Και κατι τελευταιο.Στην ελλαδα ποιανου το εισοδημα ειναι το σωστα δηλωμενο.Του δ.υ μονο και αυτο γιατι δεν μπορει να δικαιολογει κατι αλλο απο αυτα που παιρνει.Οι υπολοιποι ...
Ομάδα ''Πήγασος'' is back;
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- P.A.D.R.C
- Schumacher

Re: Ομάδα ''Πήγασος'' is back;
To καλο που το ειδες?Αν δεν εχεις τοελαχιστο οριο υψηλο δεν κανεις τιποτα.Δεν ξερω αν διαβασες το αλλο θεμα που ανεφερα ποσα ανασφαλιστα βρηκε ενα περιπολικο μεσα ενα πρωι εδω.Λες οπλουσιος να το ειχε ανασφαλιστο..?
Και κατι τελευταιο.Στην ελλαδα ποιανου το εισοδημα ειναι το σωστα δηλωμενο.Του δ.υ μονο και αυτο γιατι δεν μπορει να δικαιολογει κατι αλλο απο αυτα που παιρνει.Οι υπολοιποι ...
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..

PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB
Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)
- kostas013
- Administrator

Ο δ.υ. και παλι μπορει να εχει μαυρα απο αλλεε δουλειες
Αλλα ας μη κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας, οσο κυκλοφορουσανε τα μαυρα χρηματα ειμασταν ολοι ευτυχισμενοι και δουλευανε ολοι!!! Δε μαε φταιει το μαυρο χρημα σε τιποτα γιατι δουλευανε ετσι
Αλλα ας μη κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας, οσο κυκλοφορουσανε τα μαυρα χρηματα ειμασταν ολοι ευτυχισμενοι και δουλευανε ολοι!!! Δε μαε φταιει το μαυρο χρημα σε τιποτα γιατι δουλευανε ετσι
Fiat Punto MK2 5Door HGT Abarth
http://www.puntoclub.gr/viewtopic.php?f ... 91&start=0
ΜΠΑΜΠΗ ΣΕ ΜΙΣΩΩΩΩΩΩΩ........
- P.A.D.R.C
- Schumacher

Οταν το εισοδημα που πρεπει να δηλωσεις ειναι χ στην εφορια και θελεις να παρεις αυτοκινητο 3χ ή 5χ πρεπει να το δικαιολογησεις.Το ιδιο για ενα σπιτι 10χ .ΕΠομενως το μαυρο χρημα δεν σε βοηθα σε αυτη την περιπτωση.kostas013 wrote:Ο δ.υ. και παλι μπορει να εχει μαυρα απο αλλεε δουλειες
Και στην τελικη καλυτερα χωρις μαυρο χρημα για να ανασυνταχθουμε(..λεμε τωρα..).Ουτως η αλλως και σημερα κυκλοφορει.Απλαοπως ειπε και ο αδωνις στον κατασκευαστη "τοσα χρονια εκλεβες.τωρα ειναι καιρος να σου τα παρει πισω το κρατος

- kostas013
- Administrator

καλα αν θες να κρυφτεις κρυβεσαι πολυ καλα 
- rxbkrs
- Τρέχω σε αγώνες.

Το καλό είναι ότι αυτός που βγάζει π.χ. 50.000 Ευρώ το μήνα θα πληρώσει παραπάνω πρόστιμο, αυτό που του αναλογεί πάντα (δε γνωρίζω ακριβώς τις αναλογίες και πως τα έχουν ρυθμίσει εκεί) απο έναν μεροκαματιάρη των 500 ευρώ για την ίδια τροχαία παράβαση, όποια και να είναι. Είναι πιο δίκαιο έτσι. Γιατί να πληρώσει τα ίδια λεφτά πρόστιμο ο έχων με τον μεροκαματιάρη επειδή πάρκαρε παράνομα για παράδειγμα; Έτσι για να μη λένε οι έχοντες, "Α, έχω τα λεφτά για να πληρώνω τα ψίχουλα κλήσεις και καθάρισα, οπότε κάνω οτι μου κατέβει." Τώρα, για το πόσο δηλώνει ο καθένας και πως είναι έτσι το σύστημα και το χάφτει είναι μια άλλη ιστορία και θα βγούμε εκτός θέματος.P.A.D.R.C wrote:To καλο που το ειδες?Αν δεν εχεις τοελαχιστο οριο υψηλο δεν κανεις τιποτα.Δεν ξερω αν διαβασες το αλλο θεμα που ανεφερα ποσα ανασφαλιστα βρηκε ενα περιπολικο μεσα ενα πρωι εδω.Λες οπλουσιος να το ειχε ανασφαλιστο..?
- P.A.D.R.C
- Schumacher

To θεμα ειναι να μην κανουμε παραβασεις. Ο,τι αλλο περιγραφεις ειναι ισονομια στην παρανομια.Ετσι θα παμε μπροστα?

- rxbkrs
- Τρέχω σε αγώνες.

Όχι, άλλο λέω. Έλεγα να είναι οι νόμοι (τουλάχιστον σ'αυτόν τον τομέα) ίσοι για όλους. Νά'ναι ακριβοδίκαια, πως να το πω. Για να μην παρανομεί κανένας, άσχετα με τα πόσα βγάζει. Δεν ενοούσα σε καμία περίπτωση να παρανομεί κάποιος.P.A.D.R.C wrote:To θεμα ειναι να μην κανουμε παραβασεις. Ο,τι αλλο περιγραφεις ειναι ισονομια στην παρανομια.Ετσι θα παμε μπροστα?
- GusAbarth86
- Moderator

δηλαδή σε εμάς που την έπεσαν τις προάλλες στην βάρκιζα με τα λεγόμενα σου P.A.D.R.C. και αν δεν κάνω λάθος Κωνσταντίνος, ήμασταν παράνομοι που καθόμασταν στο parking του Do It τρώγοντας σουβλάκια χωρίς να ενοχλούμε κανένα....Απλά μας βρήκαν έτοιμους να μας μαγκώσουν, η εύκολη λεία που λέμε....Δεν είχαμε πάει εκεί που μαζεύονται όλοι που αν είχαμε πάει ήταν πιο πιθανό να την γλιτώναμε όπως κάθε φορά γιατί εκεί βλέπεις τα μπατσάκια αν έχει πάρα πολύ κόσμο απλά μας διαλύουν και φεύγουν δεν τολμάνε με πολύ κόσμο να κουνηθούν.
Στην τελική γράφοντάς μας γιατί έχουμε φημε η εξάτμιση η προκλητικό look όπως έχω ακούσει πως είχαν σταματήσει φιλαράκι μου, δεν μου δείχνει πως νοιάζονται για την ασφάλεια μας παρά μόνο να βγάλει λεφτά το μπουρδέλο που ονομάζουμε κράτος, αν ήθελαν να μας δείξουν ότι νοιάζονται για την ασφάλεια μας θα είχαμε καλύτερους δρόμους και άλλες λοιπές ας το πούμε "ανέσεις" και θα έγραφαν κάποιο παραβάτη πχ γιατί έχει φθαρμένα ελαστικά η γιατί δεν δουλεύουν τα φώτα του κλπ...Αλλά βλέπεις αν τύχει να μιλήσεις την ώρα που σε γράφουν σε απειλούν να σου πάρουν και το αυτοκίνητο αλλά ασόψετε που δεν έχω λεφτά, θα είχαν φάει μηνύσεις κάργα από μένα όχι γιατί με έγραψαν ας πούμε για όριο ταχύτητας αλλά πιο πολύ για τον τρόπο που μας μιλάνε και μας συμπεριφέρονται όταν μας σταματάνε....
Στην τελική γράφοντάς μας γιατί έχουμε φημε η εξάτμιση η προκλητικό look όπως έχω ακούσει πως είχαν σταματήσει φιλαράκι μου, δεν μου δείχνει πως νοιάζονται για την ασφάλεια μας παρά μόνο να βγάλει λεφτά το μπουρδέλο που ονομάζουμε κράτος, αν ήθελαν να μας δείξουν ότι νοιάζονται για την ασφάλεια μας θα είχαμε καλύτερους δρόμους και άλλες λοιπές ας το πούμε "ανέσεις" και θα έγραφαν κάποιο παραβάτη πχ γιατί έχει φθαρμένα ελαστικά η γιατί δεν δουλεύουν τα φώτα του κλπ...Αλλά βλέπεις αν τύχει να μιλήσεις την ώρα που σε γράφουν σε απειλούν να σου πάρουν και το αυτοκίνητο αλλά ασόψετε που δεν έχω λεφτά, θα είχαν φάει μηνύσεις κάργα από μένα όχι γιατί με έγραψαν ας πούμε για όριο ταχύτητας αλλά πιο πολύ για τον τρόπο που μας μιλάνε και μας συμπεριφέρονται όταν μας σταματάνε....
When in Doubt........Flat Out
Fiat Punto Mk2a/b Group At Facebook
https://www.facebook.com/groups/250917300790/
Fiat Punto Mk2a/b Group At Facebook
https://www.facebook.com/groups/250917300790/
- polatov
- Schumacher

το ξαναλεω και εδω..αν δεν εχεις τιποτε παρανομο δεν θα σε γραψουν.το γιατι γραφουν εσενα και οχι το διπλανο ειναι το πιο ανοητο επιχειρημα.αν δε σε γραψουν του μιλησεις ομορφα και συνεχιζει να σου μιλαει ασχημε του παιρνεις τον αριθμο και του κανεις αναφορα νομιμοτατα.ποιος το χει κανει τοσα χρονια??κανεις!γιατι μας βγαινει το τσαμπουκαλικι κα παμε να βγουμε και απο πανω.GusAbarth86 wrote:δηλαδή σε εμάς που την έπεσαν τις προάλλες στην βάρκιζα με τα λεγόμενα σου P.A.D.R.C. και αν δεν κάνω λάθος Κωνσταντίνος, ήμασταν παράνομοι που καθόμασταν στο parking του Do It τρώγοντας σουβλάκια χωρίς να ενοχλούμε κανένα....Απλά μας βρήκαν έτοιμους να μας μαγκώσουν, η εύκολη λεία που λέμε....Δεν είχαμε πάει εκεί που μαζεύονται όλοι που αν είχαμε πάει ήταν πιο πιθανό να την γλιτώναμε όπως κάθε φορά γιατί εκεί βλέπεις τα μπατσάκια αν έχει πάρα πολύ κόσμο απλά μας διαλύουν και φεύγουν δεν τολμάνε με πολύ κόσμο να κουνηθούν.
το κατα ποσον μπορουν να γραψουν πολυ κοσμο αφηστε το.
Ολυμπιακο χωριο εκλεισαν τις δυο εξοδους και γραψανε τους παντες πανω στη γεφυρα.
το ιδιο και στη γεφυρα του praktiker και στην παλια καντινα της βουτας και στο σεφ.στηνανε μπλοκα και δεν εφευγε κανεις χωρις ελεγχο!
ειναι λαθος να εξομοιωνουμε ενα οργανο της ταξης των 600 ευρω με ολη τη κυβερνηση και αυτους που επιβαλλουν μετρα και τα τρωνε
- rxbkrs
- Τρέχω σε αγώνες.

Έτσι γίνεται. ΚΟΚΟΚΟ όταν είναι πολλοί μαζεμένοι. Αν είναι σωστοί και θέλουνε να μην γίνονται κόντρες η επικίνδυνη οδήγηση, πολύ καλά, μας αφήνουν ήσηχους όπως είμαστε, βάζουν 5-6 περιπολικά να φυλάνε και να περιπολούν τους δρόμους που γίνονται αυτά.GusAbarth86 wrote:Απλά μας βρήκαν έτοιμους να μας μαγκώσουν, η εύκολη λεία που λέμε....Δεν είχαμε πάει εκεί που μαζεύονται όλοι που αν είχαμε πάει ήταν πιο πιθανό να την γλιτώναμε όπως κάθε φορά γιατί εκεί βλέπεις τα μπατσάκια αν έχει πάρα πολύ κόσμο απλά μας διαλύουν και φεύγουν δεν τολμάνε με πολύ κόσμο να κουνηθούν.
Έτσι είναι δυστυχώς. Είναι ξεκάθαρα εισπρακτικοί οι λόγοι που μας γράφουν. Αυτό είναι η πραγματικότητα. Αν γενικά το κράτος τους ένοιαζε για την οδική ασφάλεια, θά'περνε τους νέους οδηγούς μία βόλτα απ'το ΚΑΤ για να δουν τι τους περιμένει έτσι και κάνουν κάνουν κάμια μ@****α με το αυτοκίνητο η μηχανάκι. Ειδικά για το δεύτερο, άστο καλύτερα. Το τι έχω δει με τα μηχανάκια, απορώ αν υπάρχουν αρκετά νεκροταφεία στη χώρα.GusAbarth86 wrote:Στην τελική γράφοντάς μας γιατί έχουμε φημε η εξάτμιση η προκλητικό look όπως έχω ακούσει πως είχαν σταματήσει φιλαράκι μου, δεν μου δείχνει πως νοιάζονται για την ασφάλεια μας παρά μόνο να βγάλει λεφτά το μπουρδέλο που ονομάζουμε κράτος, αν ήθελαν να μας δείξουν ότι νοιάζονται για την ασφάλεια μας θα είχαμε καλύτερους δρόμους και άλλες λοιπές ας το πούμε "ανέσεις" και θα έγραφαν κάποιο παραβάτη πχ γιατί έχει φθαρμένα ελαστικά η γιατί δεν δουλεύουν τα φώτα του κλπ...
Αυτό δυστυχώς είναι άλλο ένα καρκίνωμα στη χώρα μας. Έχουν μαζευτεί όλοι οι αγενείς απολίτιστοι (πλην μερικές απειροέλαχισττες εξαιρέσεις βέβαια, μετρημένες στα δάκτυλα) κυρίως απ'την επαρχία κάτι 20χρονα που το παίζουν εξουσία και την καταχρήζονται, και γενικώς δε σέβονται τίποτα. Γενικά, η συντριπτική πλειοψηφία των αντρών με τα μπλε της χώρας μας αντικατοπτρίζουν την εικόνα του κράτους μας.GusAbarth86 wrote:Αλλά βλέπεις αν τύχει να μιλήσεις την ώρα που σε γράφουν σε απειλούν να σου πάρουν και το αυτοκίνητο αλλά ασόψετε που δεν έχω λεφτά, θα είχαν φάει μηνύσεις κάργα από μένα όχι γιατί με έγραψαν ας πούμε για όριο ταχύτητας αλλά πιο πολύ για τον τρόπο που μας μιλάνε και μας συμπεριφέρονται όταν μας σταματάνε....
Last edited by rxbkrs on Sat Nov 16, 2013 5:16 pm, edited 2 times in total.
- polatov
- Schumacher

πραγματικα εχω καραφλιασει με αυτα που ακουω..
το ενδεχομενο να μην παρανομουμε δεν παιζει ε??δηλαδη φταιει ο νομος ε?οχι εμεις..
καλη φαση
το ενδεχομενο να μην παρανομουμε δεν παιζει ε??δηλαδη φταιει ο νομος ε?οχι εμεις..
καλη φαση
- rxbkrs
- Τρέχω σε αγώνες.

Μ'αυτά που είπα παραπάνω;polatov wrote:πραγματικα εχω καραφλιασει με αυτα που ακουω..
Το ότι δεν έχουν τρόπους/σεβασμό και φέρονται με αγένεια και καταχρήζονται την εξουσία δεν αληθεύει; Τον τσαμπουκά που πουλάνε σ'εμάς όλους δεν τους έχω δει να ξεσπάνε με τον ίδιο τρόπο στους εγκληματίες, "καλόπαιδα", κλπ, με αποτέλεσμα οι σιδεράδες/αλουμινάδες να πλουτίζουν. Όταν λες παρανομούμε, πιο συγκεκριμένα;polatov wrote:το ενδεχομενο να μην παρανομουμε δεν παιζει ε??δηλαδη φταιει ο νομος ε?οχι εμεις..
καλη φαση
- P.A.D.R.C
- Schumacher

GusAbarth86 1ον αν ενιωθες πραγματικα αδικημενος θα ειχες καταγειλει επισημα των η τους αστυνομικους που παραφερθηκαν.Γιατι δεν τους γραψατε με ενα κινητο?
Το οτι το μισο σου αμαξι ειναι παρανομο πως θελεις να το δικαιολογησουμε?
Και αυτο που δεν καταλαβες ειναι οτι σας λεγανε πως ειστε ανεπιθυμητοι με αυτα τα οχηματα..Την αλλη φορα παρτε μαμα punto και πηγαινετε να φατε σουβλακια.Οταν θα σας την "πεσουν" θα ειστε θεση να συγκρινετε την αντιμετωπιση.
Και μην ξεχνατε πως βεβαιως υπαρχουν και η μερες 0νικης ανοχης ,δλδ γεμισματος του μπλοκ.Σε αυτες οτι λιγοτερο εχεις πανω σου τοσο το καλυτερο.
Ετσι ειναι ο νομος και ετσι δικαζεσαι αν προχωρησει το θεμα.Θελεις να συμμορφωθεις?Καλως.Δεν θελεις?Το προβλημα θα το συναντησεις καποια στιγμη μπροστα σου.
Τελος,χωρις να φαινεται ,μεσα στον χωρο υπαρχει και ο υποκοσμος με διαφορες εκφανσεις.Ας μην το επεκτεινουμε..
Το οτι το μισο σου αμαξι ειναι παρανομο πως θελεις να το δικαιολογησουμε?
Και αυτο που δεν καταλαβες ειναι οτι σας λεγανε πως ειστε ανεπιθυμητοι με αυτα τα οχηματα..Την αλλη φορα παρτε μαμα punto και πηγαινετε να φατε σουβλακια.Οταν θα σας την "πεσουν" θα ειστε θεση να συγκρινετε την αντιμετωπιση.
Και μην ξεχνατε πως βεβαιως υπαρχουν και η μερες 0νικης ανοχης ,δλδ γεμισματος του μπλοκ.Σε αυτες οτι λιγοτερο εχεις πανω σου τοσο το καλυτερο.
Ετσι ειναι ο νομος και ετσι δικαζεσαι αν προχωρησει το θεμα.Θελεις να συμμορφωθεις?Καλως.Δεν θελεις?Το προβλημα θα το συναντησεις καποια στιγμη μπροστα σου.
Τελος,χωρις να φαινεται ,μεσα στον χωρο υπαρχει και ο υποκοσμος με διαφορες εκφανσεις.Ας μην το επεκτεινουμε..

- kostas013
- Administrator

εδω εγραψαν ΜΑΜΑ σμαρτ 600αρι...
στο μαμα πουντο θα κολλησουν?
η της εφφης?
μαμα πουντο ηταν με ενα διακριτικο τελικο που δεν εκανε καν θορυβο και αυτοι ακουγοντας το εκριναν πως εκανε και τη γραψανε
η της εφφης?
μαμα πουντο ηταν με ενα διακριτικο τελικο που δεν εκανε καν θορυβο και αυτοι ακουγοντας το εκριναν πως εκανε και τη γραψανε
- P.A.D.R.C
- Schumacher

Τι θα πει ακουγοντας ρε παιδια?Αμα δεν το μετρησαν με το οργανο κακως δεν το κανατε θεμα περαιτερωkostas013 wrote:εδω εγραψαν ΜΑΜΑ σμαρτ 600αρι...
η της εφφης?