ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΜΟΤΕΡ ΑΠΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΒΕΛΤΙΩΤΗ

Κάντε εδώ τα σχόλια σας.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Post Reply
MAXRISTOS
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by MAXRISTOS » Wed Jan 05, 2005 3:36 pm

καλησπερα εχω ενα γαλαζιο punto με ζαντεσ αλουμινιου,ασημενιο χρωμα.

thnks
christos

ftskamins
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by ftskamins » Wed Jan 05, 2005 5:49 pm

Παντως και γω μεσα ειμαι να παμε!Μην ξεχναμε οτι σε ολους τους <<βελτιωτες>>τα punto ειναι περιπου το 30+% του τζιρου τους!Καιρος να δειξουμε οτι πρεπει να μας παιρνουν σοβαρα και να μας αντιμετοπιζουν υπευθυνα γιατι δεν θα ξαναδουν puntaki στο μαγαζι τους!Αμα παμε σε αυτον θα μαθευτει και μετα να δειτε συμπεριφορα που θα εχουν μολις ακουν PUNTOCLUB!!!!!!!!
Punto Sporting mk2 1.2cc 80hp
Bravo t-jet 1.4cc 150hp Τουρμπιγιον!!

juventus
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by juventus » Wed Jan 05, 2005 7:43 pm

Χρόνια πολλά και καλή χρονία σε όλους.

Αγαπητέ MAXRISTO λυπάμαι πολύ για αυτο που έπαθες που σου έκαναν μάλλον ξέρω οτι έχεις βάλει πολλά λεφτά πάνω στο Πούντο και έχω καταλάβει πόσο το πρσέχεις και το αγαπάς,αυτό ισχύει σχεδόν για όλους που είναι στο club .

Έχω ακούσει και εγώ οτι η TARANTULA δεν είναι καλός βελτιωτείς .

Πάντως ρε φίλε δεν ξέρω αν ήταν η καλύτερη λύση για ουσιαστική αυξηση υπποδύναμης η χρήση του NOS λίγα τα κυβικά βλέπεις .

Έπρεπε να σου έχει δώσει εγγύησει για την όλη υπόθεση κακώς έφυγες χωρίς αυτήν την ουσιαστική εξασφάλιση. Τώρα δεν ξέρω αν μπορεί το δικαστήριο να σου βγάλει κάποια αποζημείωση. Όπως αναφέρει παραπάνω ο φίλος καλό είναι να πας και απο κάποιο μεγάλο εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Fiat για επίσημη εκτίμηση των ζημειών.Αν το κόστος της επισκευής πάει πολύ ψηλά δεν θα ήταν άσχημα να βάλεις μοτέρ απο HGT όχι καινούργιο βέβαια .

Θέλω να ρωτήσω αν τα μπουζί απο ιρίδιο είναι κατάλληλα για Sporting 1.2 16V με 6αρι σασμάν ? Έχουν κάποια ουσιαστική διαφορά απο τα εργοστασιακά?

Ευχαριστώ και χρόνια πολλά.

mits 16V
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by mits 16V » Wed Jan 05, 2005 8:30 pm

Φιλε ΜΑΧΡΙΣΤΟ ελπιζω να βρεις καποια ακρη!!
Θελω κ εγω να καταθεσω μια αρνητικη εμπειρια απο το καταστημα της Ταραντουλα στην
φιλοθεη πριν 2 χρονια.Ειχα παει να βαλω φιλτροχοανη(εχω ενα μκ1 16v)
κ εδωσα 100 ευρω για μια kinkgdragon η οποια μετα απο καιρο που μπηκα σε ενα site ανακαλυψα οτι ηταν φτιαγμενη για ιπποδυναμεις ανω των 250 hp!!! σαν πορτατιφ ενα πραμα ητανε!έτσι καταλαβα γιατι τοσο καιρο μπουκωνε το αμαξι στα 150χλμ κ ανω(ο θορυβος που εκανε μ εκανε να πιστευω οτι πηγαινε γρηγοροτερα ολον αυτον τον καιρο που ειχα την χοανη επανω)
σορρυ αν ξεφυγα απο το θεμα,απλως ηθελα κ εγω να σας δωσω ενα δειγμα της αντιεπαγγελματικης δεοντολογιας κ ασχετοσυνης που υπαρχει
απο τους καραμητρους βελτιωτες εκει εξω!!

Υ.Γ.οταν πηγα στο καταστημα ηταν η τελευταια φ/χοανη που ειχε στο μαγαζι κ πιστευω οτι εκτος οτι ηταν ασχετος,ηθελε να την ξεφορτωθει.
ααα,παραλιγω να ξεχασω,την ιδια χοανη την εχω δει σε περιοδικο να την φοραει.....evo7!!!!

PuntoGTR
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by PuntoGTR » Wed Jan 05, 2005 9:29 pm

MAXRISTOS wrote:Ξερεται τι ειναι αδελφια μου να ξυπνας το πρωι να πασ στην δουλεια και να το βλεπεις το αυτοκινητο σου κατω απ το σπιτι σου???.ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ευχομαι απ τα βαθη τησ καρδυας μου ΠΟΤΕ να μην σασ συμβει κατι τετοιο.Ειναι οτι χειροτερο....
Απλά δεν θέλω αν το σκέφτομαι.Maxristos κουράγιο και ελπίζω με κάποιο τρόπο να δικαιωθείς... :(
PuntoGT 4 ever

drohos
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by drohos » Wed Jan 05, 2005 11:44 pm

maxristo lypame gia to punto soy giati eimai kai egw enas apo aytoys poy to exoyn dei apo konta,pes toy tarantula na dei mono ti exei graftei sto punto club kai meta tha deis gia pote tha se apozhmiosei!!!kai otan kathariseis me to kalo meta khnhga ton alla epwnhmo veltioti ayton poy soy eftiakse to bodykit gia tis zhmies poy exeis pathei!!!

kalo tha einai na anoiksoyme ena topic gia na katageloyme toys epeitidioys veltiotes oste na mhn ginomaste ta thimata toys!!!
ImageImage

puntogtman
Schumacher
Schumacher

Post by puntogtman » Thu Jan 06, 2005 12:25 am

ειναι επεισης θεμα αφοσον ξερεις οτι εδω ειμαστε λαμογια,πριν κανεις κατι να ρωτησεις καποιον που ξερει κατι παραπανω η το εχει κανει!!!θα μου πειτε τωρα σιγα μη κανω αναλυση της εσωτερικης καυσης..δεν ειναι ετσι ομως.απο τη στιγμη που ξερουμε που παταμε οφειλουμε να τα ξερουμε εστω και λιγο η να ρωταμε...ετσι θα αποφευγουμε αυτες τις δυσαρεστες καταστασεις...!!νικος
Image

MAXRISTOS
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by MAXRISTOS » Thu Jan 06, 2005 12:53 pm

καλησπερα.

drohos εχεις δικιο.το χεισ δει και συ το punto μου.απο κεινη την στιγμη που του μιλησα με ωραιο τροπο,και αναγκαστηκα ακομα να του πω παρε την μπουκαλα δωσε μου τα χρημματα,να παω να παρω αλλο μοτερ να κανω την δουλεια μου και αρνηθηκε,τι αλλο να του πω???.δεν εχει καθολου τσιπα πανω του.Ειναι για μενα οσο αφορα στον χωρο της βελτιωσης πλεον ενας στεγνος εκτελεστης των αυτοκινητων.Εαν ειχε την ευαισθησια οσο αφορα στο χωρο τησ βλετιωσης θα δεχονταν το δευτερο.Αλλα για μενα εχει μονο αυτος ο κυριος κερδοσκοπικο συμφερον και τιποτα αλλο.το αποτελεσμα ειναι να χω ενα αυτοκινητο με μοτερ μαλλον κατεστραμενο,με μπουκαλα πισω νος που να μην ξερω τι να κανω,και + κι αλλα χρημματα για να φτιαξω το μοτερ εαν φτιαχνετε ή να παρω αλλο μοτερ.Με χει κανει η ολη φαση να μην εχω ορεξη για τιποτα.Δεν εχω ορεξη να βγω ακομα εξω και απο το σπιτι μου.

MAXRISTOS
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by MAXRISTOS » Thu Jan 06, 2005 2:21 pm

καλησπερα

θελω στην επομενη συναντηση του Puntoclub,εαν γινετε να ρθει καποιος απο νεα σμυρνη να με παρει,να ρθω και γω,να σας γνωρισω απο κοντα,εχοντας μαζι μου και ολα τα αποδεικτικα στοιχεια.αλλιως πλεον να παρω ενα taxi και να ρθω :roll:

thnks
chistos

elaborus
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by elaborus » Thu Jan 06, 2005 3:29 pm

Zivago_xl wrote:Πόσα αμάξια πρέπει πια να διαλυθούν για να βάλετε μυαλό....?

Εγώ φιλτατε MAXRISTOS θα σου έλεγα αν έχεις αποδείξεις για κακοτεχνία να κάνεις μήνυση
Έτσι θα στρώσουν οι κώλοι....και αν ακολουθήσουν και άλλοι αυτή τη λογική θα αλλάξει και αυτή η νοοτροπία των βελτιωτών....

Ελπίζω οι υπόλοιποι τουλάχιστον να βάλουν μυαλό πρίν είναι πολύ αργά.....
εχει δικιο ο φιλτατος αντωνης(ziv)τον οποιο καλωσοριζω και απο τις σελιδες του puntoclub...ετσι ετσι...ολα τα ελληνικα club των fiat ενωμενα!!! :wink:

αχ...ή εγινα μαντης των κακων που ερχονται(μα τι ερχονται...ηρθαν!)ή πιστευω οτι η κατασταση πια εχει ξεφυγει απο τον ελεγχο στην ελλαδα....παιδια ΠΡΕΠΕΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΙΦΙΑ... :x :roll: :x :roll:
διαβαστε και σε αλλο τοπικ τις αποψεις μου...
http://www.puntoclub.gr/viewtopic.php?t=3426
και επειδη ολα,ολοι μας τα κανουμε για τα αλογα,δειτε εν περιληψει και την δικη μου περιπετεια...

δεν θελω να νομιζετε οτι δεν ημουν και εγω στην ιδια κατηγορια...ημουν....
εχω seicento..τουρμπισα το μοτερ (1108) και το πηρα στο χερι...
δεν εβαλα μυαλο πηρα αλλο κινητηρα 1242 8v με πλεξουδα εγκεφαλο....τον πηρα και αυτον στο χερι....παλι δεν εβαλα μυαλο....
εφτιαξα εναν νεο,μισο-μισο,με 1108 και μεκιερα 1242...τον πηρα στο χερι...
ΤΟΤΕ ΕΒΑΛΑ ΜΥΑΛΟ....
βρηκα ενα τροπετο απο 1242 16v τα εβαλα ολα πανω μαμα...φυσικα εβγαλα το turbo....
και το αμαξακι πεταει μονο με μαμα μοτορι...86 αλογακια...με εξατμιση απο το turbo 55αρα και βαρελακι της bmc...μαλλον θα ειμαι και λιγο παραπανω...
εβαλα προσφατα και ενα 6αρι σασμαν απο το punto sporting mk2 (το μαμα ειχε τελειως διλυθει με το τουρμπισμα)...
...και εριξα στα αυτια στην παραλιακη της θεσσαλονικης,σε στημενη κοντρα ενα xara vts διομιση καροτσες...
ολα αυτα με μαμα μοτορι...
τι να ζητησω αλλο απο αυτο το αυτοκινητο....με καλυπτει πια σε ολα!!
αυτο επρεπε να ειχα κανει απο την αρχη...
με τα πειραματα μου και τις λαθος μου επιλογες,εχασα πανω απο 6.000 ευρω...τωρα με επιγνωση πια στο τι ζητω απο το συγκεκριμενο αυτοκινητο και απο την ζωη μου γενικα...εγραψα αυτο το κειμενο...
φυσικα θα κρατησω για παντα το seicento μου,ακομα και σαν δευτερο αυτοκινητο για την πολη...
ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ "ΜΑΜΑ"....

κωνσταντινος-θεσσαλονικη
μελος και του clubcento.gr

Abarth
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by Abarth » Thu Jan 06, 2005 5:40 pm

elaborus wrote:
Zivago_xl wrote:Πόσα αμάξια πρέπει πια να διαλυθούν για να βάλετε μυαλό....?

Εγώ φιλτατε MAXRISTOS θα σου έλεγα αν έχεις αποδείξεις για κακοτεχνία να κάνεις μήνυση
Έτσι θα στρώσουν οι κώλοι....και αν ακολουθήσουν και άλλοι αυτή τη λογική θα αλλάξει και αυτή η νοοτροπία των βελτιωτών....

Ελπίζω οι υπόλοιποι τουλάχιστον να βάλουν μυαλό πρίν είναι πολύ αργά.....
εχει δικιο ο φιλτατος αντωνης(ziv)τον οποιο καλωσοριζω και απο τις σελιδες του puntoclub...ετσι ετσι...ολα τα ελληνικα club των fiat ενωμενα!!! :wink:

αχ...ή εγινα μαντης των κακων που ερχονται(μα τι ερχονται...ηρθαν!)ή πιστευω οτι η κατασταση πια εχει ξεφυγει απο τον ελεγχο στην ελλαδα....παιδια ΠΡΕΠΕΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΙΦΙΑ... :x :roll: :x :roll:
διαβαστε και σε αλλο τοπικ τις αποψεις μου...
http://www.puntoclub.gr/viewtopic.php?t=3426
και επειδη ολα,ολοι μας τα κανουμε για τα αλογα,δειτε εν περιληψει και την δικη μου περιπετεια...

δεν θελω να νομιζετε οτι δεν ημουν και εγω στην ιδια κατηγορια...ημουν....
εχω seicento..τουρμπισα το μοτερ (1108) και το πηρα στο χερι...
δεν εβαλα μυαλο πηρα αλλο κινητηρα 1242 8v με πλεξουδα εγκεφαλο....τον πηρα και αυτον στο χερι....παλι δεν εβαλα μυαλο....
εφτιαξα εναν νεο,μισο-μισο,με 1108 και μεκιερα 1242...τον πηρα στο χερι...
ΤΟΤΕ ΕΒΑΛΑ ΜΥΑΛΟ....
βρηκα ενα τροπετο απο 1242 16v τα εβαλα ολα πανω μαμα...φυσικα εβγαλα το turbo....
και το αμαξακι πεταει μονο με μαμα μοτορι...86 αλογακια...με εξατμιση απο το turbo 55αρα και βαρελακι της bmc...μαλλον θα ειμαι και λιγο παραπανω...
εβαλα προσφατα και ενα 6αρι σασμαν απο το punto sporting mk2 (το μαμα ειχε τελειως διλυθει με το τουρμπισμα)...
...και εριξα στα αυτια στην παραλιακη της θεσσαλονικης,σε στημενη κοντρα ενα xara vts διομιση καροτσες...
ολα αυτα με μαμα μοτορι...
τι να ζητησω αλλο απο αυτο το αυτοκινητο....με καλυπτει πια σε ολα!!
αυτο επρεπε να ειχα κανει απο την αρχη...
με τα πειραματα μου και τις λαθος μου επιλογες,εχασα πανω απο 6.000 ευρω...τωρα με επιγνωση πια στο τι ζητω απο το συγκεκριμενο αυτοκινητο και απο την ζωη μου γενικα...εγραψα αυτο το κειμενο...
φυσικα θα κρατησω για παντα το seicento μου,ακομα και σαν δευτερο αυτοκινητο για την πολη...
ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ "ΜΑΜΑ"....

κωνσταντινος-θεσσαλονικη
μελος και του clubcento.gr
καποιος ειχε πει οτι τα "μικρα" μοτερ δεν σηκωνουν μεγαλη βελτιωση και πιεση σε φτιαξιματα (turbo)και εχουν δικιο, συμφωνω μαζι σου σε ολα οσα ειπες, εβαλες μαμα 86αρι κινητηρα του εκανες μικρες βελτιωσεις που ομως σε συνδυασμο με το αμαξωμα (το μικρο βαρος) του seicento, το αυτοκινητο γ.........!!!
και εγω πιστευω οτι εαν θελεις να κανεις μια καλη βελτιωση πρεπει να βαλεις τροπετο "μαμα" απο καποιο δυνατο εργοστασιακο,αλλα δεν ειναι ευκολο να βρεις αλλα πιστευω αξιζει τον κοπο, εαν δεν θελεις λογο χρηματων να βαλεις πχ απο coupe τροπετο σε ενα punto, μαζευεις λεφτα παιρνεις ενα Fiat coupe και τελειωσες
Shhhhhhhhhhhhhhhh... The Beast is Sleeping

elaborus
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by elaborus » Thu Jan 06, 2005 6:00 pm

ο οικονομιδης που τρεχει στις δεξιοτεχνιες στην θεσαλονικη,εβαλε στο punto του τον 2.0 κινητηρα και το πουντακι του απογειωθηκε... :shock: :shock: :shock: :shock:
επειδη ειναι γνωστος μου,εχω παει βολτα μ'αυτο...τετοια ροπη ατμοσφαιρατη δεν εχω ξαναδει!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:

βαλτε ενα τετοιο συνολο και ξεχαστε για παντα τα turbo!!!! 8)
Last edited by elaborus on Thu Jan 06, 2005 6:48 pm, edited 1 time in total.

puntogtman
Schumacher
Schumacher

Post by puntogtman » Thu Jan 06, 2005 6:28 pm

μαλλον μπερδεμα υπαρχει οσον αφορα το νιτρο....εδω στην ελλαδα το εχουμε παρακανει...το νιτρο δε δινει τελικες αλλα το βαζουμε εκει που το μοτερ δεν εχει ροπη..πχ σε gt1.4 με τ3 στανταρ θα χρειαστει γιατι χαμηλα ειναι πεθαμενο.μετα ομως δε το ξανα βαζεις...ειναι μονο για να σε ανεβασει απο τα χαμηλα...σε ενα ατμοσφαιρικο μοτερ μικρου κυβισμου θελει γυρω στα 7 αλογα παραπανω..10 το πολυ....αυτη ειναι η λογικη και σωστη χρηση του....
Image

Banned
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Banned » Thu Jan 06, 2005 7:17 pm

MAXRISTOS κουραγιο. Περιπου ξερω τι ξενερα εχεις φαει και ευχομαι να βρεις ενα τροπο να δικαιωθεις. Απο εμπειρια μου γνωριζω οτι πρεπει να το κηνυγησεις το θεμα γιατι γυρω μας κυκλοφορουν μεγαλα λαμογια. Περισι εκανα τυροπιτα ενα 206 και οταν θελησα να μαθω γιατι δεν ανοιξαν οι αεροσακοι εκανα τα παντα. Επιστολες, e-mail, τηλεφωνα, σε περιοδικα, στη Lion, στην PSA Γαλλιας. Ηταν η εποχη που ο Ευαγγελατος εβγαζε στα παραθυρα του τις κακοτεχνιες του Κηφισου. Αλλα δεν τους τραβηξα μια μηνυση να τρεχουν. Καντο εσυ τωρα.
Ερωτηση : Η tarantula δε φτιαχνει ηχοσυστηματα?

MAXRISTOS
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by MAXRISTOS » Thu Jan 06, 2005 7:39 pm

καλησπερα

για ηχοσυστηματα,θα σε γελασω το μονο πουξερω οτι θεωρειται βελτιωτης........

Post Reply