το εχω ξαναπει! οταν παλια ειχα την delta και πηγαινα στην αντιπροσωπεια, τα fiat δεν ηθελα ουτε να τα βλεπω! οταν πηγαινα στην εκθεση πηγαινα μονο στα lancia/alfa romeo! και μιλαω για εποχες πριν το 2004 που αρχισαν να βγαινουν απο την fiat πιο καλα αυτοκινητα οπως το g punto! οπως και το mk2 το sporting/hgt δεν κρυβω οτι το λατρευω!
θυμαμαι το ενδιαφερον γυρω στο 2002 μου ειχε τραβηξει στην εκθεση η 3θυρη εκδοση του stilo που ηταν ενα σχετικα αρκετα ποιοτικο αυτοκινητο απο την fiat! μετα το 2004 ειδα τεραστια διαφορα με το grande punto και το panda που για την πολυ ηταν ενα πολυ καλο αμαξι, αλλα μονο για πολη, μετα το 2007 με bravo, 500 κλπ!
τοτε αρχισα να βλεπω την fiat με αλλο ματι! φανηκε η εταιρια οτι εκανε πολλα βηματα προς την βελτιωση της! με αυτοκινητα που ειναι ποιοτικα το ιδιο με τον ανταγωνισμο στις ιδιες κατηγοριες!
το 500 ειδικα ειναι πολυ προσεγμενο αμαξι! για αυτο και (κακως για εμενα) εχει την τιμη που εχει...
επισης εξελιξε πολυ καλα μοτερ! στο πετρελαιο τα multijet να ειναι στην κορυφη, οι t-jet που μεχρι στιγμης δεν εχουν κανενα θεμα εκτος βεβαια απο ορισμενες περιπτωσεις που σιγουρα θα υπαρχουν καποιες αστοχιες, τα multiair/twinair που θα δειξουν στο μελλον τι κανουν, αλλα με πολυ ωραιες επιδοσεις!
τοτε ναι, αρχισα να βλεπω αλλιως την fiat! για αυτο και πριν 10 μηνες αποφασισα να αγορασω κιολας!
στο παρελθον σε καμια περιπτωση η fiat δεν ηταν και οτι καλυτερο, αν και κατι uno, punto (οχι gt που τρωγανε και ξεσκισμα, κακα τα ψεματα), κ.α. βγηκαν σκυλια!
δεν ημουν κολλημενος fiatακιας θελω να πω με λιγα λογια, ισα ισα εστριβα το κεφαλι μου οταν τα εβλεπα, αλλα η πλεον εχω να πω οτι εχει κανει πολλα βηματα παρακατω!
και αν μου πειτε γιατι ειχα lancia, συγνωμη, αλλα οι εταιριες ποιοτικα κυριως δεν εχουν καμια μα καμια σχεση!
ειμαι λιγο