Εξαιρετικά γοητευτικό το Panda για τις Ολλανδέζες

Διαβάστε εδω τι γίνεται γύρω μας.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Post Reply
Gallatin
Moderator
Moderator

Εξαιρετικά γοητευτικό το Panda για τις Ολλανδέζες

Post by Gallatin » Wed Jan 05, 2005 1:12 pm

Την προτίμηση του γυναικόκοσμου στην Ολλανδία συγκεντρώνει το Fiat Panda. Αυτό δείχνουν, τουλάχιστον, τα επίσημα στοιχεία του 2004 που το έφεραν πρώτο στον πίνακα των πωλήσεων ανάμεσα σε γυναίκες - με 4734 ταξινομήσεις - και προηγούμενο ελαφρά του Peugeot 206 (4690 ταξινομήσεις).
Image
Οι αγοράστριες του Fiat Panda σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα στην Ολλανδία ανήκουν σε 4 προφίλ. Οι πρακτικές (29%) το επέλεξαν για τον μεγάλο χώρο των αποσκευών, την ευκολία στην οδήγηση και την δυνατότητα κίνησής του εκτός δρόμου. Οι συντηρητικές (33%) είδαν σε αυτό και στους διαθέσιμους χρωματισμούς του την ευκαιρία για να κάνουν εντύπωση και να ξεχωρίσουν. Οι ανασφαλείς (29%) αδιαφόρησαν για τα τεχνολογικά του gadgets και έμειναν στην φήμη της μάρκας καθώς και στα στοιχεία ενργητικής και παθητικής ασφάλειας που διαθέτει. Τέλος οι δραστήριες (9%) θεώρησαν πως θα αποκομίσουν αίσθημα ικανοποίησης από την οδήγησή του τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου.

Η ίδια έρευνα απέδειξε πως οι άντρες για να αγοράσουν ένα αυτοκίνητο ξεκοκκαλίζουν τα πάντα - από Internet έως περιοδικά - για να αποφασίσουν ενώ οι γυναίκες αρκούνται στις απόψεις γνωστών, συγγενών και φίλων.

http://www.speedtest.net/result/363494335.png
ImageImage
ImageImage
Arguing with the moderators is like shaking your fist at God. There's nobody there; and if there is, he's not listening. And if he's listening, all you're doing is pissing him off

PuntoGTR
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by PuntoGTR » Wed Jan 05, 2005 9:16 pm

Και η γυναίκα μου το προτίμησε αν και δεν είναι Ολλανδέζα.Μάλιστα πήραμε ένα ίδιο με αυτό της φωτογραφίας με το πακέτο Sky (διπλή ηλιοροφή).Της άρεσε από την πρώτη στιγμή που το είδε απλά ...έτσι.Εγώ δεν ξετρελλάθηκα αν και από τη στιγμή που το πήραμε (εδώ και 6 μήνες) έχω αλλάξει ριζικά γνώμη.Στρίβει με όσα έρχεται αν και η αίσθηση του τιμονού δεν είναι η καλύτερη.Έχει πολύ καλά φρένα,πολύ καλή άνεση και γενικότερα ποιότητα κύλισης.Δεν τρίζει (...προς το παρόν) έχει καλούς χώρους και είναι οικονομικό.'Οσο για το κιβώτιό του ...απλά το καλύτερο (ιταλικό) που έχω οδηγήσει.Ας ήταν τουλάχιστο και 95 άλογα (βλέπε 1.4 16ν) και θα ήταν τέλειο.....
PuntoGT 4 ever

Post Reply

Return to “Επικαιροτητα”