βασικα ο κωστας εκανε ολη την δουλεια σχεδον μια και εγω ειμαι ασχετος απο ηχο κλπ χαχαχαχα
και χωρις αυτον δεν θα τα ειχα καταφερει
Καταρχήν παίρνουμε το εργοστασιακό Sub που δυστυχως αν δεν εχει ερθει απο το εργαστασιο δεν υπαρχει ετοιμη η αναμονη απλα να κουμπωθει και να παιξει
που σημαινει οτι πρεπει να περασουμε την καλωδιωση μονοι μας απο την αρχη (ρευμα απο την πηγη, εντολη απο την πηγη, γειωση, και 4 καλωδια σηματος απο τα πισω ηχεια)

προσοχη στο γουφερ πανω να υπαρχει και το βισμα που βγαινουν τα μαμα καλωδια

βλεπουμε στο βισμα ειναι 7 καλωδια, τα 3 μαζι και τα 4 μαζι και εχουμε και λεμε ειναι το κοκκινο-ασπρο που ειναι το ρευμα που δινουμε απο την πηγη (ιδιο χρωμα και στην πηγη), εχουμε το γκρι καλωδιο που ειναι η εντολη απο την πηγη (ενωνουμε με το πρασινο της πηγης) και τελος το μαυρο καλωδιο που ειναι η γειωση του γουφερ....
η αλλη ομαδα καλωδιων ειναι τα σηματα απο τα πισω ηχεια, συνδεουμε τα ιδια χρωματα
και παμε πιο αναλυτικα
βρηκαμε απο το βισμα που μπαινει στην πηγη (το ασπρο οχι το μαυρο) οτι το πρασινο - γαλαζιο καλωδιο ειναι η εντολη που πρεπει να στειλουμε πισω στο γουφερ

και το κοκκινο ασπρο ειναι το ρευμα που πρεπει να τραβηξουμε πισω

επειτα απογυμνωνουμε το καλωδιο και το ενωνουμε με καλωδια που εχουμε ηδη εκει και ειναι αρκετα μακρια ωστε να φτασουν πισω στο γουφερ μας, και απο πανω περναμε μονοτικη ταινια για να μην εχουμε βραχυκυκλωματα
με ατσαλινα λοιπον περναμε τα καλωδια απο την κονσολα να βγουν στα ποδια του οδηγου

επειτα αφου το περασουμε βγαζουμε το πλαινο πλαστικο μαρπιε να περασει το καλωδιο απο κατω αφου το εχουμε περασει ηδη κατω απο την μοκετα πιο πισω να μην φαινεται τιποτα!!!

gusabarth επι τω εργω
και εδω εχουμε βγαλει το πλαινο μαρσπιε και περναμε το καλωδιο απο κατω και μετα μεσα απο τα πλαστικα της κολωνας να βγει στην πισω πορτα

επειτα βγαζουμε το πισω πλαστικο μαρπιε (στα πενταθυρα)
και βρισκουμε την πλεξουδα και δενουμε πανω της τα καλωδια μας να μην πλεουν
και επειτα τα περναμε μεσα απο την πισω μοκετα για να βγουν μαζι με τα καλωδια των μαμα πισω ηχειων

(εργοστασιακη δουλεια απο τον gus abarth!!!!)
ετσι εχει περασει το δυσκολο κομματι που πρεπει να φερουμε απο μπροστα ρευμα και εντολη απο την πηγη για να ζωντανεψει το σαμπακι
ωρα να παρουμε σημα απο τα ηχεια, τραβαμε σημα απο το ηχειο της μεριας τους συνοδηγου και περναμε το καλωδιο του κατω απο την πισω μοκετα και περναει απεναντι εκει που θα ενωνει στο βισμα του γουφερ, ακολουθουμε την ιδια διασικασια με μπροστα, βγαζουμε την μονωση και παιρνουμε σημα με το καλωδιο και μετα μονωτικη ταινια

και επειτα περναμε στην μερια που ειναι το γουφερ απο την πισω μοκετα

στην συνεχεια κανουμε το ιδιο και απο την μερια του οδηγου για το πισω ηχειο και ενωνουμε στο βισμα του γουφερ τα ιδια χρωματα καλωδιων και ενωνουμε και τα ιδια με απεναντι στα ιδια χρωματα

τελος το μαυρο καλωδιο της γειωσης
εμεις το βαλαμε με κοπτσα στην πισω μπαρα που πιανει με την μαμα βιδα των καθισματων στο μαμα σημειο

και ετσι το βισμα του γουφερ ειναι τελεια συνδεδεμενο στην πηγη με ρευμα εντολη, εχει την γειωση του και σημα απο τα πισω ηχεια, συνδεουμε το βισμα γυριζουμε τον διακοπτη και βαζουμε να παιξει κατι
και ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΓΟΥΦΕΡ ΠΗΡΕ ΖΩΗ!!!!!

εδω τα πουντο μας, δουλευουμε στο δικο μου και ακουμε μουσικη απο του Gusabarth

και ο GTοσαυρος του Gusabarth που ΠΥ-ΡΟ-ΒΟ-ΛΑ-ΕΙ!!!!!!!!!!!!!
το γουφερακι σαν αποδοση τωρα, γεμιζει τον ηχο, παρολο που δεν εχω πισω καθισματα εγω και ειναι πολυ καλυτερο απ οτι το περιμενα και επισης δεν πιανει καθολου χωροκαι αναπασα στιγμη με ενα βισματακι απλα το αποσυδεεις
ευχαριστω παρα πολυ τον Gusabarth!!!!!!!