Πίκρα με αεροτομή

Θέματα που αφορούν την αισθητική βελτίωση.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

PowerUnderneath
Νικολάκης
Νικολάκης

Πίκρα με αεροτομή

Post by PowerUnderneath » Wed Feb 23, 2005 2:11 am

Image Μάγκες είχα βάλει πρόσφατα τη μαμά αεροτομή της FIAT που έχει και το αυτοκίνητο της φώτο. Αλλά εκεί που την έβαλα (παρ' ότι επίσημο συνεργείο FIAT) δεν ήξεραν ότι θέλει 2 τρύπες στο πίσω τζάμι για να μπει με αποτέλεσμα να μου την κολλήσει με κόλλα. Σε 2 εβδομάδες η αεροτομή έπεσε και έγινε κομμάτια.

Επειδή το κόστος είναι μεγάλο για να την ξαναβάλω (βάψιμο+τοποθέτηση=200 ευρώ μου'παν) αν έχει κανείς αλλάξει αεροτομή και έχει κρατήσει αυτή την αεροτομή ας στείλει ένα pm ή ας απαντήσει στο forum. Ειδικά αν είναι ασημί θα με βόλευε πολύ. Και στα λεφτά θα τα βρούμε πιστεύω. Ευχαριστώ.

PUNTOGT2

Post by PUNTOGT2 » Wed Feb 23, 2005 2:14 am

δεν το ξερω αυτο που λες οτι θελει τρυπες, αλλα νομιζω πως αυτοι ειναι υποχρεωμενοι να το γνωριζουν.
γνωμη μου ειναι να πας να τους κραξεις και να στην φτιαξουν η να σου βαλουν καινουργια αφου το λαθος ειναι δικο τους και μόνο (απ΄οτι καταλαβα)

antonisgt3
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by antonisgt3 » Wed Feb 23, 2005 7:16 am

egw evala mia sto GT3 k thn exoun kolish me mpamprizokola sto tzami k den exw kanena provlima.mallon aytoi thn kolhsan me salio

puntogtman
Schumacher
Schumacher

Post by puntogtman » Wed Feb 23, 2005 10:38 am

ειναι διαφορετικες...στα gt η κλασσικη με το 3ο στοπ εχει 4 ποδια..και φυσικα πιανει με κολλα...στο μκ2 ειναι αλλιως!
Image

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Post by ΔΗΜΗΤΡΗΣ » Wed Feb 23, 2005 11:45 am

Eμένα μου είχε πει ο δικός μου φανοποιός να βάλουμε αλλα δε βάλαμε..

Μήπως δεν στην κολήσαν καλά?

Θέλει μια σιλικόνη όχι απλή! Μόλις σου βάλουν την σιλικόνη που σου λέω να στην πιάσουν την αεροτομή με χαρτοταινία και την άλλη μέρα να τις βγάλεις...

antonisgt
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by antonisgt » Wed Feb 23, 2005 4:20 pm

kai i dikia mou sto gt3 einai me tripes

Gallatin
Moderator
Moderator

Post by Gallatin » Wed Feb 23, 2005 4:36 pm

εμενα στο GT1 ειναι χωρις τρυπες και ειναι οκ
http://www.speedtest.net/result/363494335.png
ImageImage
ImageImage
Arguing with the moderators is like shaking your fist at God. There's nobody there; and if there is, he's not listening. And if he's listening, all you're doing is pissing him off

djpap
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by djpap » Wed Feb 23, 2005 4:51 pm

sto gt2 mou einai me kola mono kai kathe fora pou to paw se vourtsa lew auton pou tha to plhnei na tin prosexei mi tin psaxnoume :P
Θεσσαλονίκη
MR2 Spyder
Image

ngt
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by ngt » Wed Feb 23, 2005 5:31 pm

Εγω ειχα μια αεροτομη στο ουνο μου λαστιχενια ξεραμενη κακοριζικη, ηταν κολλημενη με μαυρη σιλικονη για πολυ καιρο. ΑΛλα καποιος αποφασισε να κανει την δουλεια για μενα και την εκλεψαν !! Εgω βεβαια ακομη απορω ποιος θα ηθελε εκεινη την ρυτιδιασμενη και σκασμενη αεροτομη...
Last edited by ngt on Wed Feb 23, 2005 6:43 pm, edited 1 time in total.
Those who follow money, immitate. Those who follow their passion innovate.
Imagination is more important than knowledge - Albert Einstein -
Image

PowerUnderneath
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by PowerUnderneath » Wed Feb 23, 2005 6:31 pm

antonisgt3 wrote:egw evala mia sto GT3 k thn exoun kolish me mpamprizokola sto tzami k den exw kanena provlima.mallon aytoi thn kolhsan me salio
Με παρμπριζόκολλα μου την κόλλησε αλλά προφανώς δεν είχε τη βάλει καλά. Η αεροτομή μπαίνει βιδωτή κανονικά

PuntoGTgirl
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by PuntoGTgirl » Thu Feb 24, 2005 9:32 am

Εγω εχω την την στρογγυλη σε GT3 και ειναι αν δεν κανω λαθος με τρυπες.
Girls in the race...

PowerUnderneath
Νικολάκης
Νικολάκης

Ξενέρωσα!!!

Post by PowerUnderneath » Mon Feb 28, 2005 10:50 pm

puntoclub.gr wrote:γνωμη μου ειναι να πας να τους κραξεις και να στην φτιαξουν η να σου βαλουν καινουργια αφου το λαθος ειναι δικο τους και μόνο (απ΄οτι καταλαβα)
Δεν πάνε καλά τα άτομα:

Σήμερα πήγα να τους κράξω και μου είπαν ότι πως το τζάμι είναι ειδικό και βγαίνει κανονικά με τρύπες για να μπει βιδωτή όταν παραγγέλνεις το αμάξι. Αφού δεν το είχα παραγγείλει έτσι, έπρεπε να μπει κολλητή γιατί μου χαν πει "τρύπα στο τζάμι εγώ δε σου κάνω".

Το θέμα είναι ότι πάω και ρωτάω άλλο συνεργείο της ΦΙΑΤ και μου λένε πως οι τρύπες γίνονται μετά (άρα έχουν το ίδιο τζάμι όλα τα μοντέλα) και μου είπε ακριβώς πως μπαίνει και πως μπαίνει μόνο αν τρυπήσεις το τζάμι. Ο τύπος ήξερε. Το θέμα είναι ότι μου ζήτησε 220 ευρώ για βάψιμο και τοποθέτηση.

Από ότι καταλαβαίνω ακόμη και σε επίσημα συνεργεία της ΦΙΑΤ δεν ξέρουν τι τους γίνεται και έχουν άθλια άτομα που δουλεύουν.

Προφανώς είναι απίθανο κάποιος να έχει την αεροτομή και να μην τη θέλει αφού αν τη βγάλει και βάλει άλλη θα μείνουν οι τρύπες στο τζάμι. Οπότε άκυρο το αίτημά μου και θα μείνω με την πίκρα! Έχω ξενερώσει τελείως!

drohos
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by drohos » Tue Mar 01, 2005 12:19 am

file moy sthle ena email sthn mama fiat kai eksighse toys to provlima soy pisteyo oti tha dikaiotheis.
ImageImage

Xeno
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Xeno » Fri Mar 04, 2005 1:40 am

Και εμένα με τρύπες στο παρ μπριζ την βάλανε και με αυτοκόλιτο διπλής όψεος στον ουρανό

spartiatis
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by spartiatis » Sun Oct 29, 2006 1:59 pm

παιδια επειδη ενδιαφερομαι δηλαδη αν την βαλεισ μετα την αγορα πρεπει οπωσδηποτε μπαινει βιδωτη αυτη η αεροτομη για να ειναι οκ?οποιος εχει αυτη την αεροτομη απο παρεγγελια του αυτοκινητου μπορει να μου πει αν ειναι ειναι βιδωτη η δικια του απο thn fiat?μπαινει βιδωτη και η abarth?ξερει κανεις?μιλαω για mk2 και Mk2b!

Post Reply

Return to “Εξωτερική εμφάνιση”