Πειτε την γνωμη σας...

Oι ψηφοφορίες του club

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Το φορουμ πρεπει να εχει κατηγοριες μονο για τα Punto μας η και γενικου περιεχομενου κατηγοριες?

Μονο για τα punto και το club?
31
30%
Και αλλες κατηγοριες
71
70%

Total votes: 102

puntomad
Administrator
Administrator

Πειτε την γνωμη σας...

Post by puntomad » Thu Mar 10, 2005 11:53 am

Πειτε την γνωμη σας...

Το φορουμ πρεπει να εχει κατηγοριες μονο για τα Punto μας η και γενικου περιεχομενου κατηγοριες?

Image

puntomad
Administrator
Administrator

Post by puntomad » Thu Mar 10, 2005 12:01 pm

Καλο θα ειναι να γραφετε και 2 λογακια και να διατυπωνεται την γνςμη σας καλυτερα. Ενα κλικ σε μια απο τις 2 επιλογες δεν λεει και παρα πολλα.
Ευχαριστω.
Image

JL
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by JL » Thu Mar 10, 2005 12:08 pm

πιστευω μονο για τα punto μας θα πρεπει να ασχολουμαστε και περιστασιακα με το `groop FIAT

X-Beezer
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by X-Beezer » Thu Mar 10, 2005 12:17 pm

EDITED BY X-BEEZER
Last edited by X-Beezer on Thu Mar 31, 2005 12:42 pm, edited 1 time in total.
PUNTO GT3 - ROSSIFUMI - CURVA SUD - Σωτήρης Image

GT
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by GT » Thu Mar 10, 2005 1:08 pm

δεν πιστευω πως ειναι κακο να υπαρχει μια ενοτητα ξεχωριστη για οποιαδηποτε αλλα μοντελα της αγορας...
Image

giannis_gt
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by giannis_gt » Thu Mar 10, 2005 1:18 pm

Γειά σας και από μένα. Θα συμφωνήσω κι εγώ με το Γιώργο ( GT ) και με τον X-Beezer, ότι δεν είναι κακό να υπάρχει μια ενότητα (και να μείνει μία, μην αρχίσουν να αυξάνονται) και με τα άλλα μοντέλα της αγοράς απλά ενημερωτικά.

bravonick
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by bravonick » Thu Mar 10, 2005 1:41 pm

Γιατί να μην μπει ρε παιδιά??? καλή ιδέα... εχω τόσες ερωτήσεις να κάνω σχετικά με το bravaki μου!!!
Ventivalvola Potenza!

nick_NOS
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by nick_NOS » Thu Mar 10, 2005 1:50 pm

εγω λεω να μεινει οπως ειναι!!!

PuntoGTR
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by PuntoGTR » Thu Mar 10, 2005 1:58 pm

Νομίζω ότι ο φίλος X-Beezer με έχει καλύψει σε γενικές γραμμές...Ας "μαζευτεί" λίγο το site όχι όμως δικτατορικά και με σεβαστό ΟΛΟΙ προς ΟΛΟΥΣ...
PuntoGT 4 ever

ValDog
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by ValDog » Thu Mar 10, 2005 4:19 pm

Κακά τα ψέματα, αν το forum ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με το Punto μπορεί και να γίνει βαρετό.
Θα διαφωνήσω με τον X-Beezer μόνο ως προς το θέμα του chat που αναφέρει. Δεν λέω βέβαια να να γίνονται διάλογοι οι οποίοι θα είναι άσχετοι και αδιάφοροι για τα υπόλοιπα μέλη, αλλά σκεφτείτε και τα μέλη που είναι από επαρχεία και δεν έχουν δυνατότητα ούτε στις συναντήσεις ούτε στις εκδρομές να έρχονται και έτσι ο μόνος τρόπος "επικοινωνίας" είναι αυτό το chat.
Puntoclub! Δεν αφήνουμε τίποτα όρθιο στο πέρασμά μας! PDT_Armataz_01_42

m0rales
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by m0rales » Thu Mar 10, 2005 4:29 pm

episis thelete nampei chatroom sto site ?
Image
Γίνετε μέλος στο www.GoSSip.gr
Αξιόπιστο WebHosting ? ? ? που ? www.Webstation.gr
Εδώ υπάρχω εγώ και κανείς άλλος.... Καλωσόρισες στο όνειρο...

Όλα τριγύρω αλλάζουν
και όλα τα ίδια μένουν.....

Sonicboom
Schumacher
Schumacher

Post by Sonicboom » Thu Mar 10, 2005 4:51 pm

Το site από θεματολογία είναι ακρετά πλήρες, δεν πιστεύω πως υπάρχει λόγος να αφαιρεθεί κάτι. Αυτό που κατά τη γνώμη μου πρέπει να γίνει είναι σβήσιμο παλαιών topics από το happy time που δεν έχουν μεγάλη σημασία όπως το "βελτιώσεις" και που δεν ανοίγονται πλέον. Δεν υπάρχει λόγος το happy time να είναι αρκετές σελίδες γιατί επιβαρύνει και το forum.
To chat room στο site είναι καλή ιδέα και ίσως περιορίσει λιγακί των όγκο των posts στο happy time.
Image
.

X-Beezer
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by X-Beezer » Thu Mar 10, 2005 5:05 pm

ValDog wrote:Κακά τα ψέματα, αν το forum ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με το Punto μπορεί και να γίνει βαρετό.
Θα διαφωνήσω με τον X-Beezer μόνο ως προς το θέμα του chat που αναφέρει. Δεν λέω βέβαια να να γίνονται διάλογοι οι οποίοι θα είναι άσχετοι και αδιάφοροι για τα υπόλοιπα μέλη, αλλά σκεφτείτε και τα μέλη που είναι από επαρχεία και δεν έχουν δυνατότητα ούτε στις συναντήσεις ούτε στις εκδρομές να έρχονται και έτσι ο μόνος τρόπος "επικοινωνίας" είναι αυτό το chat.
Φίλε ValDog αυτό που εννοώ εγώ είναι να μην γεμίζουμε σελίδες επί σελίδων με post τύπου " α, οκ", "και εγώ", "σωστός" κλπ και γενικότερα με περιττές συζητήσεις που ανετότατα μπορούν να γίνουν: 1. Μέσω Pm 2. Μέσω κάποιου instant messaging προγράμματος (MSN, Yahoo, IRc) 3. Μέσω τηλεφώνου.
Με τον Sonic θα διαφωνήσω στο εξής (μοιάζει με τεχνική λεπτομέρεια αλλά στην ουσία της δεν είναι). Το FORUM είναι πλήρες, όχι το site. Κατ' εμέ έχουμε ένα καλό forum, αλλά λείπει αρκετό υλικό για να θεωρηθεί ολοκληρωμένο site ( και δεν εννοώ καλλιτεχνίες, flash κλπ. Εννοώ τεχνικά άρθρα, άρθρα για το Punto κλπ)...
PUNTO GT3 - ROSSIFUMI - CURVA SUD - Σωτήρης Image

Sonicboom
Schumacher
Schumacher

Post by Sonicboom » Thu Mar 10, 2005 5:18 pm

xbeezer δεν διαφωνούμε σε αυτό...το site οντως χρειάζεται και άλλα στοιχεία εκτός του forum. Πιο πάνω εννοούσα το forum.
Image
.

MAFIA

Post by MAFIA » Thu Mar 10, 2005 5:22 pm

κατα την γνωμη μου πιστευω πως για να μην γινει τελειως βαρετο και μονοτονο το forum θα πρεπει να υπαρχει μια ανεπτυγμενη θεματολογια εκτος των punto!και εγω πιστευω πως πρεπει να διαγραφουν ορισμενα πραγματα απο το happy time που μετρανε πολυ χρονο μεσα στο site!
οσο αναφορα για το chat μεσα στο forum πιστευω οτι πρεπει να δημιουργηθει ενα θεμα με αυτο αρκει να μην ειμαστε μονο μεσα εκει και να μην ασχολουμαστε καθολου με το υπολοιπο forum!

Post Reply