υαλοκαθαριστηρες σε fiat 2001 5θυρο

Εδώ θα δίνονται πληροφορίες για το πως μπορούν να γίνουν κάποια πράματα στο αμάξι μας.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Post Reply
luffykun
Νικολάκης
Νικολάκης

υαλοκαθαριστηρες σε fiat 2001 5θυρο

Post by luffykun » Wed Jul 23, 2014 3:18 pm

Γεια σας εχω το συγκεκριμενο οχημα ,το θεμα που αντιμετωπιζω ειναι το εξης,εχει χαλασει το μηχανικο συστημα και οχι το ηλεκτρικο(μοτερακι)απο τους υαλοκαθαριστηρες,στα σημεια οπου κανουν ενωση τα εξαρτηματα μεταδοσης κινησης των υαλοκαθαριστηρων ,εχει φυγει κατι σαν σφηνα απο κατω (σαν ροδελα) με αποτελεσμα οποτε βαζω να δουλεψουν να φευγουν .αυτο που κανω ειναι να τα δενω αλλα παλι μετα απο καιρο κοβεται,εχετε να μου προτεινετε καμια οχι τοσο μπακατελικη λυση?

Gazofonix
Administrator
Administrator

Re: υαλοκαθαριστηρες σε fiat 2001 5θυρο

Post by Gazofonix » Wed Jul 23, 2014 3:57 pm

1ον.............περνα μια βολτα απο την ενοτητα γνωριμιας νεων μελων να μας πεις 2-3 πραγματα για σενα. :|
2ον.............αν ειχες ψαξει λιιιγο θα ειχες βρει την απαντηση που θελεις :wink:
3ον.............χαλασε το δικο σου οπως και σε ΟΛΑ τα μκ2. PDT_Armataz_01_04
4ον...............βγαζεις τον μηχανισμο απο το αμαξι οπως ειναι μαζι με το μοτερ,πας σε εναν λαμαρινα και κολλας μια ροδελα στιν απο κατω πλευρα.Ενα τσιμπιμα θελει με την αργκον και αμμεσος κρυωμα με νερο για να μην λυωσει το λαστιχακι που εχει.(εννοειτε οτι πρωτα το εχεις κουμπωσει στην θεση του)Ειναι η καλυτερη λυση και διαρκει για παντα.Ουσιαστικα αυτο που κανεις ειναι ενα μεγαλο στοπ σε περιπτωση που παει να ξεκουμπωσει.
AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες :wink:

luffykun
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by luffykun » Wed Jul 23, 2014 10:50 pm

ευχαριστω για την απαντηση,θα το δοκιμασω.οσοσ για το 1,δηλαδη τι να κανω ακριβως να μπω να ανοιξω ενα topic και να πω γεια σας με λενε το και το και γενικοτερα τη ζωη μου?Δεν κοροιδευω απλα πιστευω οτι αυτο γινετε με το καιρο,αλλα αν γινεται ετσι εδω δεν εχω προβλημα,υποδειξε μου τι ακριβως θες να κανω

kostas013
Administrator
Administrator

Post by kostas013 » Wed Jul 23, 2014 11:04 pm

μπες σε αυτη την ενοτητα

http://puntoclub.gr/viewtopic.php?f=6&t=4&start=2400

και απλα μας λες το ονομα σου που μενεις κλπ και τι οδηγεις, οπως κανουν και ολοι οι νεοι απο πανω :D

καλωσηρθες στη παρεα μας!!!
Fiat Punto MK2 5Door HGT Abarth

http://www.puntoclub.gr/viewtopic.php?f ... 91&start=0

ΜΠΑΜΠΗ ΣΕ ΜΙΣΩΩΩΩΩΩΩ........:)

Post Reply

Return to “Φτιάχτο μόνος σου”