Μην οδηγάτε μεθυσμένοι....
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- Candyman13
- Έβγαλα το Ν

Αυτή η φωτό πάντως έχει μπεί και σε άλλα sites... Γενικά επικρατεί πάντως μια αμφιβολία για την συγκεκριμένη φωτό αφενός γιατί σε όλες (είναι συνολικά 5-6) τις φωτογραφίες δεν φαίνεται πουθενά ίχνος από φρενάρισμα αλλά ούτε και (sorry που γίνομαι μακάβριος) αίματα πουθενά μέσα στο σαλόνι του Audi (ή τουλάχιστον σε ότι είχε απομείνει από αυτό)...
- MAXRISTOS
- Τρέχω σε αγώνες.

καλησπερα.
ειλικρινα το ειδα και πραγματικα αρρωστησα.το ειδα απο το pc της δουλειας μου και πραγματικα μου ρθε να κανω εμετο.Ο λογος και μονο δεν ειναι εαν εισαι μεθυσμενος αρα η μεγαλη ταχυτητα.Δεν λεω το γκαζι ειναι γλυκο αλλά και πολυ επικύνδινο εως και θανατηφορο.Α ρε Γιάννη με αρρωστησες και παλι.....
ειλικρινα το ειδα και πραγματικα αρρωστησα.το ειδα απο το pc της δουλειας μου και πραγματικα μου ρθε να κανω εμετο.Ο λογος και μονο δεν ειναι εαν εισαι μεθυσμενος αρα η μεγαλη ταχυτητα.Δεν λεω το γκαζι ειναι γλυκο αλλά και πολυ επικύνδινο εως και θανατηφορο.Α ρε Γιάννη με αρρωστησες και παλι.....
- nitrozzz
- Νικολάκης

- nitrozzz
- Νικολάκης

- face
- Έβγαλα το Ν

- m0rales
- Εμαθα να ξεκινάω.

an einai alitheia h psemmata den to gnwrizw paidia alla einai enas logos na me kanei na skeftomai diafora...
simera odigontas attiki odo kai sanidonontas to gkazi mou irthe sto mualo ayto to post pou eixa kanei edw kai frikara
simera odigontas attiki odo kai sanidonontas to gkazi mou irthe sto mualo ayto to post pou eixa kanei edw kai frikara

Γίνετε μέλος στο www.GoSSip.gr
Αξιόπιστο WebHosting ? ? ? που ? www.Webstation.gr
Εδώ υπάρχω εγώ και κανείς άλλος.... Καλωσόρισες στο όνειρο...
Όλα τριγύρω αλλάζουν
και όλα τα ίδια μένουν.....
- pountakias2000
- Νικολάκης

- EFI_PUNTO
- Εμαθα να ξεκινάω.