πήρα το Punto και ενώ πήγαινα με τον πατέρα μου σε βουλκανιζατέρ για να βάλω λάστιχα,γιατί δεν πάταγα πουθενά,ένα μηχανάκι βγήκε κάθετα στον δρόμο μετά από σήμα ενος νταλικέρη που ήθελε να στρίψει και μετά από πολύ φρενάρισμα το χτύπησα τόσο ωστε να μου τρυπήσει τον προφυλακτήρα με το πατάκι.Άλλαξα προφυλακτήρα και έβαλα του sporting αλλά πριν κανά 10μηνο το έβαλα με τα πλάγια σε μια στροφή...1ο ,2ο ,3ο μάζεμα στο 4ο είδα από κοντά το όνομα της οδού
!Το κολωνάκι αυτό μου πήρε προφυλακτήρα,καπό,μετώπη,ψυγείο!Ετσι τώρα κυκλοφοράω ακόμα με άσπρο καπό και ψιλοσπασμένο προφυλακτήρα
Is there any cure for the speedaholism?

- Pantelis
- Μαθαίνω να στρίβω.

Παιδια εγω το pounto το εχω δυο χρονια και κατι, οδηγουσα πιο παλια του πατερα μου ,πριν ενα χρονο με χτυπησε ενα παπι στο πισω δεξι φαναρι ευτηχος ηταν φτηνο.Πριν λιγες με το αγροτικο του πατερα με τρακαρε ενας παπους σταματισα το εβγαλα στο χαντακι και επεσε πανο μου εκανε και τσαμπουκα και αφου του εφερα τη αστηνομια αποδηχτυκε οτι δεν ειχε ουτε ασφαλεια ουτε διπλομα τελικα το πληρωσε το αγροτικο αλλα εγω εχασα την εκδρομη στην ζακυνθο γιατι εδωσα το pounto στον πατερα μου για λιγες μερες.μ@λ@κι@.Ελπιζω να μην που τυχη τιποτα αλλο ουτε και σε κανενα αλλο.
ONLY THE STRONG WILL SURVIVE!!!
Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΧΑΜΕΝΟΣ...
Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΧΑΜΕΝΟΣ...
- markospa
- Νικολάκης

Πριν 2 χρονια του αγιου βαλαντινου και ενω ημουν ακομα στρατο ενα πρωι που γυρναγα στην μοναδα μετα από διανυχτέρευση που είχα, εκατσα πανω σε ενα δεντρο με το πρωτο αμάξι που είχα (ένα παλιό Mitsubishi Lancer του 1979). Μου πέταξε κώλο και δεν μπόρεσα να το μαζέψω. Τελικά το αμάξι άχρηστο, έφαγα και στρατοδικείο (γιατί ήμουν φαντάρος τότε) και πλήρωσε 300€….. Τον Νοέμβρη 2004 που πήρα το καινούριο μου Punto μου ( mk2b) δεν έκλεισα ούτε ένα μήνα που είχα το αμάξι και ένας μ@λ@κ@ς ανέβαινε ανάποδα από μονόδρομο που κατέβαινα και έπεσε πανω μου. Μου έσπασε τον προφυλακτήρα, εβαλε βαθούλωμα στο αριστερό μου φτερό και ρήμαξε το φανάρι μου. Τα πλήρωσε η ασφάλεια του αλλα μονο η φρίκη που έφαγα έφτανε άσε που ακόμα περιμένω μετα από 8 μήνες τα λεφτά. Αυτά..