ABS σε Punto MKI 1,2 75ps
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- damianpcb
- Εμαθα να ξεκινάω.

ABS σε Punto MKI 1,2 75ps
Εχω ενα Punto 1,2 με 75ps του 94" και θελω να βελτιωσω το φρενο μου , προς το παρων εχω μπρος δαγκανες απο 147 και πισω αξονα πο GT . Με το ABS τι γινεται πως μπορω να το βαλω
- gyubrush
- Τρέχω σε αγώνες.

Για να μπει το ABS του GT,χρειζονται ολα τα παρελκομενα τα οποια περιλαμβανουν κεντρικη μοναδα,σωληνωσεις κυκλωματος,αισθητηρες αλλα και τα ακρα του Gt.Αν καποιος καταφερει και τα βρει ολα σε μια καλη τιμη και βρει εναν γατο να του τα περασει,τοτε αξιζει.Γενικα ειναι μια πολυπλοκη ομως διαδικασια.Παντως αν βρεθει τροπετο που καποιος το πουλαει σε τευχη καλο θα ειναι ο ενδιαφερομενος να παρει τα παντα,ακομα και τα τακακια(!) για να μην εχει προβλημα.
- Banned
- Μαθαίνω να στρίβω.

χαχαχα πλακα πλακα τα τασακια μου εχεουν αρχισει και διαλυονται!!!gyubrush wrote:Για να μπει το ABS του GT,χρειζονται ολα τα παρελκομενα τα οποια περιλαμβανουν κεντρικη μοναδα,σωληνωσεις κυκλωματος,αισθητηρες αλλα και τα ακρα του Gt.Αν καποιος καταφερει και τα βρει ολα σε μια καλη τιμη και βρει εναν γατο να του τα περασει,τοτε αξιζει.Γενικα ειναι μια πολυπλοκη ομως διαδικασια.Παντως αν βρεθει τροπετο που καποιος το πουλαει σε τευχη καλο θα ειναι ο ενδιαφερομενος να παρει τα παντα,ακομα και τα τακακια(!) για να μην εχει προβλημα.
Λεγοντας ακρα εννοουμε ψαλιδια αντιστρεπτικη αξονα πισω κλπ?
- Gallatin
- Moderator

??????? μαλον τακακια. και ακρα ειναι απλα τα ακρα καμια σχεση με ψαλιδιατα τασακια μου
http://www.speedtest.net/result/363494335.png

Arguing with the moderators is like shaking your fist at God. There's nobody there; and if there is, he's not listening. And if he's listening, all you're doing is pissing him off

Arguing with the moderators is like shaking your fist at God. There's nobody there; and if there is, he's not listening. And if he's listening, all you're doing is pissing him off
- SRDKS
- Έβγαλα το Ν

αφηστε το παιδια...πηγα και εγω για abs και μου ειπε ο μηχανικος μου να πουλησω το αμαξι και να παρω αλλο με abs...για να μπει πανω χρειαζεται εγγεφαλο,ακρα,αισθητηρες,τακακια,καλωδιωσεις,ολο αυτο το μαραφετι που μπαινει κατω απο το καπω,πισω απο την μπαταρια,και ενα σωρο αλλα πραγματακια που ουτε που τα θυμαμαι....για κοστος υπολογιζε οτι η πιο ξεφτιλα τιμη ειναι 1000#,και ανεβαινεις.....ασε που το πιο πιθανων ειναι να μην δουλεψει ποτε σωστα,και το χειροτερο φαντασου να μεινεις ξαφνικα ξεκρεμαστος απο φρενα...
εφιαλτης....
βαλε καλυτερα ενα πιο δυνατο σετ φρενων με αυτα τα λεφτα...
θα εχεις το κεφαλι σου ισυχο και συγουρα ειναι καλη επενδυση......
Φιλικα,
Μανος
εφιαλτης....
βαλε καλυτερα ενα πιο δυνατο σετ φρενων με αυτα τα λεφτα...
θα εχεις το κεφαλι σου ισυχο και συγουρα ειναι καλη επενδυση......
Φιλικα,
Μανος
- Gallatin
- Moderator

μαλλον καπου τα παραλεει ο μηχανικος σου και το ποιο πιθανο ειναι να βαριεται να τα βαλειαφηστε το παιδια...πηγα και εγω για abs και μου ειπε ο μηχανικος μου να πουλησω το αμαξι και να παρω αλλο με abs...για να μπει πανω χρειαζεται εγγεφαλο,ακρα,αισθητηρες,τακακια,καλωδιωσεις,ολο αυτο το μαραφετι που μπαινει κατω απο το καπω,πισω απο την μπαταρια,και ενα σωρο αλλα πραγματακια που ουτε που τα θυμαμαι....για κοστος υπολογιζε οτι η πιο ξεφτιλα τιμη ειναι 1000#,και ανεβαινεις.....ασε που το πιο πιθανων ειναι να μην δουλεψει ποτε σωστα,και το χειροτερο φαντασου να μεινεις ξαφνικα ξεκρεμαστος απο φρενα...
http://www.speedtest.net/result/363494335.png

- puntogtman
- Schumacher

- puntomad
- Administrator

Οντως θέλει όλα αυτα... Πρέπει να το υποστηρίζει ο εγκέφαλος και η πλεξούδα του μοτέρ, πάνω σε αυτη συνδέεται η πλεξούδα του ABS. Επίσης και τα 4 άκρα είναι διαφορετικά, έχουν υποδοχή για τους αισθητήρες.Gallatin wrote:μαλλον καπου τα παραλεει ο μηχανικος σου και το ποιο πιθανο ειναι να βαριεται να τα βαλειαφηστε το παιδια...πηγα και εγω για abs και μου ειπε ο μηχανικος μου να πουλησω το αμαξι και να παρω αλλο με abs...για να μπει πανω χρειαζεται εγγεφαλο,ακρα,αισθητηρες,τακακια,καλωδιωσεις,ολο αυτο το μαραφετι που μπαινει κατω απο το καπω,πισω απο την μπαταρια,και ενα σωρο αλλα πραγματακια που ουτε που τα θυμαμαι....για κοστος υπολογιζε οτι η πιο ξεφτιλα τιμη ειναι 1000#,και ανεβαινεις.....ασε που το πιο πιθανων ειναι να μην δουλεψει ποτε σωστα,και το χειροτερο φαντασου να μεινεις ξαφνικα ξεκρεμαστος απο φρενα...