Οπως πριν δεν υπαρχει καμια απολυτως διαφορα.puntogtman wrote:και οι ενδειξεις του καντραν πως φαινονται προεδρε αν βαψεις το γυρω???
Βαφή εσωτερικών πλαστικών μερών
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- puntomad
- Administrator

- puntomad
- Administrator

Re: ?
Για να το βαψεις πρεπει να λυσεις το πανω μερος της κονσολας.Τραβας την θηκη κατω απο το ραδιο, ειναι κουμπωτη.Μεσα εκει θα δεις 4 αλεν βιδες. Εχει αλλες 2 βιδες στην θηκουλα κατω απο το λεβιε, αλεν και αυτες.Μετα ξεκουμπωνεις την φουστα του λεβιε, κουμπωτη ειναι και αυτη αλλα θελει λιγο προσοχη γιατι ειναι ευαισθητη.Βγαζεις αυτο το πανω κομματι και μετα αφαιρεις την προσοψη του τασακιου και την βαφεις.Το ιδιο ευκολα ξαναμπαινει.jkarpas wrote:to tasaki pos to evapses mitso?
vgainei to kapaki tou?

- punto neon
- Νικολάκης

- punto neon
- Νικολάκης

- Gallatin
- Moderator

το τασακι
Για να το βαψεις πρεπει να λυσεις το πανω μερος της κονσολας.Τραβας την θηκη κατω απο το ραδιο, ειναι κουμπωτη.Μεσα εκει θα δεις 4 αλεν βιδες. Εχει αλλες 2 βιδες στην θηκουλα κατω απο το λεβιε, αλεν και αυτες.Μετα ξεκουμπωνεις την φουστα του λεβιε, κουμπωτη ειναι και αυτη αλλα θελει λιγο προσοχη γιατι ειναι ευαισθητη.Βγαζεις αυτο το πανω κομματι και μετα αφαιρεις την προσοψη του τασακιου και την βαφεις.Το ιδιο ευκολα ξαναμπαινει.
τους αεραγωγους
δεν ξερω και πολλα δεν εχω ασχοληθει
Για να το βαψεις πρεπει να λυσεις το πανω μερος της κονσολας.Τραβας την θηκη κατω απο το ραδιο, ειναι κουμπωτη.Μεσα εκει θα δεις 4 αλεν βιδες. Εχει αλλες 2 βιδες στην θηκουλα κατω απο το λεβιε, αλεν και αυτες.Μετα ξεκουμπωνεις την φουστα του λεβιε, κουμπωτη ειναι και αυτη αλλα θελει λιγο προσοχη γιατι ειναι ευαισθητη.Βγαζεις αυτο το πανω κομματι και μετα αφαιρεις την προσοψη του τασακιου και την βαφεις.Το ιδιο ευκολα ξαναμπαινει.
τους αεραγωγους
δεν ξερω και πολλα δεν εχω ασχοληθει
http://www.speedtest.net/result/363494335.png

Arguing with the moderators is like shaking your fist at God. There's nobody there; and if there is, he's not listening. And if he's listening, all you're doing is pissing him off

Arguing with the moderators is like shaking your fist at God. There's nobody there; and if there is, he's not listening. And if he's listening, all you're doing is pissing him off
- ValDog
- Τρέχω σε αγώνες.

- punto neon
- Νικολάκης

- punto neon
- Νικολάκης

- ValDog
- Τρέχω σε αγώνες.

- Stratos
- Νικολάκης

-
twilight
- Έβγαλα το Ν

Σε Bravo θέλω να βάψω όλα τα πλαστικά μαύρα και στο στιλ το παραπάνω των φωτό να κάνω με μπλέ τα σημεία αυτά.
Όσο αναφορά τα πλαστικά... Είναι τραχιά η επιφάνεια τους θα μπορέσω να τα βάψω με ασφάλεια ώστε να μην σκάσει μετά η μπογιά;
Όσο αναφορά τα πλαστικά... Είναι τραχιά η επιφάνεια τους θα μπορέσω να τα βάψω με ασφάλεια ώστε να μην σκάσει μετά η μπογιά;
Μέσαντζείζ ιν γκρικλίς σήριουσλη ριστρέην γιορ κομιουνικέϊσον αμπίλιτυ
- Maria Puntova
- Schumacher

Ερώτηση: Θέλω να βάφω τα πλαστικά της σαύρας..
ο προηγούμενος τα είχε κάνει..μπεζοκίτρινα για να πηγαίνουν με το σαλόνι.
Το χρώμα δεν το συζητάμε...ΜΑΥΡΑ!!!
Βοήθεια θέλω στο σημείο πώλησης...
που θα πάω να πάρω τα χρώματα?
Είναι σίγουρα κουμπωτά τα πλαστικά στους αεραγωγούς? γιατί προσπάθησα και δεν βγήκαν..μη τα σπάσω αν βγαίνουν αλλιώς...
ο προηγούμενος τα είχε κάνει..μπεζοκίτρινα για να πηγαίνουν με το σαλόνι.
Το χρώμα δεν το συζητάμε...ΜΑΥΡΑ!!!
Βοήθεια θέλω στο σημείο πώλησης...
που θα πάω να πάρω τα χρώματα?
Είναι σίγουρα κουμπωτά τα πλαστικά στους αεραγωγούς? γιατί προσπάθησα και δεν βγήκαν..μη τα σπάσω αν βγαίνουν αλλιώς...
Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα ...είμαι ελεύθερη
- ValDog
- Τρέχω σε αγώνες.