Σπρέι εξωτερικών πλαστικών

Θέματα που αφορούν την αισθητική βελτίωση.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Post Reply
βαγγελης
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Σπρέι εξωτερικών πλαστικών

Post by βαγγελης » Sat Jul 05, 2014 2:45 pm

Καλησπέρα παιδιά! Σήμερα που έπλυνα το αυτοκίνητο παρατήρησα οτι κάποια εξωτερικά πλαστικά όπως το μπράτσο που κρατάει τον καθρέφτη και το πλαστικο κοντά στου γυαλοκαθαριστηρες μου εχουν ξεθωριάσει μήπως γνωρίζει κανένας αν υπάρχει κάποιο γυαλιστικο το οποίο να τα επαναφέρει όπως ήταν, γιατί όταν είχα παει σε έναν λαμαρίνα πολύ παλιά μου είχε κάνει ενα σημείο και είχα δει καλο αποτέλεσμα.
Ευχαριστω

Gazofonix
Administrator
Administrator

Re: Σπρέι εξωτερικών πλαστικών

Post by Gazofonix » Sat Jul 05, 2014 4:00 pm

Σπρει καθαρης σιλικονης.Οχι το γυαλιστικο με αρωμα που εχει για τα ταμπλο.(το οποιο γεμικα μονο ζημια κανει).Η αλλη περιπτωση ειναι να παρεις ειδικο γαλακτωμα εξωτερικων πλαστικων και να τα περασεις με νοτισμενο με γαλακτωμα πανι (χωρις χνουδια).
Και η 3 και καλυτερη λυση ειναι τους βγαζεις και τους βαφεις.(κατα προτημιση μαυρου χρωματος με κωδικο απο Citroen Saxo-Xsara που ειναι το απολυτο μαυρο χρωμα)
AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες :wink:

arisnouk86
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by arisnouk86 » Mon Jul 07, 2014 11:24 am

Υπάρχει στο praktiker ένα μπουκαλάκι με μαύρη μπογιά για πλαστικά, είναι της sonax. Το μπουκαλάκι είναι σαν το camel για τα παπούτσια, μόνο που αλλάζει το χρώμα (μαύρο). http://www.mysonax.gr/autoshop/-/175--100ml.html

βαγγελης
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by βαγγελης » Fri Jul 11, 2014 4:31 pm

Ευχαριστω παιδιά για τις συμβουλές σας. Μαλλον θα παω να πάρω ενα γαλάκτωμα για αρχή και αν δώ οτι δεν κάνει καλή δουλειά θα παω να τους Βάψω..

Post Reply

Return to “Εξωτερική εμφάνιση”