πιανει αραγε και τα abarth..?
Fiat: Ετήσια συντήρηση του αυτοκινήτου με € 96
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- P.A.D.R.C
- Schumacher

Fiat: Ετήσια συντήρηση του αυτοκινήτου με € 96
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..

PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB
Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)
- cmosfxx
- Έβγαλα το Ν

Re: Fiat: Ετήσια συντήρηση του αυτοκινήτου με € 96
Ξοδεύτηκαν...
Βάλε και έναν ιμάντα να χαρούμε!
-
Gazofonix
- Administrator

Οταν βαζουν αυτο το "διαγνωστικος ελεγχος τοσων σημειων" εχει πολυ πλακα.Δλδ υπαρχει περιπτωση να μπει αμαξι στο συνεργειο για λαδια και φιλτρο και απλα να τα αλλαξεις χωρις να δεις τπτ αλλο?Τζογους,φρενα,υγρα κλπ (ειναι κανα 2-3 λεπτα δουλεια και αλλα 5 να το κανεις ενα σκαναρισμα με διαγνωστικο).Τοτε γιατι να μην το παει ο αλλος σε βενζιναδικο για λαδια?
AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες
- P.A.D.R.C
- Schumacher

Αν ακουσα καλα ο Σφακιανακης βαζει και μπουζι στην δικη του προσφορα..Περι ορεξεως βεβαιως ...!
Και ομως Μπαμπη,ξερεις πολυ καλαοτι και την διαγνωση την χρεωνουν (η τουλαχιστον την χρεωναν) οι μεγαλες αντιπροσωπειες-σερβις..
Και ομως Μπαμπη,ξερεις πολυ καλαοτι και την διαγνωση την χρεωνουν (η τουλαχιστον την χρεωναν) οι μεγαλες αντιπροσωπειες-σερβις..

- kostas013
- Administrator

Εδω μια βιδα να σου λειπει θα σου χρεωσουν το βαρος της σε χρυσο + η εργατοωρα!!!
Fiat Punto MK2 5Door HGT Abarth
http://www.puntoclub.gr/viewtopic.php?f ... 91&start=0
ΜΠΑΜΠΗ ΣΕ ΜΙΣΩΩΩΩΩΩΩ........
-
Gazofonix
- Administrator

Εγω παντος βλεπω οτι ειναι ολοι σε απογνωση και κανουν κινησεις πανικου.Απο κει και περα το 96ε ειναι σιγουρα ο κραχτης για να μπεις ξανα στο μαγαζι και πονταρους σε ολα τα υπολοιπα.Σε αντ/πεια δουλευω και τα βλεπω καθε μερα.
AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες
- P.A.D.R.C
- Schumacher

Προφανως .Ομως αν καποιος εχει εμπιστο και συνενοησιμο μηχανικο (οπως εσυ Μπαμπη) δεν εχει λογο να παει στην αντιπροσωπεια (εκτος και αν ο μηχανικος δουλευει εκει) .Εχω γνωστο ανεξαρτητο μηχανικο που κοστολογει σαν αντιπροσωπεια ΑΛΛΑ αυτο που ειναι να κανει θα το κανει,ουτε θα κοιταξει να σε κλεψει .Περιττο να πω δουλευει 12ωρο καθημερινα για να προλαβαινει να εξυπηρετει ,και δεν ειναι μονος του στο μαγαζι του. Θελω να καταληξω πως η φθηνοτερη τιμη δεν ειναι πρεπει να ειναι το μοναδικο κινητρο.Απο την αλλη ειδικα στο χαος της Αθηνας (και της Θεσσαλονικης θα ελεγα με τα ολιγα που εχω αντιμετωπισει) για τον αδαη ειναι σιγουρα ενα κινητρο σοβαρο.

- kostas013
- Administrator

εγω παντως πρεοτιμω να δωσω και 20ε παραπανω και να παω στο μηχανικο μου που τον θεωρω εμπιστο και υπευεθυνο για το αμαξι να προβλεψει τι θα χαλασει (εντος λογικων πλαισιων), το παρακολουθει κλπ παρα να τρεχω σε καθε προσφορα για να γλυτωσω μερικα λιγα Ε
Fiat Punto MK2 5Door HGT Abarth
-
Pani_EVO
- Μαθαίνω να στρίβω.

Δηλαδή, αναρωτιέμαι, με 96 ευρώ θα έβαζαν στο EVO μου full synthetic selenia;
Once turbo... forever turbo!
PUNTO EVO RACING MULTIAIR TURBO
CLIO IV 1.5 dCi EXPRESSION
PUNTO EVO RACING MULTIAIR TURBO
CLIO IV 1.5 dCi EXPRESSION
-
Gazofonix
- Administrator

Οι εποχες ειναι δυσκολες για ολους.Η πιατσα εχει γεμισει με "μαστορια" και ΟΛΟΙ θελουν να ζησουν.Το καλο με το κακο της εποχης ειναι οτι θα γινει μια εκκαθαριση σε ολα τα επαγγελματα.
Θα μεινουν αυτοι που ειναι επαγγελματιες,αυτοι που ξερουν να κανουν κουμαντα στο ταμειο τους και φυσικα αυτοι που ειχαν φροντισει να εχουν μια καβαντζα για τα "δυσκολα χρονια" τα οποια τελικα ηρθαν πιο γρηγορα.Αυτο που λες και εσυ Κωσταντινε αλλα και ο Πορετσανος ειναι μια πραγματικοτητα.Για να μην παμε σε αλλα επαγγελματα και να μεινουμε στον χωρο του αυτοκινητου η σχεση εμπιστοσυνης μηχανικου-πελατη δεν ειναι πλεον μονο στα λ7.Ο πελατης δεν θελει να δωσει απλα λιγα για να γινει δουλεια του.Θελει να εχει και αξιοπιστο αποτελεσμα και φυσικα να μην υπαρχει ουτε καν η υπονοια της κλεψιας.
Σαν τεχνικος το εχω ζησει.Εχω χασει δουλειες μονο και μονο γιατι δεν θελω να ριξω την ποιοτητα των αντ/κων που θα βαλω κατω απο καποια στανταρ.(πχ κινεζικα λαστιχα και αμορτισερ ΔΕΝ βαζω.)Και οταν μου λενε οτι ειναι πολυ ακριβη η προσφορα και οτι εχουμε κατι με μεγαλη διαφορα τους λεω οκ δεν πειραζει πανε καντο εκει.Κατα 99% σε ελαχιστο χρονο η επιλογες δειχνουν οτι ηταν λαθος.Μετα πρεπει να "αγορασει" παλι το "ακριβο" και θα εχεις χασει και τα λ7 απο την προηγουμενη αγορα.
Θα μεινουν αυτοι που ειναι επαγγελματιες,αυτοι που ξερουν να κανουν κουμαντα στο ταμειο τους και φυσικα αυτοι που ειχαν φροντισει να εχουν μια καβαντζα για τα "δυσκολα χρονια" τα οποια τελικα ηρθαν πιο γρηγορα.Αυτο που λες και εσυ Κωσταντινε αλλα και ο Πορετσανος ειναι μια πραγματικοτητα.Για να μην παμε σε αλλα επαγγελματα και να μεινουμε στον χωρο του αυτοκινητου η σχεση εμπιστοσυνης μηχανικου-πελατη δεν ειναι πλεον μονο στα λ7.Ο πελατης δεν θελει να δωσει απλα λιγα για να γινει δουλεια του.Θελει να εχει και αξιοπιστο αποτελεσμα και φυσικα να μην υπαρχει ουτε καν η υπονοια της κλεψιας.
Σαν τεχνικος το εχω ζησει.Εχω χασει δουλειες μονο και μονο γιατι δεν θελω να ριξω την ποιοτητα των αντ/κων που θα βαλω κατω απο καποια στανταρ.(πχ κινεζικα λαστιχα και αμορτισερ ΔΕΝ βαζω.)Και οταν μου λενε οτι ειναι πολυ ακριβη η προσφορα και οτι εχουμε κατι με μεγαλη διαφορα τους λεω οκ δεν πειραζει πανε καντο εκει.Κατα 99% σε ελαχιστο χρονο η επιλογες δειχνουν οτι ηταν λαθος.Μετα πρεπει να "αγορασει" παλι το "ακριβο" και θα εχεις χασει και τα λ7 απο την προηγουμενη αγορα.
-
Gazofonix
- Administrator

Δεν θελει να ξερεις το τι γινετε πλεον με αυτες τις προσφορες.............Pani_EVO wrote:Δηλαδή, αναρωτιέμαι, με 96 ευρώ θα έβαζαν στο EVO μου full synthetic selenia;
Το κακο ειναι οτι κανεις δεν μπορει να καταλαβει οτι ορισμενα πραγματα ΔΕΝ μπορουν να εχουν κατω απο καποια τιμη.
Και οταν πχ λεει η FIAT 96ε ΜΑΖΙ με το ΦΠΑ (δλδ μιλαμε για περιπου 75ε χωρις το ΦΠΑ) 3 πραγματα παιζουν.Η το αντ/κο δεν ειναι αυτο που νομιζεις οτι σου πουλαει ή τοσα χρονια η αισχροκερδια ηταν απιστευτη ή το κανεις μονο και μονο για να δειχνεις διελευσεις στο συνεργειο χωρις να εχεις καθολου κερδος.Και παρακαλας να θελει και τακακια και να πει οκ στην τιμη που θα δωσεις.