To ATHENS PUNTO CLUB γίνεται γνωστό στην Αγγλία??

Κάντε εδώ τα σχόλια σας.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Post Reply
topmar
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

To ATHENS PUNTO CLUB γίνεται γνωστό στην Αγγλία??

Post by topmar » Thu Apr 22, 2004 11:04 pm

Κι όμως, εκεί ψηλά στην Αγγλία μιλάνε για μάς φίλοι μου...
Κι εγώ με τη σειρά μου δέν έχασα την ευκαιρία και έκανα τις σχετικές διαφημίσεις του club μας!! :lol:

Διαβάστε παρακάτω και θα δείτε τι εννοώ! 8)

http://www.puntoabarth.co.uk/phpBB2/vie ... 001#217001

NISSAN ALMERA CHALLENGE OWNER 8)

mariagt
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by mariagt » Mon Apr 26, 2004 2:05 pm

Μπράβο παιδιά!! Χαίρομαι να σας βλέπω να ενδιαφέρεστε πραγματικά για το club. Εχουμε ανάγκη τέτοια άτομα.....

HGT
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by HGT » Tue Apr 27, 2004 12:41 am

vasika mporoume na kanonisoume kai kammia ekdromoula anti gia livadeia sto london gia na doune kai oi "ksenoi" endiaferomenoi ti esti greek putnos! (kala to eipa "putnos" e topmar??). ligo me tis venzines tha exoume problems alla tha kanoume kai staseis opote dont worry. :lol:

DiViNe
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by DiViNe » Tue Apr 27, 2004 9:25 am

Και την εχω κανει την διαδρομη παιδια και ειναι απιθανη!! Που να δειτε οταν παιρνεις απο καποιο σημειο (σαφως δε θυμαμαι που,ημουν πιο μικρος) που παιρνεις underground τρενο που μεταφερει οχηματα για απεναντι Αγγλια. Τουλαχιστον ετσι θυμαμαι.Οσον αφορα διαδρομη θα πω στον πατερα μου να μας βγαλει μια "ειδικη" :shock: Παλια καραβανα των δρομων χεχε :roll: Πλακα,πλακα παντα αυτο ονειρευομουν....
PDT_Armataz_01_23 Because I'm back, yes I'm back, well I'm back in Black!

Chameleon
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Chameleon » Tue Apr 27, 2004 9:44 am

Αυτό που θα πώ είναι δύσκολο να γίνει και θέλει πολύ προγραμματισμό και θα έχει πολλά έξοδα... Τί θα λέγατε εάν κανονίζαμε κάποιο καλοκαίρι, το επόμενο, γιατί όχι, τον Αύγουστο να πηγαίναμε καμιά 30ριά αυτοκίνητα Ιταλία, στο εργοστάσιο της Fiat, αφού έχουμε συνενοηθεί βέβαια με τους μακαρονάδες και να καταλήξουμε στην Αγγλία και στο MAX POWER LIVE...!!!!! Επίσης μπορούμε να συνενοηθούμε με το PuntoabarthForum και να έχουμε δικό μας χώρο στάθμευσης στο show και να γίνει χαμός.... :twisted:

topmar
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by topmar » Tue Apr 27, 2004 9:44 am

Καλημέρα!
Επειδή είμαι πάρα πολύ τρελαμένος με την Αγγλικήν (Κάτοχος Επάρκειας Διδασκαλίας) παρόλο που ασκώ άλλο επάγγελμα, δέν χάνω ευκαιρία και σερφάρω σε πάρα πολλά Site - Forum με αντικείμενο τα βελτιωμένα αυτοκίνητα και ειδικά τα Fiat, οπότε κάνω και την απαραίτητη διαφήμιση του PuntoClub εννίοτε! 8)
Έχω και μιά ιδέα που μπορεί να ενδιαφέρει τους Moderators-Συντονιστές: Μήπως να κανονίσουμε κανένα Ιnternational Meeting εν όψει Ολυμπιακών Αγώνων με όσους κατόχους Punto (από το Puntosports.co.uk/Forum) θα επισκεφτούν την Πατρίδα μας για να τους δείξουμε τι εστί Ελληνικό Punto?? Μπορώ να κάνω την πρόταση εκεί εάν συμφωνείτε... :wink:

YΓ:Το εν λόγω Forum είναι μακράν το καλύτερο Αγγλόφωνο της Ευρώπης! :)
NISSAN ALMERA CHALLENGE OWNER 8)

HGT
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by HGT » Tue Apr 27, 2004 12:25 pm

kalokairaki, ilios,gelio, italia (kai italides!! :wink: ), kai polla punto..... xmmm fantazei kai gam* tis idees!! :D :D Panta ithela na paw ekswteriko kai kyriws italia mias kai exw paei mono agglia poly mikros toso mikros pou odigaga punto se ayto to paixnidaki me to timonaki kai tis taxitites pou stin othoni estrive mono o dromos kai oxi to puntaki! Pantws gia agglia den kserw kata poso mporei na petyxei mia ekdromoula giati thelei poly organwsi thelei polles meres kai prepei na vroume meres pou na mporoun ta perissotera paidia theleei olokliri istoria. Enw italia mou fantazei pio prositi.

PUNTOGT2

Post by PUNTOGT2 » Tue Apr 27, 2004 8:10 pm

ωραια η ιδεα του topmar για Ιnternational Meeting. το βλεπουμε!

Post Reply