Με το συμπάθειο κιόλας...(!?)

Κάντε εδώ τα σχόλια σας.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Chameleon
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Με το συμπάθειο κιόλας...(!?)

Post by Chameleon » Sat Mar 19, 2005 12:53 pm

[glow=red]ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ:[/glow] Το post αυτό λέει ΑΛΗΘΕΙΕΣ. Οι ΑΛΗΘΕΙΕΣ αυτές πιθανώς να πειράξουν πολλούς... Εάν ενοχλούν τόσο, παρακαλώ όπως διαγράψετε αυτό το post με συνοπτικές διαδικασίες... Έτσι κι'αλλιώς, μαλακίες λέω... :wink:

ΠΑΙΔΑΚΙΑ και ΕΛΛΗΝΕΣ, καλημέρα σας..!
Στην συνέχεια του post αυτού θα καταλάβετε γιατί σας λέω έτσι...

Θα ξεκινήσω απο την αρχή... Πρίν 2 χρόνια δεν γνώριζα την ύπαρξη του club... Αντιθέτως ήμουν ένα απο τα μέλη του AtticaPuntoClub (APC) που ίδρυσε ένα παιδί απο το σχολείο μου, ο DarkPunto. Κάποια στιγμή μου λέει πάμε σε μια συνάντηση του PuntoClub στο Ribas γιατί πρέπει να μιλήσω με τους υπευθύνους για συγχώνευση... Πήγαμε λοιπόν, όλα καλά και ανθηρά, μιλήσαμε με τον Δημήτρη, με τον Φώτη και με άλλους και το συμπέρασμα ήταν οτι είναι καλό να υπάρχει μόνο ένα club για τα Punto, για να φαίνεται πως είμαστε ενωμένοι και αδιαίρετοι (λόγια του Φώτη...).

Στην πορεία φάνηκε πως ο Φώτης μόνο ενωμένος και αδιαίρετος δεν ήθελε να είναι... Τον ενδιέφερε - κατά τα φαινόμενα - το αρχηγιλίκι... Πάει αυτός... Πάμε γι'άλλα...!

Εδώ και μερικούς μήνες, φαινόταν πως το club δεν πάει καλά... Δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει ποιός ή ποιοί φταίνε... Το μόνο που κατάλαβα εγώ είναι οτι ο καθένας βλέπει το club σαν τσιφλίκι του... Αυτοί που έχουν τα ινία του club και αυτοί που θα ήθελαν να έχουν τα ινία του club... Τώρα τελευταία μαθαίνω πως άλλο πράγμα είναι το club και άλλο είναι το site... :shock: Και μένω μ*****ς...!!! Γιατί...? Δεν υπάρχει λόγος... Δεν υπάρχει αιτία... Δεν υπάρχει κάν αφορμή... Είναι στα γονίδιά μας... Στα γονίδια του Έλληνα... Εδώ φυλακίσαμε τον Κολωκοτρώνη, στο club θα κολλούσαμε...? :wink:

Θα μου πείτε εσείς που με ξέρετε φατσικά, ρε μεγάλε έχεις να πατήσεις κάποιους μήνες σε συναντήσεις σύν του ότι δεν έχεις πληρώσει την συνδρομή σου... Εντάξει, έχετε δίκιο... Αλλά ξέρετε κάτι..? Λέω απλά την γνώμη μου... Ήμουν μέλος στο club όταν αυτό ήταν ακόμη στο in.gr. Και μπαίνω καθημερινά στο site ΜΑΣ, συμβάλωντας (θέλω να πιστεύω...) στην εύρυθμη λειτουργία του...

Τελικά, ότι και εάν συμβεί, θέλω να ξέρετε οτι εγώ θα συνεχίσω να μπαίνω σε οποιοδήποτε site έχει να κάνει με αυτό που με εξιτάρει, δηλαδή το αυτοκίνητό μου και αυτό δεν μπορεί να μου το στερήσει κανένας με μυαλο μικρού παιδιού (βλέπε "ζικό μου-ζικόοοοοοο μου είναι...!!!)... Κανένα τσουτσέκι δεν έχει το δικαίωμα να μου στερεί την χαρά να ασχολούμαι με το πάθος μου...

Ονόματα δεν λέω και δεν θα πώ όσο και να μου γαργαλάτε τις πατούσες... Είχατε αναλάβει την υποχρέωση να δουλέψετε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για το καλό του puntoclub... Τελικά φαίνετε ως δουλεύατε μόνο για την πάρτη σας... Κάνοντας έτσι μάγκες κάτι άτομα σαν τον Φώτη, που θα γελάνε τώρα και τα μουστάκια του με την ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ... ΝΑΙ ρε, ΜΑΣ, γιατί με τα ξεφτιλίκια σας, παίρνετε κι εμάς στον λαιμό σας... Ρε το έχετε καταλάβει οτι έχουμε γίνει (και ακόμη δεν είδατε τίποτα...) ΡΟΜΠΕΣ...? Το καταλαβαίνετε...? Μάλλον όχι και μάλλον χάνω τα λόγια μου καθώς και φαιά ουσία που τόσο την έχω ανάγκη αυτό τον καιρό... Κοιτάξτε λοιπόν να τα βρείτε μεταξύ σας και να βγάλετε απο το μυαλό σας την εξουσία κι τον τσαμπουκα γιατί δεν σας παίρνει άλλο... Θα πέσει πολλή ντομάτα...

Αυτά είχαν να πώ και ελπίζω πραγματικά να γίνει κάτι...ΚΑΤΙ ρε παιδιά να συνέλεθετε απο την νιρβάνα στην οποία έχετε περιέλθει όλοι μαζί και χώρια... ΑΪΝΤΕΕΕΕΕ....

Σημείωση: Κάθε ομοιότητα με υπαρκτά πρόσωπα και καταστάσεις είναι "εντελώς συμπτωματική"

m0rales
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by m0rales » Sat Mar 19, 2005 1:22 pm

egw ama sou pw oti se merika shmeia oti simfwnw mazi sou ti tha peis ?
Image
Γίνετε μέλος στο www.GoSSip.gr
Αξιόπιστο WebHosting ? ? ? που ? www.Webstation.gr
Εδώ υπάρχω εγώ και κανείς άλλος.... Καλωσόρισες στο όνειρο...

Όλα τριγύρω αλλάζουν
και όλα τα ίδια μένουν.....

ngt
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by ngt » Sat Mar 19, 2005 1:45 pm

Εγω συμφωνω απολυτα στην κατευθυνση αυτου του post και στο νοημα που θελει να περασει.
Those who follow money, immitate. Those who follow their passion innovate.
Imagination is more important than knowledge - Albert Einstein -
Image

face
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by face » Sat Mar 19, 2005 2:58 pm

πάντως παιδια αν και ξέρω ότι μόνο ενεργό μέλος δεν θεωρούμαι (αν και μπαίνω καθημερινα και πηγαίνω στις συναντήσεις του βόλου όποτε μπορώ) θέλω να δήλώσω ότι θλίβομαι με τέτοια γεγονότα πραγματικά...

πώς είναι όταν έχεις κάτι καλό και μετα παίρνει την κάτω βόλτα..σε πιάνει ένα συναίσθημα νοσταλγίας και μελαγχολίας...

αν θέλετε την άποψη μου δεν είσαι σοβαρα πράγματα αυτά..ποια??να υπάρχει άλλο site αλλο(α) club και γενικά ένα πνεύμα σύγχησης....

όλοι αγαπάμε/αγαπήσαμε τα μικρα αυτα αυτοκινητάκια....μην ξεχνάμε πως τα clubs δεν είναι εγωκετρικά...

δεν θα ήθελα με τίποτα να συνεχιστει αυτό το κλίμα...τι είναι πια το τόσο φοβερό που δεν μπορεί να ληθεί με τα λόγια και πρέπει να διαπαστεί...

εν πάσει περιπτώσει αν αγαπάτε TO AYTOKINHTO κάποιος θα πρέπει να κάνει πίσω για το καλό του club..του ΠΡΩΤΟΥ puntoclub πανελλαδικά και ας συνεχιστεί η ιστορία του έτσι.....
punto 75 ELX
stilo 1,6 16vT

Banned
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Banned » Sat Mar 19, 2005 3:08 pm

Της Λερναιας Υδρας οταν της εκοβαν το ενα κεφαλι αυτη εβγαζε δυο...

Chameleon
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Chameleon » Sat Mar 19, 2005 3:11 pm

Και κάτι που μου ήρθε πρίν λίγο...

Σκεφτήκατε τώρα που έγινε αυτός ο διαχωρισμός μεταξύ club και site, πώς θα συνεχίσει να είναι online το site...? Με τί έσοδα...? Με συνδρομή...? Για ποιό λογο...? Εκτός και εάν μπούν διαφημίσεις και φωτογραφίες με κώλους και βυζιά για να μπαίνει ο κόσμος... :evil:

Εγώ δεν υποστηρίζω ΚΑΝΕΝΑ... ΔΕΝ είμαι με ΚΑΝΕΝΑ, δεν πληρώνομαι απο ΚΑΝΕΝΑ...! Με ενδιαφέρει μόνο να μπαίνω καθημερινά σε ενα site οπου θα διαβάζω οτιδήποτε έχει να κάνει με το πάθος μου... ΔΕΝ με ενδιαφέρει τίποτα και κανένας άλλο(ς)...

Δυστυχώς βλέπω να κλείνει σύντομα αυτό το site και να αρχίζει και πάλι ενας άλλος φαύλος κύκλος με τα ίδια γεγονότα και καταστάσεις που μας έφεραν εδώ σήμερα και που με αναγκάζουν για πρώτη φορά αυτές τις 366 ημέρες που είμαι μέλος σε αυτό το club να εκφραστώ με αυτά τα λόγια...
Συγνώμη και ντροπή σας...

Θέμης Πανώριος.

Chameleon
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Chameleon » Sat Mar 19, 2005 3:12 pm

papitsoulos wrote:Της Λερναιας Υδρας οταν της εκοβαν το ενα κεφαλι αυτη εβγαζε δυο...

...και τελικά ψόφησε... :roll:

Banned
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Banned » Sat Mar 19, 2005 3:19 pm

Εγινε κατανοητη η αποψη μου η οχι chameleon?

Chameleon
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Chameleon » Sat Mar 19, 2005 3:23 pm

Εάν θα ήθελες να το αναπτύξεις λίγο...? Δεν είμαι μέσα στο μυαλό σου και με 38 πυρετό μου είναι λίγο δύσκολο να καταλάβω τί θές να πείς με 3 λέξεις...

Gallatin
Moderator
Moderator

Post by Gallatin » Sat Mar 19, 2005 3:35 pm

Chameleon wrote:Και κάτι που μου ήρθε πρίν λίγο...

Σκεφτήκατε τώρα που έγινε αυτός ο διαχωρισμός μεταξύ club και site, πώς θα συνεχίσει να είναι online το site...? Με τί έσοδα...? Με συνδρομή...? Για ποιό λογο...? Εκτός και εάν μπούν διαφημίσεις και φωτογραφίες με κώλους και βυζιά για να μπαίνει ο κόσμος... :evil:
βασικα το web hosting ειναι πλεον πληρωμενο για εναν χρονο δλδ ληγει 12-03-06.
και πιστευω γινεσαι λιγο ακραιος στα παραδειγματα σου 180 ευρο τον χρονο ειναι δεν ειναι και τρομερο ποσο...υπαρχον 10 ατομα που οπος λες το γουσταρουν τσονταραν και το πληρωσαν :wink:
http://www.speedtest.net/result/363494335.png
ImageImage
ImageImage
Arguing with the moderators is like shaking your fist at God. There's nobody there; and if there is, he's not listening. And if he's listening, all you're doing is pissing him off

Banned
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Banned » Sat Mar 19, 2005 3:39 pm

Δε μου καθεται καλο να ανοιγω τον υπολογιστη μου και να βλεπω ενα forum συνεχως αυξανομενων αποχωρησεων και θεματων προς συζητηση σαν και αυτο. Αν ηθελα κατι τετοιο θα εβλεπα τα παραθυρα του ευαγγελατου η τη λαμψη. Το ενα που θα πεις εσυ θα το παρεις πισω εις διπλουν και τουμπαλιν. Ασχετα με το ποιος ειναι ο καραγκιοζης της υποθεσης και ποιος θελει να φαει τα μουστακια του με τους αλλους δεν τα αφηνουμε αυτα να συζητησουμε για κατι που εχει αξια?

Banned
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Banned » Sat Mar 19, 2005 3:51 pm

Βασικα βαριεμαι να γραψω για οτιδηποτε περι της τελευταιας θυελλας και θα προτεινα να μην το κανεις κανεις αλλος. Και αν καποιος καλος moderator ειχε την καλοσυνη να εξαφανισει τα ιχνη καλα θα ηταν.

Chameleon
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Chameleon » Sat Mar 19, 2005 4:33 pm

Καλώς... Εφόσον δεν υπάρχει τίποτα που να χρήζει τέτοιας συζήτησης και υπάρχουν άτομα που πονάνε το site και νοιάζονται... Τότε δεν αξίζει όπως είπα και παραπάνω να καταναλώνω φαιά ουσία...
Συγνώμη και ντροπή σας (...?).

Παρακαλώ τους mods να διαγράψουν αυτό το θέμα και "να σβήσουν τα ίχνη"...

ria
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by ria » Sat Mar 19, 2005 8:16 pm

Λοιπον....Μπορεί να μην ξέρω πολλά από αυτοκίνητα αλλά μου άρεσε η παρέα αυτή που ήταν πάντα ανοιχτή να με βοηθήσει σε κάθε πρόβλημα του αυτοκινήτου. Απέκτησα κάποιους φίλους....Άλλοι δεν έγιναν φίλοι μου. Δεν τρέχει και τίποτα . Ότι μπορεί το club να χωριστεί δεν με απασχολεί ιδιαίτερα γιατί και να χωριστεί πάλι θα είμαι με αυτούς που θεωρώ φίλους και που θα με βοηθήσουν. Όλοι θα συνεχίζουμε να αγαπάμε το club .Όποιο από όλα και αν είναι. Τώρα όσον αφορά το site? Τι ένα τι δύο τι τρία. Αύτό που με ικανοποιεί αυτό θα είναι και το site που θα συμμετέχω. Θέλω να κάνω κάτι που δεν έχω κάνει τόσο καιρό. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πάνο( Gallatin) ,που τον γνώρισα από club και με έχει βοηθήσει πολύ.

ΥΣ Προσωπικά δεν έχω με κανένα. Απλά δεν κολλάω με όλους.

PUNTOGT2

Post by PUNTOGT2 » Sat Mar 19, 2005 11:59 pm

file Chameleon δεν νομιζω οτι βοηθας την κατασταση με αυτα που γραφεις.

καθε αλλο, μονο προβλημα δημιουργεις.

εχουμε πει ξανα και ξανα οτι το PUNTO CLUB synexizei την πορεια του ακαθεκτο.

Προσκεκλημενοι ειναι οσοι θελουν να γινουν μελη επειδη μονο και μονο γουσταρουν το αμαξι τους και την παρεα. ατομα με πονηρους σκοπους θα απομακρυνονται αμεσα!!!
ayto to site οπως καταλαβαινεις δεν ανηκει πλεον στο punto club επομενος αναγκαστηκαμε να φτιαξουμε αλλο site. δεν βλεπω που ειναι το προβλημα την στιγμη που ο ιδιοκτητης θελει να το κρατησει;

επισης δεν μου αρεσε η λεξη "ντροπη σας" θα μπορουσες να πεις "ντροπη μας" και να βαλεις και τον εαυτο σου μεσα.

Post Reply