Κάντε εδώ τα σχόλια σας.
Moderator: Puntoclub.gr moderators
-
Gazofonix
- Administrator

Υπαρχει ενα μικρο κολλημα για τις διαταξεις.Το εχω ψαξει οσο δεν φανταζεσε.Το οτι θα βγεις αθωως απο την αιθουσα ειναι σιγουρο αλλα το θεμα ειναι οτι θα εχεις φαει τοση ταλαιπωρια και τοσο τρεξιμο που λες να παω να δωσω 40ε (αληθεια ποσο ειναι το προστιμο?) και να τελειωνω.Σε ειπα κιολας οτι το δεχεσε για να μην αρχισουν να σκαλιζουν 1002 αλλα οπου εκει το ξερεις οτι εχεις 100000% αδικο.Δες για παραδειγμα το δικο μου αμαξι.Εχει τουλαχιστον τις μισες παραβασεις που προβλεπει η νομοθεσια...........πριν το βαλεις καν μπροστα.
Οποτε αν το να σε γραψει για φιμε ειναι η λυση λες οκ και κλεινει το παζαρι εκει.
Για τα db ειναι αλλο φασουλι και μαλιστα ακομα και εκει υπαρχουν διαβαθμισεις για το ποσο παραπανω ειναι και το τι προβλεπει ο κοκ για κληση.
AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες

-
AKIS P
- Schumacher

οπως το λεει ο μπαμπης....κλειδωνεις το αμαξι και φευγεις ειναι η καλυτερη λυση

....εισαι σε κλειστο παρκινγκ οποτε δεν μπορει να σου κανει τιποτα.....τις περισσοτερες φορες απλα τα στρουμφ εχουν ορεξη βλεπουν εσενα που καθεσαι ηρεμος χωρις να εχεις κανει τιποτα και αντι να πανε να πιασουν αυτους που κανουνε κοντρες ερχονται στην ευκολη λεια δηλαδη σε εσενα και σου αραδειαζουν χιλια ποσα πραγματα με το μονο σιγουρο πως ξερουν οτι θα ψαρωσουμε και μετα απο εκει αφου σου αραδειασουν το ποσο προστμο θα σου κοψουν και τα σχετικα γυρνανε και σου λενε...οκ θα σε βοηθησω και θα σε γραψω μονο τοσο και μη το ξανακανεις και τα λοιπα.....συνηθες φαινομενο που το συνανταμε συχνα και φυσικα εξαρταται και το σε ποιον θα πεσεις μπορει να ειναι στραβος οσο δεν παει μπορει και να εισαι τυχερος και να πεσεις σε κανεναν ξηγημενο.....κατι ακομα που εχει δικιο ο μπαμπης ειναι οτι δεν θελει ουτε κλαψες αλλα ουτε και μαγκια....ξηγημενα ωριμα πραγματα...για παραδειγμα εχει τυχει να με σταματησουν να ειναι να με γραψουν κανονικα και γυρναω και τους λεω....το ξερω λαθος μου το εκανα για αυτο και αυτο το λογο γραψτε με μονο μην με παρετε το διπλωμα γιατι μου χρειαζεται......και ξερετε τι εκαναν???? εκαναν σαν να μην εγινε τιποτα μου λενε καληνυχτα και αυτο ηταν
WE RIDE TILL WE DIE!!!!