Κάντε εδώ τα σχόλια σας.
Moderator: Puntoclub.gr moderators
-
Xeno
- Μαθαίνω να στρίβω.

...δεν θα βαλουνε ποτέ μυαλό...
μια φορα να σκασουμε 100 puntakia μπροστα απο το συνεργειο του
Μαστρο Μήτσου... και δεν θα ξανακάνουνε lalakies στα τουτου μας...

-
ftskamins
- Εμαθα να ξεκινάω.

Περαστικα φιλε μου!Μακαρι να βρεις το δικιο σου!Παντως απο οτι θυμαμαι εσυ ελεγες για καποιον στο Ν.Κοσμο με 700 ευρω!Πως κατεληξες εκει?Και γω σκεφτομουν για Νιτρο αλλα τελικα προτιμησα να κανω λιγο υπομονη και να παω να παρω ενα Uno για γκαζια κρατωντας το πουντακι μου απειραχτο!
Punto Sporting mk2 1.2cc 80hp
Bravo t-jet 1.4cc 150hp Τουρμπιγιον!!
-
MAXRISTOS
- Τρέχω σε αγώνες.

ναι φιλε μου ftskamins,πηγα εκει λογω ονοματος TARANTULA.Τα σκασα και πιο χοντρα και δεν εχω και αυτοκινητου.ειδου το αποτελεσμα.
thnks
christos
-
projexGT
- Νικολάκης

παιδια συνελθετε στην ελλαδα ζουμε.ο καθενας μας αναλαμβανει ενα ρισκο (δυστυχως) απο τη στιγμη που αποφασιζει να φτιαξει το παραμικρο στο αυτ/το του. Εδω δεν κατεχουν θεμελιωδεις εννοιες της βελτιωσης ρε παιδια φτασαμε κιολας στο νιτρο? ημαρτον! Ξερω ο βομβαρδισμος απο περιοδικα κτλ ειναι συνεχης αλλα πιστευω πως θελουμε κ τα παθαινουμε! Για το συγκεκριμενο ατομο που εκανε τη βελτιωση δε θα μιλησω καν...
Εδω ρε παιδια αλλαζουμε τουρμπινα χωρις χαρτογραφηση κλπ στο νιτρο δε 8α γινει λαθος.Μην ψαρωνετε παιδια να ενημερωνεστε οσο μπορειτε κ οπως μπορειτε.Ευτυχως υπαρχει το ιντερνετ αλλα και πολλα και καλα βιβλια. Λυπαμαι τελος για το φιλο με το πουντακι βαρελωτο...αλλα ο παθων μαθων.
χαιρετω
Βελτιωνω το Punto (ξανα)
-
blackpunto
- Έβγαλα το Ν

καλη τυχη φιλε...Ελπιζω να βρεις το δικιο που σιγουρα εχεις..ειναι κριμα που εδωσες τοσα λ7 ρε φιλε και ειχες τετοια καταληξη...
ελπιζω ολα να σου πανε καλα..
σωστη και η αποψη παντως να σκασουμε 100 puntakia απο εκει να του............. μιλησουμε...... τι λετε???
PUNTO GT
-
Chameleon
- Μαθαίνω να στρίβω.

Αυτή είναι μια απο τις καλύτερες ιδέες που έχω ακούσει...
Να μαζευτούμε όσο περισσότεροι γίνεται, μπροστά απο το μαγαζί του...Spiderman και να του εξηγήσουμε σε ήπιο τόνο οτι, είμαστε 1200 αυτοκίνητα και πως εάν δεν παραδεχτεί το δίκιό του παιδιού και δεν δεχτεί τα νόμιμα και αυτονόητα, εκτός του ότι θα μποϋκοτάρουμε το μαγαζί του, θα φροντίσουμε να γίνει ρόμπα σε όλα τα στέκια των "ψαγμένων"... Νομίζω πως η κίνησηη αυτή θα είχε επιτυχία χωρίς να μπεί το παλληκάρι σε διαδικασίες νομικες, που εκτός απο χρονοβόρες, είναι και πολυέξοδες...
-
kostas x 69
- Schumacher

- Location: RHODES, Tsairi, Pastida, Aerodromio Maritson! NEO steki Lidl!!!
-
by kostas x 69 » Tue Jan 04, 2005 10:17 pm
simfono me tin apopsi tou chameleon gia mia kinitopiisi...apo tin stigmi pou eimaste organomeno club oxi mono emeis ala kai px saxo suba ..ola mporoume enomeni na piesoume katastasis na petaksoume ekso apo to xwro afto diaforous tsarlatanous...
-
MAXRISTOS
- Τρέχω σε αγώνες.

Σας ευχαριστω και παλι για ολα.ολοι αυτη η κατασταση ειλικρινα με χει αρρωστησει.με χει κανει να μην εχω ορεξη ουτε στην δουλεια αλλα ουτε και στην προσωπικη μου ζωη.αυτος ο ανθρωπος εχει κανει οχι μονο κακο στο αυτοκινητο αλλα και σε μενα.απο το puntoclub εχουν δει δυο ατομα και φιλοι μου πλεον το αυτοκινητο μου και μπορειτε να τουσ ρωτησετε ποσο περιποιημενο το εχω (KOSTASX69+MAFIA).Ξερεται τι ειναι αδελφια μου να ξυπνας το πρωι να πασ στην δουλεια και να το βλεπεις το αυτοκινητο σου κατω απ το σπιτι σου???.ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ευχομαι απ τα βαθη τησ καρδυας μου ΠΟΤΕ να μην σασ συμβει κατι τετοιο.Ειναι οτι χειροτερο....
-
Gifted
- Μαθαίνω να στρίβω.

-
paidia egw eimai mesa na pame apo ekei !!1pisteuw oti etsi tha katalaboun kai o filos mou o maxxristos tha dikaiwthei meta apo tin piesh mas...
pantws xristara pisteuw oti tha ekanes kalhterh douleia ston allom eta ta 700
parton ena til kai pes tou ti sunebh mpas kai dei poio einai to lathos loipon
Some guys think i have a slow car......Unfortunately for them... I have a Fast HearT

-
Abarth
- Εμαθα να ξεκινάω.

MAXRISTO egw sthn 8esh sou an den dikaiw8eis sto telos poinika 8a ekana kai ton Tarantula na emene apo autokinhto opws afhse ESENA xwris autokinhto (sorry pou grafw me agglikous xarakthres eimai se allo pc)
Shhhhhhhhhhhhhhhh... The Beast is Sleeping
-
ngt
- Μαθαίνω να στρίβω.

-
Παντως ρε παιδια το μαγαζι του πατερα μου πληρωσε προσφατα γυρω στα 6 χιλιαρικα για ζημια σε φορτηγο. Ο tarantulas ουτε 2 χιλιαρικα δεν μπορει να δωσει ?
Τουλαχιστον εμεις δεν μπορουσαμε να μαντεψουμε οτι το ιντερκουλερ του φορτηγου ειχε γεμισει λαδι απο την σπασμενη τουρμπινα και οταν θα βαζαμε την καινουρια θα φυσαγε το λαδι στον κινητηρα και θα γινοταν καυσιμο με αποτελεσμα να γκαζωνει μεχρι να σκασει. Γιατι ως γνωστον τα Diesel δεν εχουν πεταλουδα και οσο γκαζι παιρνουν ειναι εξολοκληρου απο πετρελαιο- η λαδι :Ρ Αχ ατιμη συμπιεση που τα καιει ολα !
Ο Φορτηγατζης εβαλε ταχυτητα μικροτερη για να κοψει το φορτηγο αλλα εσπασε και το κιβωτιο. Καλοοοοοο, το πληρωσαμε και αυτο
-
kautis
- Νικολάκης

....................
Last edited by
kautis on Mon Apr 18, 2005 2:12 pm, edited 1 time in total.
-
m0rales
- Εμαθα να ξεκινάω.

-
to swsto einai ontws na pame ekei san club oxi gia tsampouka... alla gia ton kanoume roba kai na paroume kai kana periodiko ,mazi mas gia na to katagrapsei... tha sou pw ego meta...
oi spiderman mou eixan pei emena gia topothetish maspiedes tipou abarth 700 euro..... apo ekei na katalaveis..
Γίνετε μέλος στο www.GoSSip.gr
Αξιόπιστο WebHosting ? ? ? που ? www.Webstation.gr
Εδώ υπάρχω εγώ και κανείς άλλος.... Καλωσόρισες στο όνειρο...
Όλα τριγύρω αλλάζουν
και όλα τα ίδια μένουν.....
-
Candyman13
- Έβγαλα το Ν

by Candyman13 » Wed Jan 05, 2005 11:20 am
Γενικά ο tarantula είναι γνωστό ότι δεν είναι αυτό που θα λέγαμε "σωστός επαγγελματίας"...
Σίγουρα έχει ακριβές τιμές και δεν έχω ακούσει θετικά σχόλια από κανέναν ποτέ (με αποκορύφωμα το συμβάν που έτυχε στον MAVXRISTOS)...
Πάντως γενικά ομιλώντας συμφωνώ κι εγώ πως σε μικρού κυβισμού μοτέρ η βελτίωση συνήθως δημιουργεί προβλήματα/βλάβες/φθορές και τελικά το γενικό κόστος είναι μεγάλο τελικά...
MAVXRISTO κουράγιο man... Είναι "πακέτο" αυτό που σου συνέβη και ελπίζω να βρεις το δίκιο σου, αλλά επειδή έχω "ζήσει" παρόμοια σκηνικά γενικότερα, πιστεύω ότι μάλλον δεν θα βρεις άκρη...
Πάντως καλή επιτυχία σου εύχομαι.
-
Xeno
- Μαθαίνω να στρίβω.

m0rales wrote:to swsto einai ontws na pame ekei san club oxi gia tsampouka... alla gia ton kanoume roba kai na paroume kai kana periodiko ,mazi mas gia na to katagrapsei... tha sou pw ego meta...
..
Δέν έιπε κανένας να πάμε να τσακωθούμε!
αλλά αν γίνει αυτό που λέω θα δεί οτι η ζήμιά που θα γίνει
στην επιχειρισή του θα είναι μεγαλήτερη απο 2000€ που θα κοστίσει
να του επισκευάσει το μοτέρ...
Υ.Γ ΜΑΧΡΙΣΤΟ έχεις ένα γαλάζιο punto με λευκές ζάντες?