Pani_EVO wrote:Πρώτα από όλα να προσέχεις πού θα βάζεις πετρέλαιο. Βρες πρατήριο που να βάζουν πολλά ταξί εκεί, οι ταξιτζήδες ξέρουν. Ας το πληρώνεις 2-3 λεπτά παραπάνω, έτσι κι αλλιώς λίγο καίει.
Εγώ, εκτός αν είμαι σε μακρινό ταξίδι, στο clio βάζω από ένα μόνο πρατήριο, πάντα φουλαρίσματα για να κρατάει καιρό.
Μπορεί να μην ευχαριστηθείς δύναμη, θα ευχαριστηθείς όμως οικονομία και ροπή. Ειδικά αν είχες ατμοσφαιρικό χαμηλού κυβισμού πριν, η ροπή θα σου δώσει αίσθηση δύναμης στην καθημερινή οδήγηση, περισσότερη από όση φαντάζουν τα 85 άλογα του.
Η γυναίκα μου έχει το EVO από το 2012 κι εγώ είχα ένα EVO 2010 - 2013. Ίδιο εσωτερικό με το δικό σου έχει (αν δεν πήρες τη βασική έκδοση με το παλιό ταμπλό), άρα να μην αναμένεις τριγμούς και θεματάκια ποιότητας.
Πες μας ποια έκδοση πήρες, χρώμα, πόρτες και πόσο στοίχισε αν θες.
Καλοτάξιδο και σε συμβουλεύω να κάνεις μικτή ασφάλεια, έστω σε μία οικονομική εταιρεία, για να το χαίρεσαι ξέγνοιαστα.
Καταρχήν σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Το αμάξι κόστισε στην Φίατ Σφακιανάκης 13.100. Με απόσυρση και έκπτωση. Η έκδοση είναι η «μεσαία»
Με όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες, σύστημα σταρ-στοπ κλπ. Και το χρώμα που διάλεξα είναι το λευκό. Το ταμπλό είναι το καινούριο (και με μαλακό πλαστικό σε κάποια σημεία) και φαίνετε ποιοτικό με καλή συναρμολόγηση.
Το παλαιό μου αμάξι ήταν 1.4 βενζίνη-υγραέριο ατμοσφαιρικό, 101ph.
Καμία σχέση ο ένας κινητήρας με τον άλλον.
Με το πούντο νομίζω ότι οδηγώ αμάξι μεγαλύτερου κυβισμού.
Και κάτι σημαντικό για τα δύσκολα που ζούμε όλοι μας, το πούντο δεν έχει τουλάχιστον ακόμη τέλη κυκλοφορίας.

(Η συγκεκριμένη έκδοση βγαίνει μόνο με 5 πόρτες.)