radar kai pinakides
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- PUNTOmania
- Έβγαλα το Ν

radar kai pinakides
Kalispera pedia.. prin liges meres diavasa se efimerida gia ena sprey pou tifloni ta radar kai den mporoune na fotografisoune tis pinakides...sto parakato link eine to athro..opios gnorizi kati as to grapsi.
http://users.hol.gr/~systems/data/pinakides.jpg
http://users.hol.gr/~systems/data/pinakides.jpg
Από 28/02/2000 έχω ένα υπέροχο Fiat Punto Sporting 1,2 16v σε κοκκινάκι…!!!
- EFI_PUNTO
- Εμαθα να ξεκινάω.

- GTakias
- Νικολάκης

Έχουν γνώση οι φύλακες...
Παιδιά όντως ισχύουν αυτά περί σπρέι αλλά προσοχή!
Τα καινούργια ραντάρ με τα οποία έχει ήδη εξοπλιστεί η ΕΛ.ΑΣ. μπορούν και διαβάζουν τον αριθμό της πινακίδας ακόμα και αν αυτή είναι καλυμμένη με κρυσταλλικό σπρέι (πχ. λακ κα.), μέσω μιας τεχνικής της λεγόμενης εικονόπτυξης. Αλλά αν νομίζουν ότι κάθε πρωί που ανεβαίνω τη Συγγρού για το γραφείο μου δεν θα πιάσω τα 200 για να μην με φωτογραφήσουν τα καμεροραντάρ τους γελάστηκαν! Προσωπική μου συμβουλή: πηγαίνετε όσο πιο γρήγορα μπορείτε (προσεκτικά πάντα)! Δε μπορεί, κάποτε θα βαρεθούν! 
have a nice day... 
- iraklara-george
- Νικολάκης

-
vagelis
- Εμαθα να ξεκινάω.

τον πατερα μου οταν τον σταματησαν για αυτα τους ειπε οτι ετσι το αγορασε το αμαξι και πως δεν ξερει τι ειναι αυτα και γλιτωσεiraklara-george wrote:τα στρούμφ δε παίζονται με τίποτα.Δεύτερα 7 το πρωί 33ευρώ για το πλέξυ γκλάς στην πινακίδα με γράψανε.ωραία θα μου πάει η εβδομάδα.
δεν ειμαι τρελος.καψουρης ειμαι
- iraklara-george
- Νικολάκης

-
PUNTOGT2
ρε παιδια τα εχουμε πει και τα εχουμε ξαναπει!
μεχρι να τελειωσουν οι ολυμπιακοι αγωνες δεν θα αστειευονται εχω γραψει καπου για ολα αυτα.
παραδειγμα σημερα ολη μερα ημουν κεντρο αθηνα και απο ρεντη μεχρι λυκαβηττο το τι μπλοκα εβλεπα δεν λεγεται, ασε τους ελεγχους καρτας καυσαεριων. παιδια οσοι εχετε βγαλει καταλυτες μεγαλη προσοχη παντου ειναι τα φορτηγακια τα ασπρα του υπεχωδε
μεχρι να τελειωσουν οι ολυμπιακοι αγωνες δεν θα αστειευονται εχω γραψει καπου για ολα αυτα.
παραδειγμα σημερα ολη μερα ημουν κεντρο αθηνα και απο ρεντη μεχρι λυκαβηττο το τι μπλοκα εβλεπα δεν λεγεται, ασε τους ελεγχους καρτας καυσαεριων. παιδια οσοι εχετε βγαλει καταλυτες μεγαλη προσοχη παντου ειναι τα φορτηγακια τα ασπρα του υπεχωδε
- iraklara-george
- Νικολάκης

- EFI_PUNTO
- Εμαθα να ξεκινάω.

Εγώ από τον αδερφο μου ξέρω ότι αν σε πιάσουν χωρίς καταλύτη σου πέρνουν εππιτόπου το αυτοκίνητο και σου κλείνουν αυτοί ραντεβου στο κτέο και στο πάνε αυτοι..Αν βγάζει τρελλα καυσαέρια Σε ρωτούν πότε πήρες το αυτοκίνητο και σε γράφουν..Το λιγότερο που έχει τύχη να γράψουν είναι 3.500 χιλ.ευρώ.Δεν δέχονται δικαιολογίες ακόμα και αν τον έιχες βγάλει εχθές.Α! Είχα ακόυσει από ένα μηχανικό ότοι σε κάποια χρόνια πρέπει να αλλαχθεί ο καταλύτης ...
BLACK SCORPION