Koni str.t vs Koni special
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- argiMAR
- Νικολάκης

Koni str.t vs Koni special
παιδια εχει κανεις εμπειρια απο τα πορτοκαλι κονι (str.t) σε punto hgt?δεν ειναι ρυθμιζομενα ουτε επισκευαζονται αλλα συνδιαζονται με ελατηρια χαμηλωματος κ ειναι σε αρκετα καλη τιμη...Ειμαι αναμεσα σε αυτα και τα koni κοκκινα(special) μιας και τα bilstein sprint που φοραω τωρα τα εφτυσαν κ ο επισκευαστης μου ζηταει 250 ευρω για τν επισκευη!!μου φαινονται πολλα κ επειδη δν θελω να δωσω παρα πολλα λεφτα ωστε να τα ξαναπαρω καινουρια ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο που ανεφερα παραπανω..Οποιος εχει γνωμη ας με βοηθησει.ευχαριστω προκαταβολικα!
Fiat Punto HGT
-
vs.george.gv
- Νικολάκης

Re: Koni str.t vs Koni special
Εγω εχω βαλει τα κονι τα str πορτοκαλι αλλα σε sporting. Επειδή ομως δν ειχα αλλα αμορτισέρ εκτος απο τα εργοστασιακά δν ξερω ποσο θα σε βοηθήσει η γνωμη μ... τα εχω συνδιασει με eibach τριποντα. Εαν σε ενδιαφερει καθαρα το κρατημα και δν σε απασχολεί το κοπανημα να προτίμησεις κατι λιγο πιο σκληρο και εφοσον κυκλοφορεις σε καλο δρομο. Εγω τουλαχιστον ειμαι υπερευχαρηστημενος γιατι ηταν πιο σκληρος συνδιασμος απο τα εργοστασιακα κοπανανε πιο πολυ αλλα σε λογικα πλαισια καιι προσφερουν πολυ καλο κρατημα και ανεση. Αν θελεις κατι αλλο πες μ.
- argiMAR
- Νικολάκης

Κ εγω eibach τριποντα εχω.Δεν περιμενω να ειναι οσο καλα ηταν τα bilstein αλλα με ενδιαφερει αν ειναι οντως βελτιωτικα αμορτισερ η ειναι σχεδον σν της μανας του.Κ επισης θα ηθελα να ξερω ποια ειναι καλυτερα αναμεσα σε αυτα κ τα κοκκινα..Η τιμη βεβαια ειναι πολυ δελεαστικη(των πορτοκαλι)!!Εσυ ποσα χιλιομετρα εχεις κανει με αυτα?
Fiat Punto HGT
- kostas013
- Administrator

εγω θα σου ελεγα να κανεις ανακατασκευη τα μπιλσταιν....
εγω παντως φοραω κονι κιτρινα και ειμαι υπερευχαριστημενος
εγω παντως φοραω κονι κιτρινα και ειμαι υπερευχαριστημενος
Fiat Punto MK2 5Door HGT Abarth
http://www.puntoclub.gr/viewtopic.php?f ... 91&start=0
ΜΠΑΜΠΗ ΣΕ ΜΙΣΩΩΩΩΩΩΩ........
- argiMAR
- Νικολάκης

Και να δωσω σχεδον 300 κατοσταρικα με τν αποστολη??Μου φαινονται πολλα δεδομενου οτι τα αμορτισερ δν θα ειναι καινουρια κ δν ξερω ποσο χρονο ζωης θα εχουν..Τα εχει στειλει κανεις απο το club για απισκευη να μου πει εντυπωσεις?
Fiat Punto HGT
- christosl
- Εμαθα να ξεκινάω.

Kainourgia tha einai meta thn anakataskeuh.
(exw thema me to pliktrologio kai den gyrnaei ellinika)
(exw thema me to pliktrologio kai den gyrnaei ellinika)
Όπως λέει και ο Μπάμπης : Ειπαμε.Τα κιτρινα ειναι πιο γρήγορα........
Giallo HGT mk2b
Giallo HGT mk2b
- argiMAR
- Νικολάκης

Δηλ θα αλλαξει και εμβολα?τα ειχες στειλει κ εσυ?για θεσσαλονικη μιλαω για επισκευη γτ δν το ειχα διευκρινισει παραπανω...
Fiat Punto HGT
- kostas013
- Administrator

τα εμβολα γιατι να τα αλλαξεις? τα στραβωσες?
βαλβιδες υγρα τσιμουχακια περιλαμβανει η ανακατασκευη
βαλβιδες υγρα τσιμουχακια περιλαμβανει η ανακατασκευη
Fiat Punto MK2 5Door HGT Abarth
-
vs.george.gv
- Νικολάκης

Σε σχεση με τα εργοστασιακα ειναι πολυ καλύτερα. Τα εχω 30000 . Εγω ειμαι ευχαριστημενος. Αλλα αφου ταδικα σ επισκευαζονται θα το σκεφτόμουν και γω. Παντος νομιζω πως τα κοκκινα θα ηταν πολυ μαλακα. Τελος πιστευω πως σε σχεση αποδοσης χρηματων ειναι παρα πολυ καλη επιλογη. Ειναι σκληρα βοηθανε στο κρατημα και χωρις να χανουν την επαφη τους στους τέλειους δρομους της χωρας μας με αρκετα χιλ. Οπως θα εκανε μια πιο σκληρη επιλογη.
- argiMAR
- Νικολάκης

Στραβα οχι δν ειναι.Αυτο που φοβαμαι ειναι μηπως τν παρουν μετα απο κανα χρονο απο τ φτιαξιμο..Τελοσπαντων θα τν ξαναπαρω κ αν μου κανει μια καλυτερη τιμη θα τα στειλω κ οτι γινει...
Fiat Punto HGT
- argiMAR
- Νικολάκης

κ το πολυ πολυ παιρνω τα πορτοκαλι για ενα sporting που εχουμε!;)
Fiat Punto HGT
-
Gazofonix
- Administrator

Επειδη εχουμε την ιδια αναρτηση σε Bilstein και επειδη την εχει και πολυ δικο μου ανθρωπος με rallye οτι χρειαστικε για επισκευη δεν ειχαμε ποτε προβλημα.Γινετε οπως την 1η μερα που τα πηρες.Και φυσικα δεν εχουν καμεια σχεση με το SRT. Απειρες φορες καλυτερα τα Bilstein αλλα με μηδεν ανεση (το ξερεις ηδη αυτο)
AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες
-
panos2
- Μαθαίνω να στρίβω.

vs.george.gv wrote:Εγω εχω βαλει τα κονι τα str πορτοκαλι αλλα σε sporting. Επειδή ομως δν ειχα αλλα αμορτισέρ εκτος απο τα εργοστασιακά δν ξερω ποσο θα σε βοηθήσει η γνωμη μ... τα εχω συνδιασει με eibach τριποντα. Εαν σε ενδιαφερει καθαρα το κρατημα και δν σε απασχολεί το κοπανημα να προτίμησεις κατι λιγο πιο σκληρο και εφοσον κυκλοφορεις σε καλο δρομο. Εγω τουλαχιστον ειμαι υπερευχαρηστημενος γιατι ηταν πιο σκληρος συνδιασμος απο τα εργοστασιακα κοπανανε πιο πολυ αλλα σε λογικα πλαισια καιι προσφερουν πολυ καλο κρατημα και ανεση. Αν θελεις κατι αλλο πες μ.
σε δρομους της αθηνας πως ειναι η ανεση?ο πισω αξονας ειναι ποιο σκληρος?σου κανουν παραπονα οσοι καθονται πισω?
εχει εμφανισει τριγμους το αμαξι καινουριους?
-
vs.george.gv
- Νικολάκης

Σε λακουβες κοπανανε αρκετα λιγο περισσοτέρους τριγμούς εχει.οι τριγμοι ομως μπορει να οφείλονται κ αλλου
Οσο για τους πισω λιγο χειροτερα απο πριν. τους εχω δει και να ξεκολλάνε απο το καθησμ σε χιλιόμετρα. Αλλα μην φανταστεις κ τεράστια διαφορα.
Οσο για τους πισω λιγο χειροτερα απο πριν. τους εχω δει και να ξεκολλάνε απο το καθησμ σε χιλιόμετρα. Αλλα μην φανταστεις κ τεράστια διαφορα.