Επέμβαση των ΜΑΤ σε κόντρες στη Βουλιαγμένης
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- kostas013
- Administrator

Επέμβαση των ΜΑΤ σε κόντρες στη Βουλιαγμένης
Διμοιρίες των ΜΑΤ σταμάτησαν αυτοσχέδιους αγώνες στη Βουλιαγμένης, με τις "επισκέψεις" των αστυνομικών να πυκνώνουν τις τελευταίες ημέρες.
Στη μία περίπου τα ξημερώματα της Πέμπτης, διμοιρίες των ΜΑΤ βρέθηκαν στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος της Γλυφάδας, όπου μηχανόβιοι και αυτοκινητόβιοι είχαν συγκεντρωθεί για κόντρες.
Κάτι ανάλογο έγινε και το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, όταν εκατοντάδες κόσμου είχε συγκεντρωθεί στην περιοχή "Μαύρη" της λεωφόρου Βουλιαγμένης, όπου συχνά διοργανώνονται κόντρες.
Στο πλαίσιο ελέγχων, για την αποτροπή τέλεσης αυτοσχέδιων αγώνων, που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στη Λ. Βουλιαγμένης στη Γλυφάδα, από αστυνομικούς των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής και του Τμήματος Τροχαίας Ελληνικού, βεβαιώθηκαν οι παρακάτω παραβάσεις:
Πέντε (5) παραβάσεις για υπέρβαση ορίου ταχύτητας.
Δώδεκα (12) παραβάσεις για μη χρήση προστατευτικού κράνους.
Ένδεκα (11) παραβάσεις για επικίνδυνους ελιγμούς.
Επτά (7) παραβάσεις για μη χρήση ζώνης ασφαλείας.
Πέντε (5) παραβάσεις για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη.
Εννέα (9) παραβάσεις για χρήση κινητού τηλεφώνου.
Επτά (7) παραβάσεις για έλλειψη Κ.Τ.Ε.Ο.
Δεκαπέντε (15) λοιπές παραβάσεις.
Επίσης συνελήφθη ένα άτομο, διότι οδηγώντας δίκυκλη μοτοσυκλέτα πραγματοποιούσε επικίνδυνους ελιγμούς, με αποτέλεσμα να διαταράσσει την ασφάλεια των συγκοινωνιών στην ανωτέρω Λεωφόρο.
Συντάχθηκαν τέσσερις εκθέσεις αρχής για τρία άτομα που στερούντο διπλώματος οδήγησης και για ένα άτομο που στερείτο ασφαλιστηρίου συμβολαίου.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ η μοτοσικλέτα του κατασχέθηκε.
http://www.youtube.com/watch?v=aJYtvZok-cI
news247.gr
Στη μία περίπου τα ξημερώματα της Πέμπτης, διμοιρίες των ΜΑΤ βρέθηκαν στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος της Γλυφάδας, όπου μηχανόβιοι και αυτοκινητόβιοι είχαν συγκεντρωθεί για κόντρες.
Κάτι ανάλογο έγινε και το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, όταν εκατοντάδες κόσμου είχε συγκεντρωθεί στην περιοχή "Μαύρη" της λεωφόρου Βουλιαγμένης, όπου συχνά διοργανώνονται κόντρες.
Στο πλαίσιο ελέγχων, για την αποτροπή τέλεσης αυτοσχέδιων αγώνων, που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στη Λ. Βουλιαγμένης στη Γλυφάδα, από αστυνομικούς των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής και του Τμήματος Τροχαίας Ελληνικού, βεβαιώθηκαν οι παρακάτω παραβάσεις:
Πέντε (5) παραβάσεις για υπέρβαση ορίου ταχύτητας.
Δώδεκα (12) παραβάσεις για μη χρήση προστατευτικού κράνους.
Ένδεκα (11) παραβάσεις για επικίνδυνους ελιγμούς.
Επτά (7) παραβάσεις για μη χρήση ζώνης ασφαλείας.
Πέντε (5) παραβάσεις για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη.
Εννέα (9) παραβάσεις για χρήση κινητού τηλεφώνου.
Επτά (7) παραβάσεις για έλλειψη Κ.Τ.Ε.Ο.
Δεκαπέντε (15) λοιπές παραβάσεις.
Επίσης συνελήφθη ένα άτομο, διότι οδηγώντας δίκυκλη μοτοσυκλέτα πραγματοποιούσε επικίνδυνους ελιγμούς, με αποτέλεσμα να διαταράσσει την ασφάλεια των συγκοινωνιών στην ανωτέρω Λεωφόρο.
Συντάχθηκαν τέσσερις εκθέσεις αρχής για τρία άτομα που στερούντο διπλώματος οδήγησης και για ένα άτομο που στερείτο ασφαλιστηρίου συμβολαίου.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ η μοτοσικλέτα του κατασχέθηκε.
http://www.youtube.com/watch?v=aJYtvZok-cI
news247.gr
Fiat Punto MK2 5Door HGT Abarth
http://www.puntoclub.gr/viewtopic.php?f ... 91&start=0
ΜΠΑΜΠΗ ΣΕ ΜΙΣΩΩΩΩΩΩΩ........
- Samcos
- Νικολάκης

Re: Επέμβαση των ΜΑΤ σε κόντρες στη Βουλιαγμένης
της πουτ@ν@ς!!! παρεπιπτοντως το βιντεο ειναι απο την προηγουμενη τεταρτη..ολα αυτα γιναν χθες
- kostas013
- Administrator

ναι το γνωριζω αλλα και το αρθρο ειχε απο την προηγουμενη εβδομαδα... so....
- ManosKTM
- Εμαθα να ξεκινάω.

https://www.youtube.com/watch?feature=p ... PZWww1R-TA
Τα ειδατε αυτα ετσι?Οσοι πεταξαν μολοτοφ ειναι εντελως ζωα!!!!!!
Τα ειδατε αυτα ετσι?Οσοι πεταξαν μολοτοφ ειναι εντελως ζωα!!!!!!
Skills don't come with money!!
Έχω εξάρτηση, στον καφέ στο τσιγάρο και στο wd40 .-
- kostas013
- Administrator

και αλλο που δεν ηθελαν οι μπλε εδω που τα λεμε...
αν δεν την πεταξε κανεις δικος τους για να γινει το σκηνικο!!!
- AKIS P
- Schumacher

βλεπω καθολου παραβασεις ολοι νομιμοτατοι χαχαχαχααχαχαχα αμαν αριθμοι
κωστα γιατι δε λες στα παιδια οτι εσυ πετουσες μολωτοφ???

WE RIDE TILL WE DIE!!!!
- ManosKTM
- Εμαθα να ξεκινάω.

kostas013 wrote:και αλλο που δεν ηθελαν οι μπλε εδω που τα λεμε...
Κοιτα Κωστα δεν εχω ιδεα ποιος την πεταξε,αλλα οπως και να χει οποιος και να ναι ειναι ΜΕΓΑΛΟ ΖΩΟ.
Εκει μαζευεται κοσμος για χαβαλε και κανα πατημα,οχι για να κινδυνεψει να καει ζωντανος απο 2-3 ηλιθιους..
Ε ρε ξυλο που θελουν κατι τετοια κωλοπαιδα!
Στα διαλα συγχιστηκα παλι!
Skills don't come with money!!
- christosl
- Εμαθα να ξεκινάω.

ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝΕ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ
Όπως λέει και ο Μπάμπης : Ειπαμε.Τα κιτρινα ειναι πιο γρήγορα........
Giallo HGT mk2b
Giallo HGT mk2b
- polatov
- Schumacher

αν λειτουργούσε κάτι σωστά σε αυτή τη χώρα δεν θα ήταν Ελλαδα!!ο καθενας εκμεταλλευεται τις καταστασεις για δικο του οφελος....
κοντρες θα γινονται παντα για να πλουτιζει η αστυνομια και απο τις κλησεις και απο τα παλικαρια που που αποτελουν τη δυναμη καθε τμηματος.
η τροχαια Γλυφαδας αν ολα δουλευαν σωστα δεν θα ειχε λογο ύπαρξης.
τις καλες εποχες απλα μας εδιωχναν με ευγενικο τροπο..
αν συνεχισουμε ετσι με τοσο κοσμο και με τοσα undercover βελτιωμενα απλα θα μας κοιτανε.
τοσα χρονια εχω βαρεθει να ακουω παπατζες απο αστυνομικους και δημοσιογραφους,
Ας ξεστραβωθουν να δουν που γίνονται ατυχηματα και σκοτωνεται κοσμος και ας αφησουν την πιπιλα για τις κοντρες και την βουλιαγμενης.τα θανατηφορα που εχουν γινει σε κοντρες ειναι ελαχιστα.
Ας πιασουν ολους τους φονιαδες μεθυσμενουν αν θελουν να κανουν κατι
Βαρεθηκα τοσα χρονια ρε παιδια δηλαδη.
κοντρες θα γινονται παντα για να πλουτιζει η αστυνομια και απο τις κλησεις και απο τα παλικαρια που που αποτελουν τη δυναμη καθε τμηματος.
η τροχαια Γλυφαδας αν ολα δουλευαν σωστα δεν θα ειχε λογο ύπαρξης.
τις καλες εποχες απλα μας εδιωχναν με ευγενικο τροπο..
αν συνεχισουμε ετσι με τοσο κοσμο και με τοσα undercover βελτιωμενα απλα θα μας κοιτανε.
τοσα χρονια εχω βαρεθει να ακουω παπατζες απο αστυνομικους και δημοσιογραφους,
Ας ξεστραβωθουν να δουν που γίνονται ατυχηματα και σκοτωνεται κοσμος και ας αφησουν την πιπιλα για τις κοντρες και την βουλιαγμενης.τα θανατηφορα που εχουν γινει σε κοντρες ειναι ελαχιστα.
Ας πιασουν ολους τους φονιαδες μεθυσμενουν αν θελουν να κανουν κατι
Βαρεθηκα τοσα χρονια ρε παιδια δηλαδη.
- AKIS P
- Schumacher

μανο αφου το λεω πιο πανω ο κωστας πετουσε τις μολωτοφ αλλα ντρεπεται να σας το πει....χρηστο γιατι τοσο μισος??? αλλωστε τι κανανε τα παιδια??? μερικες κοντρουλες κανανε....καλα τα λεει ο πολατοφ ατυχηματα γινονται απο πιωμενους οδηγους και τετοιους ανεγκεφαλους και οχι απο μερικα πατηματα 
WE RIDE TILL WE DIE!!!!
- sotirisk
- Μαθαίνω να στρίβω.

Ρε AKIS P, ξέρεις πόσα σαξόραλλα έχουν φάει κόσμο στα λιμανάκια?
Εντάξει αντικειμενικά είναι γαμάτος δρόμος, αλλά δεν -πρέπει να- τρέχεις σε δημόσιο δρόμο αδιαφορώντας για τον απέναντι.
Αλλά και στις ευθείες πάλι επικίνδυνο είναι, διότι είναι δρόμοι με 24/7 κίνηση, μιλάμε για μέσα στην Αθήνα.
Π.χ. λιμανάκια Πέμπτες εγώ δεν πάω (πήγαινα) ποτέ, για να μην αγκαλιαστώ με κανέναν σουμάχερ.
Κι εμένα μου αρέσει να τρέχω, αλλά όταν μαζευτούμε πολλοί σαν εμένα, μετά αν δεν υπάρχουν κανόνες, η στούκα είναι προδιαγεγραμμένη. Αυτογνωσία χρειάζεται και σεβασμός ΚΑΙ στον απέναντι κλπ.
Εντάξει αντικειμενικά είναι γαμάτος δρόμος, αλλά δεν -πρέπει να- τρέχεις σε δημόσιο δρόμο αδιαφορώντας για τον απέναντι.
Αλλά και στις ευθείες πάλι επικίνδυνο είναι, διότι είναι δρόμοι με 24/7 κίνηση, μιλάμε για μέσα στην Αθήνα.
Π.χ. λιμανάκια Πέμπτες εγώ δεν πάω (πήγαινα) ποτέ, για να μην αγκαλιαστώ με κανέναν σουμάχερ.
Κι εμένα μου αρέσει να τρέχω, αλλά όταν μαζευτούμε πολλοί σαν εμένα, μετά αν δεν υπάρχουν κανόνες, η στούκα είναι προδιαγεγραμμένη. Αυτογνωσία χρειάζεται και σεβασμός ΚΑΙ στον απέναντι κλπ.
-
alexandrosbak
- Νικολάκης

Παιδες λιμανακια είναι δολοφονικό να τρέχεις... Αλλά ας μην τα θεοποιούμε όλα... Προχθές το βράδυ έπαιζε σοβαρή κόντρα μιλημένη μέρες τώρα στην περιφερειακή του αιγάλεω, όπου και μαζεύτηκαν κάθε λογής οχήματα, απο φπε-saxoralla μέχρι κομπρεσοράτες bmw, τουρμπάτα s2000 και μερικά high end Ιαπωνέζικα, που αν η παρατηριτικότητα μου δεν με απατά, κυκλοφορούσαν τετραψήφιο αριθμό αλόγων...
στο πάρκινκ λοιπόν στο γήπεδο της πάλης ήταν μαζεμένα πάνω απο 1000 αυτοκίνητα και όταν πήγαμε στο πλατειάκι για να γίνει το πάτημα ο κόσμος δεν χώραγε να σταθεί και όμως βολευτήκαμε φιλειρηνικά όλοι άσχετα που λόγω περιπολικού που "έτυχε" να περνάει απο το σημείο το πάτημα δεν έγινε ποτέ.
Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως μαζεύτηκε τόσος κόσμος και δεν άνοιξε μύτη παρόλα τα πατήματα που ακολούθησαν. Αν υπάρχει θέληση χωράμε όλοι και γίνεται και σωστά η φάση. Μερικά μαλακισμένα όμως που χαλάνε τα σκηνικά κάθε φορά θα έπρεπε να ντρέπονται να πατήσουν σε τέτοια μέρη που αν και πάμε να κοντραριστούμε μεταξύ μας, είμαστε μια οικογένεια γνωστών τελικά που στο κάτω κάτω δεν έχουμε και κάτι να χωρίσουμε.
Υ.Γ. είναι πιο επικίνδυνο το σημείο της Μαύρης απο την κορίνθου πατρών...;;
στο πάρκινκ λοιπόν στο γήπεδο της πάλης ήταν μαζεμένα πάνω απο 1000 αυτοκίνητα και όταν πήγαμε στο πλατειάκι για να γίνει το πάτημα ο κόσμος δεν χώραγε να σταθεί και όμως βολευτήκαμε φιλειρηνικά όλοι άσχετα που λόγω περιπολικού που "έτυχε" να περνάει απο το σημείο το πάτημα δεν έγινε ποτέ.
Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως μαζεύτηκε τόσος κόσμος και δεν άνοιξε μύτη παρόλα τα πατήματα που ακολούθησαν. Αν υπάρχει θέληση χωράμε όλοι και γίνεται και σωστά η φάση. Μερικά μαλακισμένα όμως που χαλάνε τα σκηνικά κάθε φορά θα έπρεπε να ντρέπονται να πατήσουν σε τέτοια μέρη που αν και πάμε να κοντραριστούμε μεταξύ μας, είμαστε μια οικογένεια γνωστών τελικά που στο κάτω κάτω δεν έχουμε και κάτι να χωρίσουμε.
Υ.Γ. είναι πιο επικίνδυνο το σημείο της Μαύρης απο την κορίνθου πατρών...;;
- AKIS P
- Schumacher

εχει δικιο ο alexandrosbak....αν ολοι απο λιγο τηρουσαν καποιους κανονες σωστης συμπεριφορας και δεν το επαιζε ο καθενας ιστορια θα μπορουσαν ολα αυτα τα σκηνικα να ληγανε παντα με ευχαριστα γεγονοτα 
WE RIDE TILL WE DIE!!!!
- christosl
- Εμαθα να ξεκινάω.

ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ???? ΣΟΒΑΡΑ ??? ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΝΤΡΕΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΡΟΜΟ ??? ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΓΩ...
Όπως λέει και ο Μπάμπης : Ειπαμε.Τα κιτρινα ειναι πιο γρήγορα........
Giallo HGT mk2b
Giallo HGT mk2b
- kostas013
- Administrator

+++++++++++++++++
οχι οτι και εμεις χρηστο εχουμε υπαρξει παναγιες και δεν εχουμε κανει μαλακιες και σε δρομους κλπ
αλλα το θεμα πιστας ειναι σοβαρο θεμα και ποτε δεν προκειται να γινει γιατι απλα ειμαστε ελλαδα
και οχι του τυπου drag day κλπ
πιστα ανοιχτη για τον κοσμο να μπορει να κανει την τρελα του με ασφαλεια
ειτε αυτο ειναι ευθεια ειτε αυτο ειναι στροφη η ντριφτ η οτι θελει ο καθενας
οχι οτι και εμεις χρηστο εχουμε υπαρξει παναγιες και δεν εχουμε κανει μαλακιες και σε δρομους κλπ
αλλα το θεμα πιστας ειναι σοβαρο θεμα και ποτε δεν προκειται να γινει γιατι απλα ειμαστε ελλαδα
και οχι του τυπου drag day κλπ
πιστα ανοιχτη για τον κοσμο να μπορει να κανει την τρελα του με ασφαλεια
ειτε αυτο ειναι ευθεια ειτε αυτο ειναι στροφη η ντριφτ η οτι θελει ο καθενας