Εσύ τι Punto έχεις?
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- makpel
- Νικολάκης

- siiiii
- Τρέχω σε αγώνες.

Γεια σας.Ειμαι ο Μιχάλης απο Καρδίτσα.Εχω ένα punto ΜΚΙΙ.Μηχανικά τό γαργάλισα λίγο, δηλ.έβαλα εκεντροφόρο colobo bariani.Αποτέλεσμα,έχει πολύ καλή εκίνηση, το γρανάζι τό εστειλα στόν (ΜΠΟΥΜΠΙ) και τό έκανε ρυθμιζόμενο.Αλλά θέλει χρόνισμα ο κινητήρας γιατί δέν στρώνει.Λάστιχα yokohama 195/50/15 Αναρτήσεις ΚΟΝΙ κόκκινα καί ελατήρια H&R.Σκούπα καί τελικό REMUS.Καί γιά νά τελειώνω εξωτερικά έβαλα τά μαμά σπόιλερ.Μέσα έβαλα δύο BUGET πολύ καλά καί φτηνά καί στό ίδιο χρώμα τού σαλονιού περίπου.Εβαλα καί τά LEXUS πίσω αλλά τά έβγαλα γιατί δέν πολυάρεσαν.
-
giannis_gt
- Νικολάκης

Γειά σας και από μένα (αν και καθυστερημένα).
Το δικό μου (όπως λέει και το τραγουδάκι) "ήταν ένα μικρό καράβι....".
Ήταν το 6speed με 55 αλογάκια, αλλά επειδή δεν με ικανοποιούσε μπήκε στο "χειρουργείο" και φόρεσε ένα πολύ όμορφο τροπέτο από GTII.
Αυτό ήταν αρκετό για τον πρώτο χρόνο. Ξαναμπήκε "χειρουργείο" λοιπόν και αλλάχτηκε η τουρμπίνα μπήκε Τ25, ανοίχτηκαν οι θάλαμοι, μπήκε προγραμματάκι και είναι σε ικανοποιοητικά επίπεδα.
Αλλά επειδή δεν ησυχάζουμε ποτέ....ψήνομαι να το ξαναγαργαλήσω και να γίνει 16άρι, 2τούρμπινο με σφυρήλατα πιστόνια και τα σχετικά. Αυτά πρός το παρόν. Για ότι νεώτερο τα ξαναλέμε...
Καλή συνέχεια σε όλους - όλες και προσοχή στο δρόμο.....!!
Το δικό μου (όπως λέει και το τραγουδάκι) "ήταν ένα μικρό καράβι....".
Ήταν το 6speed με 55 αλογάκια, αλλά επειδή δεν με ικανοποιούσε μπήκε στο "χειρουργείο" και φόρεσε ένα πολύ όμορφο τροπέτο από GTII.
Αυτό ήταν αρκετό για τον πρώτο χρόνο. Ξαναμπήκε "χειρουργείο" λοιπόν και αλλάχτηκε η τουρμπίνα μπήκε Τ25, ανοίχτηκαν οι θάλαμοι, μπήκε προγραμματάκι και είναι σε ικανοποιοητικά επίπεδα.
Αλλά επειδή δεν ησυχάζουμε ποτέ....ψήνομαι να το ξαναγαργαλήσω και να γίνει 16άρι, 2τούρμπινο με σφυρήλατα πιστόνια και τα σχετικά. Αυτά πρός το παρόν. Για ότι νεώτερο τα ξαναλέμε...
Καλή συνέχεια σε όλους - όλες και προσοχή στο δρόμο.....!!
-
PERRY-MGTF
- Έβγαλα το Ν

- leris
- Νικολάκης

- puntokaylos
- Νικολάκης

- Gallatin
- Moderator

MK2 απο το 2000 και μετα ειναι ολα MK2. και απο το 2003 και μετα MK2B.puntokaylos wrote:Εγώ είμαι ο Γιάννης ή puntokaylos...όπως προτιμάτε!Το δικό μου punto είναι το nova του 2001 με κινητήρα 1.3cc, 60hp, 8v.Μπορεί κάποιος να μου πει σε ποια κατηγορία ΜΚ ανήκει;Για να ξέρω τι μου γίνεται δηλαδή!!!
και φυσικα απο το 1994-1999 MK1 (τα καλυτερα δλδ
http://www.speedtest.net/result/363494335.png

Arguing with the moderators is like shaking your fist at God. There's nobody there; and if there is, he's not listening. And if he's listening, all you're doing is pissing him off

Arguing with the moderators is like shaking your fist at God. There's nobody there; and if there is, he's not listening. And if he's listening, all you're doing is pissing him off
- HaCkSTi
- Νικολάκης

- GT28R
- Έβγαλα το Ν

Λοιπον εγώ έχω ένα GTIII του '99 κιτρινο με ηλιοροφή.Φοραει φίλτρο πρόγραμμα εξάτμιση από τον καταλύτη χωρίς μεσαίο, κολλάρα samco ζάντες 16'' με 195-40, χαμηλωμένο τέζα 6+ με MAD-BILSTEIN αν και ετοιμαζομαι για KW και look carmania οχι πολύ extreme και καθρεφτες look M.Εσωτερικά έχει οργανα στην κολώνα και ηχοσύστημα με 12'' SUB.Τώρα θέλω να το βελτιώσω και να βάλω τουρμπίνα 28 ρουλεμάν και front mount intercooler.Αν και δεν έχω κατασταλάξει για βελτιωτή.Αυτά κ ελπίζω να μη σας κούρασα.
- ACE.PUNTO-GT
- Νικολάκης

- punto neon
- Νικολάκης

geia sas paidia eimai o giorgos apo peristeri kai exo ena galazio pounto elx mk1 me asimi perla. eksoterika mia aerotomh kai maspie ths abarth. 14ares zantes xamhlomeno 4,5 pontous piso kai 3,5 pontous mprosta. esoterika exo bapsei ta plastika me galazio exei aspra organa kai timonaki isota. tora mhxanika foraei ena programa xtapodi 4-2-1 mpouzi triakida mpouzokalodia akkentroforo allon kataluth kai ena teliko groupN.