ΧΤΑΠΟΔΙ gia 1.2 16v
Moderator: Puntoclub.gr moderators
-
siskasj
- Νικολάκης

ΧΤΑΠΟΔΙ gia 1.2 16v
ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΣΑΣ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΧΤΑΠΟΔΙ ΣΕ 1250 16 V ΜΕ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΥΤΗ ΜΠΟΣΤΑ .
( Ο ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ )? ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ?
giannis
- skinboy
- Schumacher

- kostis
- Εμαθα να ξεκινάω.

Πολύ τσαμπα μου ακούγεται Αλέκο μάλλον λάθος κάνεις. Ο ΠΟΠΑΥ μου ζήταγε 1200 για όλη την εξάτμιση(400 μόνο για τον καταλύτη) και αλλα τοσα αν θυμαμαι καλά για χταπόδι.πάντως δεν ξέρω αν αξίζουν τόσα χρήματα αφού το μοτέρ σου θα ανέβει λίγα άλογα για τόσα χρήματα.Σκεψου ότι με τόσα χρήματα βάζεις νίτρο και ανεβαίνεις μεχρι και +30 άλογα με ασφάλεια αν δεν θες να το κάψεις το μοτερ.
- skinboy
- Schumacher

- skinboy
- Schumacher

- MAXRISTOS
- Τρέχω σε αγώνες.

καλησπερα
κατ αρχας εαν δεν παιξεις μετα με turbo και θελεις να ανεβασεις μονο ατμοσφαιρα φιλε μου,τοτε βαλε ενα χειροποιητο χταποδακι+εναν μεταλικο καταλυτη.εαν στο μελλον παιξεις με turbo τοτε το χταποδι θα πρεπει να ξαναλλαξεις διοτι μετα θα χεις αλλη εισαγωγη πλεον.Στα λεω αυτα διοτι εγω το κανω turbato και το χειροποιητο χταποδι που χα φτιαξει χειροποιητο και γω δεν κανει πελον φυσικα.Εαν θεσ να παιξεισ με νιτρο
(εχω παθει shock πλεον με την λεξη αυτην),ξεχνα να σου στοιχισει μονο 1200euro.
εαν θες νιτρο και οταν πατας γκαζι να μην εχεις και το σταυρο στο χερι,θελεις εκτος απο το συστημα του νιτρου
α)εγκεφαλακι στροφων (προγραμμα)
β)max fuel safety και αλλες ασφαλιστικεσ δικλειδες
γ)σφυριλατα πιστονια τουλαχιστον wiseco.
το θεμα όπωσ εχω μαθει και γω απο δω μεσα ειναι να βαλεις εαν προγραμμα και να δει τελικα μεχρι σε πιο σημειο θες να φτασεις και οχι να βαζεις και να βαζεις και μετα να αρχισεις να πουλας και να ξαναβαζεις αλλα.Σκεψου την καθε σου κινηση my friend
thnks
christos
κατ αρχας εαν δεν παιξεις μετα με turbo και θελεις να ανεβασεις μονο ατμοσφαιρα φιλε μου,τοτε βαλε ενα χειροποιητο χταποδακι+εναν μεταλικο καταλυτη.εαν στο μελλον παιξεις με turbo τοτε το χταποδι θα πρεπει να ξαναλλαξεις διοτι μετα θα χεις αλλη εισαγωγη πλεον.Στα λεω αυτα διοτι εγω το κανω turbato και το χειροποιητο χταποδι που χα φτιαξει χειροποιητο και γω δεν κανει πελον φυσικα.Εαν θεσ να παιξεισ με νιτρο
εαν θες νιτρο και οταν πατας γκαζι να μην εχεις και το σταυρο στο χερι,θελεις εκτος απο το συστημα του νιτρου
α)εγκεφαλακι στροφων (προγραμμα)
β)max fuel safety και αλλες ασφαλιστικεσ δικλειδες
γ)σφυριλατα πιστονια τουλαχιστον wiseco.
το θεμα όπωσ εχω μαθει και γω απο δω μεσα ειναι να βαλεις εαν προγραμμα και να δει τελικα μεχρι σε πιο σημειο θες να φτασεις και οχι να βαζεις και να βαζεις και μετα να αρχισεις να πουλας και να ξαναβαζεις αλλα.Σκεψου την καθε σου κινηση my friend
thnks
christos
- siiiii
- Τρέχω σε αγώνες.

Re: ΧΤΑΠΟΔΙ
phgene zapatina file mousiskasj wrote:ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΣΑΣ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΧΤΑΠΟΔΙ ΣΕ 1250 16 V ΜΕ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΥΤΗ ΜΠΟΣΤΑ .
-
fpunto
- Νικολάκης

-
siskasj
- Νικολάκης

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ..ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥfpunto wrote:kalispera puntakia!!!
exw mk2 2001 16v, kai tou exw valei sirmatino filtraki Colombo, Supersprint xtapodi, metaliko kataliti kai teliko group N. Eimai se kalo dromo gia tin euresi twn xamenwn alogwn? To goustrw polu to toutou mou kai thlw na tou dwsw ta panta!!! Dexomai protaseis fia aloga!!!
ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΣΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ?
giannis
- damianpcb
- Εμαθα να ξεκινάω.

-
fpunto
- Νικολάκης

- Xeno
- Μαθαίνω να στρίβω.