Τελικά τί έγινε στην Ιτέα...?

Κάντε εδώ τα σχόλια σας.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Post Reply
Chameleon
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Τελικά τί έγινε στην Ιτέα...?

Post by Chameleon » Tue Apr 27, 2004 10:08 pm

Τελικά ρε παιδιά τί έγινε στην Ιτέα..? Δεν είδα κανένα post που να εξηγεί την όλη φάση... Καλά ήταν..? Όχι...? Αυτές οι εκπλήξεις απο την Fiat τί ήταν τελικά, μούφες...? Θα υπάρξει καμιά συνεργασία με αυτούς τους... απατεώνες ή όχι...? :shock:

mariagt
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by mariagt » Tue Apr 27, 2004 11:53 pm

Λοιπόν αφού δεν έχει κάνει κανείς την κίνηση να απαντήσει θα απαντήσω εγώ. Εγώ προσωπικά δεν πέρασα καθόλου καλά στην Ιτέα. Θα δώσω μία δικαιολογία όμως ,το γεγονός ότι έβρεχε.
Τη βροχή την τρώμε στη μάπα από τις 9 το πρωί και μόλις φτάσαμε στην Ιτέα, αντί να βρούμε το χώρο του parking εκεί που μας είχαν πει-δίπλα από το αγωνιστικό- παρκάραμε στο δρόμο. Αποτέλεσμα; Να φάμε τη βροχή μέχρι να φτάσουμε.
Μόλις λοιπόν φτάσαμε, μας μοιράσανε μπλουζάκια. Εγώ είχα ξενερώσει απίστευτα με αποτέλεσμα να πάω να αράξω για καφέ σε ένα καφενείο. Ναι ναι καφενείο!!!!!!!!
Κάτσαμε για τρία τέταρτα στην Ιτέα και μετά σηκωθήκαμε και φύγαμε. Τσάμπα η βροχή τσάμπα και τα 40 ευρώ που έδωσα για βενζίνη!!! Εγώ εντωμεταξύ είχα ξενερώσει τόσο πολύ με την ζωή μου που βρισκόμουν σε μία κατάσταση nirvana. Μεταξύ ύπνου και ξύπνιου.
Τα ωραία ήρθαν μετά. Πήγαμε Αράχωβα-κάπου εκεί στη διαδρομή άρχισα να ξυπνάω- κάτσαμε να φάμε και γελάσαμε απίστευτα.
Δεν κατηγορώ κανέναν που δεν πέρασα καλά κάτι η βροχή κάτι που είμασταν πολύ λίγοι, πάρα πολύ λίγοι, μα πάρα πολύ λίγοι, ξενέρωσα.......

Punteas
Νικολάκης
Νικολάκης

...

Post by Punteas » Wed Apr 28, 2004 10:09 am

diladi i ekpliksis itan ta mplouzakia? toulaxiston xortasate fagito kai malista stin araxova,an to ixate programatisi san ekdromi sigoura tha mazevotan perisoteros kosmos,exo afti tin esthisi...douleva den mporousa na ertho(oso afora emena toulaxiston) ithela poli alla den...!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Post by ΔΗΜΗΤΡΗΣ » Wed Apr 28, 2004 10:34 am

Σίγουρα όταν βρέχει στα χαλάει όλα.... Αλλά παιδιά για μονοήμερη εκδρομή τόσο μακρυά δεν λέει.. Πολλές ώρες κ αφου λέει κ η Μαρία οτι ξενέρωσε που δεν έχει διαμαρτυρηθεί ποτέ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ πως θα ήταν

:arrow: (Μάλλον τυχερός ήμουν που είχα πυρετό :oops: )

DiViNe
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by DiViNe » Wed Apr 28, 2004 11:38 am

Μιας και τα μιλησαμε με την Μαρια, ναι παιδια οντως αυτο ηταν. Ενα μεγαλο τιποτα με μπολικο καθολου.

1) Ειναι δυνατον η βροχη να μας εμποδιζει απο εκδηλωσεις που κανουμε? Για το Θεο, αυτοκινητα εχουμε ρε παιδια οχι παπια! Δε λεω αλλο να εχει ηλιο, αλλα και παλι.Σκεφτομαι τωρα αν βρεξει δεν θα ερθει κανεις στο meeting, παρα μονο οι πιο "τολμηροι"?? :(

2) Αυτες οι περιπτωσεις ειναι που σε κανουν να λες "Επρεπε να το κοιταξουμε καλυτερα". Οποτε καλυτερα την αλλη φορα.

3) Πιστεω πως οταν υπαρχει παρεα (πλεον μετραμε 190 μελη και ανεβαινουμε), οτι και να γινει ολα πανε πιο γλυκα.Δε σε νοιαζουν οι στραβες γιατι ξερεις οτι καποιος,καποια στιγμη θα σε ανεβασει με κατι που θα πει και θα ξεχαστεις. Μην ξεχναμε πως φτιαχτηκε αυτο το club για να γνωριστουμε-μαζευτουμε και κανοντας παρεα να εξελιχθουμε. Αλλιως θα λεγομασταν Στρατος! :shock:

Φιλικα παντα :wink:
PDT_Armataz_01_23 Because I'm back, yes I'm back, well I'm back in Black!

Punteas
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by Punteas » Wed Apr 28, 2004 1:28 pm

thelo na toniso pos to sxolio pou exo kani pio pano den einai ironiko ma katholou ironiko,pros apofigin pareksigiseos,isa isa den krino to club kai gia tin kinisi pou egine,alla tin fiat kai afta pou iposxethike,se kamia periptosi den rixno efthines sto club kai afto prepei na gini katanoito..!

DiViNe
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by DiViNe » Wed Apr 28, 2004 1:37 pm

καλα που το εγραψες, θα καταλαβεις γιατι....
PDT_Armataz_01_23 Because I'm back, yes I'm back, well I'm back in Black!

Punteas
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by Punteas » Wed Apr 28, 2004 1:41 pm

elpizo na ksekatharisa giati den mou aresi na afinonte iponies.

Chameleon
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Chameleon » Wed Apr 28, 2004 3:00 pm

DiViNe wrote:καλα που το εγραψες, θα καταλαβεις γιατι....

Θα συμφωνήσω... :wink:

PUNTObluesprint
Νικολάκης
Νικολάκης

ΙΤΕΑ

Post by PUNTObluesprint » Thu Apr 29, 2004 11:11 pm

Όσον αφορά το θέμα Punto kit car και τα σχετικά περί Fiat οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν και πολλά. Ασχολούμαι με ράλι και τέτοιες οργανώσεις εδώ και 15 χρόνια. Ο καθένας κοιτάει τον εαυτό του.Καλύτερα βόλτες και τα λοιπά..

puntofoliatec
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by puntofoliatec » Fri Apr 30, 2004 8:33 am

παιδία έχω να πω και εγώ κάτι μίας και ασχολούμαι χρόνια με τους αγώνες και δεν θέλω να βγαίνουν λάθος εντυπώσεις για τους αγωνιζόμενους και τους ανθρώπους πίσω από αυτους.οι άνθρωποι παίζουν με τα δευτερόλεπτα εμάς θα είχαν στο νου τους.
PUNTOFOLIATEC

Post Reply