WV..........Das Auto

Κάντε εδώ τα σχόλια σας.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Post Reply
Gazofonix
Administrator
Administrator

Re: WV..........Das Auto

Post by Gazofonix » Wed Mar 13, 2013 11:13 pm

Πανο ριξε μια ματια σε κανα Volvo η κανα Ford (ιδια ειναι βασικα) dsl.Εξ αλλου σε 3 χρονια αν δεν σου κανει το στελνεις.Δεν ξερω βεβαια τι ζητανε για το μισθωμα τους....... PDT_Armataz_01_04
Οσο για το "αμαξι της χρονιας" δεν μου λεει εμενα τουλαχιστον τπτ μιας και η αξιοπιστια δεν ειναι παραμετρος της επιλογης.Ακομα και το Renault να εβγαινε......παλι δεν θα μου ελεγε τπτ αν και θεωρητικα ηταν φαβορι.Αυτος ο θεσμος πλεον δεν ξερω για πιον λογο υπαρχει μιας και οι συμμετοχες ειναι αλλου για αλλου.Δλδ.To GT86 η το αδερφακι του BRZ τι σχεση εχουν με ενα golf και για πιον λογο συμμετεχουν?

AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες :wink:

Pani_EVO
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Pani_EVO » Wed Mar 13, 2013 11:34 pm

Μπάμπη ζήτησα τιμές για clio 1.5 dci 90ps, fiesta 1.6 tdci, ibiza 1.6 tdi και ypsilon 1.3 jtd gold 95ps. Αυτή είναι και η σειρά προτίμισης μου. Θα δούμε τιμές και θα συνεχίσω την αναζήτηση.
Once turbo... forever turbo!
PUNTO EVO RACING MULTIAIR TURBO
CLIO IV 1.5 dCi EXPRESSION

Γιωργος punto
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by Γιωργος punto » Thu Mar 14, 2013 3:44 pm

Pani_EVO wrote:Μπάμπη ζήτησα τιμές για clio 1.5 dci 90ps, fiesta 1.6 tdci, ibiza 1.6 tdi και ypsilon 1.3 jtd gold 95ps. Αυτή είναι και η σειρά προτίμισης μου. Θα δούμε τιμές και θα συνεχίσω την αναζήτηση.
αντι για το ypsilon γιατι δεν βαζεις το panda??? το trekking ή το 4x4? :D

και εχω θα προτιμουσα το ypsilon, κυριως γιατι εχει το 95αρι μοτερ, αλλα σε χωρους και πρακτικοτητα το panda ειναι πολυ καλυτερο...
ImageImageImage

Pani_EVO
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Pani_EVO » Thu Mar 14, 2013 5:32 pm

Ποιο Panda; Αυτό το μουλάρι με τους 75 ίππους; Σε πορτ παγκάζ είναι μάλλον μικρότερο, δεν έχει το στυλ του ypsilon ούτε την... αίσθηση του, ούτε τον εξοπλισμό του.
Το 4χ4 τί να το κάνω;
Εγώ κάνω και ταξίδια με το αμάξι και όπως καταλαβαίνεις το panda είναι ότι πιο ακατάλληλο. Και το ypsilon θα είναι επιλογή μόνο λόγω κόστους, αν τελικά καταλήξω (καταντήσω) εκεί.

Gazofonix
Administrator
Administrator

Post by Gazofonix » Fri Mar 15, 2013 12:40 am

Οπως το λες Πανο.Το ypsilon ειναι καταντια για εσενα.Δλδ.......καλυτερα με τρενο παρα με αυτο να κανεις 20.000 τον χρονο που κανεις εσυ λογο δουλειας και με μεγαλο ποσοστο σε ταξιδια εθνικης οδου.
AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες :wink:

Pani_EVO
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Pani_EVO » Fri Mar 15, 2013 7:04 am

Βέβαια αν σκεφτείς ότι από το 2006 για 18 μήνες είχα εταιρικό Aygo (επιλογή μου μάλιστα - τρομάρα μου), ε, ταξίδευα και με αυτό. Δίκην υπερβολής το "κατάντια". Έχουν μειωθεί πλέον τα οδικά μου ταξίδια, γιατί με το κόστος της βενζίνης και των διοδίων, συμφέρει το αεροπλάνο, ενώ από την άλλη δε μπορώ να φανταστώ ότι μπορεί να είναι τόσο κακό το Ypsilon. Το μοτέρ του τουλάχιστον είναι επαρκέστατο.

Γιωργος punto
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by Γιωργος punto » Fri Mar 15, 2013 11:13 pm

γιατι καταντια βρε παιδια?
απο αποψη χωρων οκ! δεν διαφωνω... ομως εχει και 95 ιππους το αμαξι και εχω ακουσει απο ιδιοκτητες οτι μια χαρα παει στα ταξιδια! και οικονομικα!
εδω το twinair με τα 85 παει αερας... ποσο μαλλον το πετρελαιο!

οι χωροι οντως ειναι πολυ μικροι! για τους μπροστα επιβατες ειναι οκ, αλλα οι πισω ειναι μεχρι υψους 1.75, απο εκει και πανω υπαρχει θεμα!
ImageImageImage

Gazofonix
Administrator
Administrator

Post by Gazofonix » Sat Mar 16, 2013 6:11 pm

Γιωργο "καταντια" ειναι για τον Πανο.Η μαλλον ΗΤΑΝ γιατι ομως λεει εχει κοψει τα πολλα εππαγελματικα ταξιδια που εκανε με το αμαξι.Ο Πανος κανονικα ειναι ο τυπος ανθρωπου που θελει κατι σε μεγαλο αμαξι για να ταξιδευει ανετα και με ασφαλεια.Τωρα απο την στιγμη που οι μετακινησεις του γινονται πιο "αστικες" μια χαρα ειναι το lancia

Pani_EVO
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Pani_EVO » Sat Mar 16, 2013 9:16 pm

Και μου έχουν λείψει ρε Μπάμπη τα Αθήνα - Θεσσαλονίκη. Μουσικούλα, κάποια τηλέφωνα που με το BT είναι πιο χαλαρά, χρόνος να σκέφτεσαι διάφορα και ένα ένα να περνάνε οι "πινέζες" του χάρτη: Υλίκη, Θεολόγος, Θερμοπύλες, Αγ. Κωνσταντίνος, Λαμία, Καραβόμυλος, Βόλος, Λάρισα, Τέμπη, Κατερίνη, Μάλγαρα και ... φτάσαμε - τα αντίστροφα στην επιστροφή.
Έκαναν οι κερατάδες πιο συμφέρον το αεροπορικό ταξίδι (αν συνυπολογίσεις ότι στο οδικό θέλω και μία διανυκτέρευση επιπλέον η διαφορά εκτοξεύεται). Το οδικό είναι πλέον πολυτέλεια.
Τέλοσπάντων, θα δούμε τί θα επιλέξω γιατί πολλά θα εξαρτηθούν και από τα μισθώματα. Μπορεί να προκύψει και κάτι άλλο που δεν το έχω σκεφτεί.

kostas013
Administrator
Administrator

Post by kostas013 » Wed Mar 20, 2013 9:37 am

Η Volkwagen AG ανακαλεί 384.000 αυτοκίνητα στην Κίνα εξαιτίας προβλημάτων στα αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων, ανακοίνωσε σήμερα η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία. Σύμφωνα με τη Γενική Υπηρεσία Ποιοτικής Εποπτείας και Ελέγχου, της Κίνας, ανακαλούνται τα κατασκευαζόμενα στην Κίνα μοντέλα Passat, Touran, New Bora, Sagitar, Magotan, Lavida, Skoda Octavia και Skoda Superb όπως επίσης τα εισαγόμενα Golf Variants, Sciroccos, Cross Golfs και Audi A3s. Τα προβλήματα στα αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων μπορεί να προκαλέσουν διακοπή της λειτουργίας της μηχανής.

απο το αθηναικο πρακτοριο ειδησεων
Fiat Punto MK2 5Door HGT Abarth

http://www.puntoclub.gr/viewtopic.php?f ... 91&start=0

ΜΠΑΜΠΗ ΣΕ ΜΙΣΩΩΩΩΩΩΩ........:)

Γιωργος punto
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by Γιωργος punto » Wed Mar 20, 2013 3:56 pm

προβληματα η vw στα κιβωτια??? αποκλειεται... :spam
ImageImageImage

Gazofonix
Administrator
Administrator

Post by Gazofonix » Wed Mar 20, 2013 10:19 pm

Και ειδικα τα 7αρια DSG.......
Γιατι ρε να παρει η ευχη μολις εχουν κατι καλο στα χερια τους το ριμαζουνε?Τι τους εχει πιασει εδω και μερικα χρονια?

polatov
Schumacher
Schumacher

Post by polatov » Wed Mar 20, 2013 11:18 pm

αυτοι τουλαχιστον κανουν ανακληση με το παραμικρο.αν ψαξετε στην ελλαδα εκαναν επισημη ανακληση και για 15 αυτοκινητα..
στην fiat ακομα το ψαχνουν..
το θεμα ειναι οτι δεν εχει σπασει.απλα παρατηρουν κραδασμους και απωλειες στα κιβωτια.
οποτε εμενα μου φαινεται οκ..
"Competition reduces competitors"
ImageImageImage
Image

Gazofonix
Administrator
Administrator

Post by Gazofonix » Wed Mar 20, 2013 11:49 pm

Ρεεεεεεε Πανο.................Για να το βγαλουν σαν ανακληση προς το κοινο σημαινει οτι σκορπισαν.
Και οχι 1-2 αλλα πααααααααραααααα πολλα.
Με τον ψεκασμο ειδες τι απαντησαν."Δεν ειναι ανακληση..........ειναι οδηγια"

kostas013
Administrator
Administrator

Post by kostas013 » Wed Mar 20, 2013 11:51 pm

Τα προβλήματα στα αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων μπορεί να προκαλέσουν διακοπή της λειτουργίας της μηχανής.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fiat Punto MK2 5Door HGT Abarth

http://www.puntoclub.gr/viewtopic.php?f ... 91&start=0

ΜΠΑΜΠΗ ΣΕ ΜΙΣΩΩΩΩΩΩΩ........:)

Post Reply