ΑΥΤΟΜΑΤΟ PUNTO ΤΟΥ 2007

Κάντε εδώ τα σχόλια σας.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

kostas013
Administrator
Administrator

Re: ΑΥΤΟΜΑΤΟ PUNTO ΤΟΥ 2007

Post by kostas013 » Tue Dec 17, 2013 1:45 pm

Ωστοσο τα 1.4 με τα 95 σε μκ2β καοει αισθητα παραπανω απο 1.2 με τα 80...

και το 1.2 με τα 65 παντως μια χαρα ειναι
Δε βαζει φωτια στην ασφαλτο αλλα ειναι οικονομικο και αξιοπιστο...

Fiat Punto MK2 5Door HGT Abarth

http://www.puntoclub.gr/viewtopic.php?f ... 91&start=0

ΜΠΑΜΠΗ ΣΕ ΜΙΣΩΩΩΩΩΩΩ........:)

midi
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by midi » Tue Dec 17, 2013 11:17 pm

Pani_EVO όχι, δεν είναι απαραίτητο το αυτόματο κιβώτιο.. Απλώς κοιτώντας σε αυτή τη μάντρα τα fiat, έτυχε το ένα να είναι αυτόματο και είπαμε να το κοιτάξουμε. Όμως, πέρα από μία καταγραφή στο spritmonitor.de που δίνει κατανάλωση στα 7,18, δεν μπορώ να βρω κάτι άλλο, γι' αυτό και απευθύνθηκα εδώ μήπως και κάποιος από την κοινότητα έχει το αυτόματο του 2007...

Μου φαίνεται κ εμένα, με την ελάχιστη γνώση που διαθέτω για τα αυτοκίνητα, ότι η έκδοση με τα 65 άλογα δεν.... :(
τώρα αν είναι της μοίρας γραφτό να πέσουμε πάνω σε 1200-80 καλώς, αλλιώς βλέπουμε...

Τον συγκεκριμένο μαντρά τον εμπιστευόμαστε μπορώ να πω, διότι δεν πειράζει τα χλμ, αλλά εννοείται ότι με το μεταχειρισμένο κανείς δεν ξέρει τι του ξημερώνει......

Ευχαριστώ για την απάντηση!

midi
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by midi » Tue Dec 17, 2013 11:29 pm

kostas013 τελικά κ εμείς οι ίδιοι αμφιταλαντευόμαστε... είχαμε πει να μην πάμε σε 1400cc, μια κ το παλιότερο αμάξι είναι 1600 :shock: και δεν είναι εποχες για τέτοια... Αν είναι όμως απο τα 265 να πάω σε 240 ευρώ τέλη, τελικά δεν κάνει και μεγάλη διαφορά... Έπειτα, είπαμε να πάρουμε ένα αμαξάκι που να σηκώνει βρε παιδί μου και μια διαδρομή παραπάνω, πέρα από τα 200χλμ / εβδομάδα για τη δουλειά του άντρα μου. Να ξεκουράσουμε και λίγο το δικό μου το yaris που του έχουμε κυριολεκτικά "βγάλει τα μάτια έξω"! Τότε κάναμε την επιλογή και το πήραμε αυτόματο-σειριακό, γιατί θα ήμουν και καλά μέσα στην πόλη, αλλά τελικά μετακομίσαμε κ έτσι τζίφος η πόλη! Εντάξει, το yaris είναι τέρας οικονομίας βρε παιδιά! βάζω 40€ βενζίνη και κάνω καμιά 300άρα χλμ την εβδομάδα...

τεσπα, επειδή θα είναι δεύτερο αμάξι, καταλαβαίνετε ότι θα θέλαμε κάτι οικονομικό... το πολύ-πολύ - πάνω που το απέκλεισα - να καταλήξουμε σε 1242-65 του grande punto....

Γιωργος punto
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by Γιωργος punto » Wed Dec 18, 2013 12:39 am

μην σε φοβιζει το 65αρη, δεν ειναι τελειως ταφος, απλα δεν ειναι και ο ορισμος της ταχυτητας!

το δικο μου βεβαια ειναι euro5 με τα 69 αλογα και εχει καποιες μικροδιαφορες, αλλα για πολη ειναι αριστο!
και ταξιδια που εκανε το αμαξι 2-3 φορες τον χρονο με ταχυτητες 120-130 στην εθνικη παει ανετα και ξεκουραστα! μεχρι τα 150 πηγαινει, μετα αρχιζει και κουραζεται αν πηγαινει με πιο μεγαλες ταχυτητες για πολυ ωρα!
ImageImageImage

polatov
Schumacher
Schumacher

Post by polatov » Wed Dec 18, 2013 3:17 am

midi wrote:kostas013 τελικά κ εμείς οι ίδιοι αμφιταλαντευόμαστε... είχαμε πει να μην πάμε σε 1400cc, μια κ το παλιότερο αμάξι είναι 1600 :shock: και δεν είναι εποχες για τέτοια... Αν είναι όμως απο τα 265 να πάω σε 240 ευρώ τέλη, τελικά δεν κάνει και μεγάλη διαφορά... Έπειτα, είπαμε να πάρουμε ένα αμαξάκι που να σηκώνει βρε παιδί μου και μια διαδρομή παραπάνω, πέρα από τα 200χλμ / εβδομάδα για τη δουλειά του άντρα μου. Να ξεκουράσουμε και λίγο το δικό μου το yaris που του έχουμε κυριολεκτικά "βγάλει τα μάτια έξω"! Τότε κάναμε την επιλογή και το πήραμε αυτόματο-σειριακό, γιατί θα ήμουν και καλά μέσα στην πόλη, αλλά τελικά μετακομίσαμε κ έτσι τζίφος η πόλη! Εντάξει, το yaris είναι τέρας οικονομίας βρε παιδιά! βάζω 40€ βενζίνη και κάνω καμιά 300άρα χλμ την εβδομάδα...

τεσπα, επειδή θα είναι δεύτερο αμάξι, καταλαβαίνετε ότι θα θέλαμε κάτι οικονομικό... το πολύ-πολύ - πάνω που το απέκλεισα - να καταλήξουμε σε 1242-65 του grande punto....
καλησπερα και καλως ηρθες. πες μας λιγα πραγματα για σενα εδω http://www.puntoclub.gr/viewtopic.php?f ... start=2310
ως προς το θεμα σου εχω να σου πω να αποφυγεις το αυτοματο σαζμαν στα punto καθως παρουσιαζει αρκετα προνβληματα.
γενικα προτεινω το 1.242 με τα 80 αλογα ειδικα στις εκδοσεις 2003 2004 αλλα με κανονικες ταχυτητες.χρυση τομη για μεσα στην πολυ βαση οικονομιας συντηρησης..
"Competition reduces competitors"
ImageImageImage
Image

Pani_EVO
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Pani_EVO » Wed Dec 18, 2013 12:06 pm

Κι εγώ πιστεύω, να καταλήξετε σε 1242cc αλλά με 80ps.
Once turbo... forever turbo!
PUNTO EVO RACING MULTIAIR TURBO
CLIO IV 1.5 dCi EXPRESSION

Post Reply