Πληροφορίες για την Interlife

Κάντε εδώ τα σχόλια σας.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Post Reply
Pani_EVO
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Πληροφορίες για την Interlife

Post by Pani_EVO » Wed Apr 03, 2013 12:44 pm

Επειδή έχουμε αρκετά μέλη από Β. Ελλάδα, έχει κάποιος άποψη για την Interlife ασφαλιστική;
Μου δίνει πολύ καλή τιμή μέσα από το Insurancemarket για μικτή, αλλά ακριβώς λόγω μικτής, πρέπει να πληρώνει κιόλας η εταιρεία αν συμβεί κάτι;

Once turbo... forever turbo!
PUNTO EVO RACING MULTIAIR TURBO
CLIO IV 1.5 dCi EXPRESSION

kostas013
Administrator
Administrator

Re: Πληροφορίες για την Interlife

Post by kostas013 » Wed Apr 03, 2013 1:27 pm

ναι οτιδηποτε κι αν συμβει σε πληρωνει
Fiat Punto MK2 5Door HGT Abarth

http://www.puntoclub.gr/viewtopic.php?f ... 91&start=0

ΜΠΑΜΠΗ ΣΕ ΜΙΣΩΩΩΩΩΩΩ........:)

Pani_EVO
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Pani_EVO » Wed Apr 03, 2013 1:42 pm

Ευχαριστώ Κώστα. Με έχει εντυπωσιάσει: 317 το εξάμηνο για 11 ίππους, αξία αυτοκινήτου 13200 και απαλλαγή μικτής 250 ευρώ. Κουφό το νούμερο. Ακόμη και η ΕΛΠΑ στο 400άρι είναι και 365 η Interasco με απαλλαγή 450 ευρώ.

Gazofonix
Administrator
Administrator

Post by Gazofonix » Wed Apr 03, 2013 9:19 pm

Πανο οταν ειχα τα δικα μου μεικτες στην ΙnterLife δεν ειχα κανενα προβλημα.Και μαλιστα οταν χρειαστικε να πληρωσουν εγινε σε πολυ λιγο χρονικο διαστημα.Δεν ηταν κανα τρελλο ποσο βεβαια (κανα 500αρικο) αλλα ηταν οκ.
AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες :wink:

Pani_EVO
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Pani_EVO » Wed Apr 03, 2013 9:23 pm

Παιδιά ευχαριστώ. Αν είναι έτσι όπως το λέτε, θα την τιμήσω για το... νέο εταιρικό (όχι πλέον Leasing). 317 το εξάμηνο για μικτή με απαλλαγή μόλις 250 ευρώ, που να περιλαμβάνει και μερική κλοπή είναι τζάμπα.

Gazofonix
Administrator
Administrator

Post by Gazofonix » Wed Apr 03, 2013 9:24 pm

Να τσεκαρεις αν καλυπτει ζημια αεροσακου και αν στο φυσικα φαινομενα εχει μεσα το χαλαζι.Αν τα εχει αυτα τα 2 εισαι οκ.
AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες :wink:

Pani_EVO
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Pani_EVO » Wed Apr 03, 2013 9:59 pm

Μπάμπη για χαλάζι και μερική κλοπή το λέει ξεκάθαρα το insurancemarket. Για αερόσακους δεν το διευκρινίζει, αλλά αφού καλύπτει ίδιες ζημιές αποκλείεται να το εξαιρεί. Προαιρετική κάλυψη υπάρχει για τους αερόσακους σε μη-μικτές ασφάλειες, όπως έχει η Υδρόγειος και η Intersalonika. Δηλαδή αν το ρημάξεις με ευθύνη σου, σου πληρώνει απλά τους αερόσακους...

Gazofonix
Administrator
Administrator

Post by Gazofonix » Wed Apr 03, 2013 10:05 pm

Δεν θυμαμε που το ειχα δει οτι δε πληρη συμβολαιο μικτης δεν καλυπτε τους αεροσακους.
Το εχω δει παντος και ειμαι σιγουρος μιας μεχρι πριν απο 1.5 χρονο και τα 2 αμαξια τα ειχα με μεικτες.Τωρα δεν εχουν απλα την "ζημια ιδιου" αλλα εχουν ολα τα αλλα.Κλοπη-φωτια κλπ.

Pani_EVO
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Pani_EVO » Thu Apr 04, 2013 6:11 am

PDT_Armataz_01_02 Ωραίος είσαι ρε Μπάμπη, μέχρι πριν 1,5 χρόνο είχες μικτή και τώρα που τη χρειάστηκες την έκοψες...

kostas013
Administrator
Administrator

Post by kostas013 » Thu Apr 04, 2013 8:40 am

αλλαζουν οι καιροι παναγιωτη... αλλο μεικτη κι αλλο τα μισα της κανονικης!!!!!!
Fiat Punto MK2 5Door HGT Abarth

http://www.puntoclub.gr/viewtopic.php?f ... 91&start=0

ΜΠΑΜΠΗ ΣΕ ΜΙΣΩΩΩΩΩΩΩ........:)

Gazofonix
Administrator
Administrator

Post by Gazofonix » Thu Apr 04, 2013 9:16 am

Pani_EVO wrote:PDT_Armataz_01_02 Ωραίος είσαι ρε Μπάμπη, μέχρι πριν 1,5 χρόνο είχες μικτή και τώρα που τη χρειάστηκες την έκοψες...
Πανο οταν πλεον εχει αλλαξει πολη και πρεπει να 650ε να συντηρεις οικογενια............και που εχουν ολο το πακετο της μικτης αλλα χωρις τις ζημιες ιδιου (200ε παραπανω τον χρονο χ2 αμαξια) ειναι κοστος που το υπολογιζεις.Και εγω αυτο ειπα οταν χτυπησα.Τοσα χρονια μεικτες και ουτε γρατσουνια.Τωρα μαμηθηκε. :x

P.A.D.R.C
Schumacher
Schumacher

Post by P.A.D.R.C » Thu Apr 04, 2013 9:38 am

Gazofonix wrote:
Pani_EVO wrote:PDT_Armataz_01_02 Ωραίος είσαι ρε Μπάμπη, μέχρι πριν 1,5 χρόνο είχες μικτή και τώρα που τη χρειάστηκες την έκοψες...
Πανο οταν πλεον εχει αλλαξει πολη και πρεπει να 650ε να συντηρεις οικογενια............και που εχουν ολο το πακετο της μικτης αλλα χωρις τις ζημιες ιδιου (200ε παραπανω τον χρονο χ2 αμαξια) ειναι κοστος που το υπολογιζεις.Και εγω αυτο ειπα οταν χτυπησα.Τοσα χρονια μεικτες και ουτε γρατσουνια.Τωρα μαμηθηκε. :x
Aσχετο με την interlife αλλα μαλλον δν επρεπε να την κανεις καθολου απο την αρχη.Τωρα "νομος Murphy" PDT_Armataz_01_03
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..
Image
PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB

Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)

Pani_EVO
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Pani_EVO » Thu Apr 04, 2013 11:35 am

kostas013 wrote:αλλαζουν οι καιροι παναγιωτη... αλλο μεικτη κι αλλο τα μισα της κανονικης!!!!!!
Το ξέρω παιδιά, αλλά επειδή σε καινούργια αμάξια ιδίως, ζημιές 3000 - 5000 ευρώ είναι πανεύκολες, με τόσους αερόσακους, δεν το συζητώ καν το να μην έχω μικτή. Φαντάσου ένα καλό τρακάρισμα να σε αφήσει χωρίς αμάξι...

Gazofonix
Administrator
Administrator

Post by Gazofonix » Sat Apr 06, 2013 10:39 pm

Οχι Πανο την μεικτη θα την κανεις.Δεν εισαι για χαζα.Και με την μικροτερη απαλλαγη.

Post Reply