Ανθρακονημάτινα αυτοκόλλητα(carbon)!
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- tazjet
- Έβγαλα το Ν

Re: Ανθρακονημάτινα αυτοκόλλητα(carbon)!
Τους καθρέπτες δεν χρειάζεται να τους βγάλεις.Όσον αφορά τα πλαστικά κομμάτια δε το γνωρίζω, αλλά είναι κουμπωτά οπότε παίρνεις ένα κατσαβίδι καλυμένο μ' έμα κομμάτι ύφασμα για να μην το γδάρεις και το βγάζεις σιγά σιγά. Αρχές Γενάρη θα το κάνω κ εγώ οπότε θα ποστάρω εικόνες για να πάρεις μια ιδέα
Alfa 146 1,7 16v
Alfa 156 1,6 ts
Fiat GP 1,4 t-jet
Alfa 156 1,6 ts
Fiat GP 1,4 t-jet
- dionioan
- Νικολάκης

Σημερα εκανα να επιχειρησω να περασω ξανα του καθρεφτες μου με αυτοκολλητο..το αποτελεσμα μου φαινεται πολυ καλο

το εκανα με 2 κομματια χωριστα και το ενωσα γιατι..ειναι πολυ περιεργο το σχημα του καθρεφτη μου..

το εκανα με 2 κομματια χωριστα και το ενωσα γιατι..ειναι πολυ περιεργο το σχημα του καθρεφτη μου..
-
blastoise
- Νικολάκης

επειδή βλέπω το τελευταίο RE: έγινε αρκετό καιρό πριν θα θελα να μου πειτε ποσο περιπου θα κοστισει το αυτοκολλητο για το καπό και ισως για τον ουρανο...(να σημειωσω οτι το punto ειναι μαυρο)και θα θελα το αποτελεσμα να ναι καλο!περιμενω γνωμες αλλα και συμβουλες 
- g
- Τρέχω σε αγώνες.

αν το κανεις μονος σου πιτευω για ουρανο 1,70 Χ 1,40 να σου φτασει και κοστος αυτοκολλητου αν δεν ειναι 3Μ αλλα 3D απλα... θα ναι κοντα στα 35 ευρω...υπολογισε αλλα τοσα για το καπο...και δικη σου εργασια. Διαφορετικα τις καλυτερες τμες που εχω βρει ειναι 70 καπο και 90 ουρανος...δλδ 160 συνολο
-
xarbis
- Νικολάκης

Γεια σας και απο μενα. Εχω μαι ιδεα για το grande punto moy τον τελευταιο καιρο καιεχω ενα κολλημα.Σκεφτομαι να βαλω ματ μαυρο αυτοκολλητο στον προφυλακτηρα στην θεση της πινακιδας για να φαινεται σαν στομα μπροστα αφου το φιατακι μου ειναι μπλε.Αρκετοι ομως μου εχουν πει οτι αν βγαλω το αυτοκολλητο μετα θα αφησει θαμπαδα και θα θελει βαψιμο.Το εχει κανει κανεις αλλος?ευχαριστω
- kiriakos_t-jet
- Νικολάκης

Έτσι μου έλεγαν κι εμένα για το carbon στο καπώ που είχα αλλά μετά απο ένα χρόνο που το αφαίρεσα δεν υπήρχε το παραμικρό πρόβλημα.Και σκέψου οτι το carbon που είχα βάλει ήταν και ποιότητα ότι να ναι..!
- P.A.D.R.C
- Schumacher

Συνηθως κοβει το χρωμα εκει που δν ειναι καλυμμενο ,αλλα με ενα γυαλισμα θα ειναι ενταξει.Βεβαιως ,αλλο ενας χρονος και αλλο 5.
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..

PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB
Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)
-
xarbis
- Νικολάκης

και κατι αλλο καλυτερα να χρησιμοποιησω και πιστολακι η κατευθειαν πανω στην επιφανεια?
- kiriakos_t-jet
- Νικολάκης

Mε το πιστολάκι απλά στρώνει καλύτερα και ειδικά στις καμπύλες επιφάνειες και έχεις και λιγότερες η καθόλου φουσκάλες.
- kiriakos_t-jet
- Νικολάκης

Καλά αυτό εννοείται.Κι αμα το βαράει και ο ήλιος όλη μέρα ακόμα χειρότερα.P.A.D.R.C wrote:Συνηθως κοβει το χρωμα εκει που δν ειναι καλυμμενο ,αλλα με ενα γυαλισμα θα ειναι ενταξει.Βεβαιως ,αλλο ενας χρονος και αλλο 5.
- P.A.D.R.C
- Schumacher

Aκριβως.Και οταν το χρωμα ειναι παστελ(πχ κιτρινο) τοτε ειναι πιο εντονο το φαινομενο. 
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..

-
xarbis
- Νικολάκης

εμενα μπλε ειναι και λεω να το βαλω το αυτοκολλητο (μαλλον 3Μ) για να το κανω audi look.Και αν το βαρεθω το βγαζω
- arisnouk86
- Νικολάκης

Εγω το έχω έτσι εδώ και 2 χρόνια σε πορτοκαλί grande. Πιστεψε με, δεν προκειτε να το μετανιώσεις οπότε (και δεν θα χρειαστεί να το βγάλεις).