Προγραμμα για T-Jet

Moderator: Puntoclub.gr moderators

fiat lover
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by fiat lover » Tue Dec 11, 2007 6:07 pm

Το ίδιο λέμε.
Απλά ας αφήσουμε λίγο χρονικό διάστημα να περάσει, για να εξελιχθεί λίγο και η λύση που προτείνει, να δοκιμαστεί, και εκεί ήμαστε και την θέληση έχουμε να το βάλουμε στο αμάξι μας(ό,τι αν έχει ο καθένας).

FANIS PUNTO
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Re: Προγραμμα για T-Jet

Post by FANIS PUNTO » Sat Jan 05, 2013 5:51 pm

ρε παιδια ποσοι απο εδω μεσα εχουν βαλει προγραμμα στο t-jet τους?
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ, ΤΟ PUNTO ΟΜΩΣ ΑΣΠΡΟ!!!

Gazofonix
Administrator
Administrator

Post by Gazofonix » Sat Jan 05, 2013 7:32 pm

Εχει πολυ κοσμο Φανη και εδω αλλα και εκτος.Εχεις κατι κατα νου........... :wink:
AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες :wink:

FANIS PUNTO
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by FANIS PUNTO » Sun Jan 06, 2013 3:29 pm

σκεφτομαι να βαλω γι'αυτο ρωταω μπαμπη!

kosmas t-jet
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by kosmas t-jet » Mon Jan 07, 2013 9:30 pm

Φανη αν είναι να το κρατήσεις το αυτοκίνητο αξίζει.Θα δεις άλλο αυτοκίνητο.Εγώ το έχω 2.5 χρονια και είμαι πολύ εχαριστιμενος.Αξίζει ακόμα και όσον αφορά το θέμα καταναλώσεις.
Image Image Image

FANIS PUNTO
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by FANIS PUNTO » Wed Jan 09, 2013 11:14 pm

κοσμα το εβαλα την δευτερα και ειδα μεγαλη διαφορα, το αμαξι σφαζει. καμια σχεση με πριν αλλο αμαξι.

tedsouf
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by tedsouf » Thu Jan 10, 2013 12:13 pm

Παιδια επειδη το σκεφτομαι και εγω μπορειτε να μου πειτε ποσο περιπου παει το μαλλι,μονο για προγραμμα;Εχω το sport και δεν ψηνομαι να δωσω λεφτα για φιλτρα,εξατμιση κλπ...Επισης απο κατανάλωση τι λεει;Τσιμπαει πολυ;Γιατι το ατιμο ηδη καιει..

Gazofonix
Administrator
Administrator

Post by Gazofonix » Thu Jan 10, 2013 2:29 pm

Ενα προγραμμα σκετο θα σου βγει κανα 400-500ε.Οταν λες sport τι εννοεις?1.4 120 αλογα ΟΧΙ multair?
Το αμαξι θα παει καλυτερα απο τωρα και στο ταξιδι θα καιει λιγοτερο.Στα πλακωματα ομως και μεσα σε περιβαλλον πολης θα τσιμπισει.Αναλογα την χρηση λοιπον.
AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες :wink:

tedsouf
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by tedsouf » Thu Jan 10, 2013 2:50 pm

To t-jet 120 εχω απλα είναι η εκδοση sport.Δεν ξερω αν εχει καμια διαφορα στην εξατμιση κλπ,λογικα όχι.

kosmas t-jet
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by kosmas t-jet » Thu Jan 10, 2013 6:54 pm

Το αυτοκίνητο με πρόγραμμα συνήθως καίει λίγο λιγότερο,και αυτό φαίνεται ποιο πολύ στην εθνική οδό πχ. εμένα Αγρίνιο Ηγουμενίτσα έγραψε 5.7 με 120 χιλιόμετρα σταθερά(και καμια προσπερασουλα).Φάνη άντε καλά γκάζια!tedsouf και να μην βάλεις φίλτρο και εξατμίσει δεν πειράζει απλά θα είχες κάτι καλύτερο.Αλλα αν βάλεις πρόγραμμα τώρα και αργότερα βάλεις φιλτο η εξάτμιση η και τα δυο η συμβουλη μου είναι ότι θα θέλεις επαναπρογραμματισμό μετά.
Image Image Image

Gazofonix
Administrator
Administrator

Post by Gazofonix » Fri Jan 11, 2013 12:52 am

tedsouf wrote:To t-jet 120 εχω απλα είναι η εκδοση sport.Δεν ξερω αν εχει καμια διαφορα στην εξατμιση κλπ,λογικα όχι.
Οχι ειναι ολοιδιο με ολα τα αλλα.Κατι μαλλον στον εξοπλισμο ειχε διαφορα μιας και ολα τα 120αρια ειναι 3θυρα,με ζαντες ιδιο σαλονι κλπ.

kostas013
Administrator
Administrator

Post by kostas013 » Fri Jan 11, 2013 8:34 am

οχι ο verde εχει 5θυρο tjet
οχι μετατροπη!!!!
Fiat Punto MK2 5Door HGT Abarth

http://www.puntoclub.gr/viewtopic.php?f ... 91&start=0

ΜΠΑΜΠΗ ΣΕ ΜΙΣΩΩΩΩΩΩΩ........:)

Happy_Grigio
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Happy_Grigio » Fri Jan 11, 2013 4:02 pm

Το t-jet έβγαινε και 3θυρο και 5θυρο. Και το δικό μου t-jet 5θυρο είναι.
Αν θυμάμαι καλά η έκδοση Sport είχε επιπλέον της Dynamic "σπορ καθίσματα", δερμάτινα τιμόνι-λεβιές-χειρόφρενο, πλαϊνά μαρσπιέ, αεροτομή, χρωμιομένη μπούκα της εξάτμισης και αυτόματο διζωνικό κλιματισμός. Τέλος η Sport έκδοση δεν είχε στάνταρ πλευρικούς αερόσακους.

lambros
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by lambros » Sat Jan 12, 2013 5:25 pm

Happy_Grigio wrote:Το t-jet έβγαινε και 3θυρο και 5θυρο. Και το δικό μου t-jet 5θυρο είναι.
Αν θυμάμαι καλά η έκδοση Sport είχε επιπλέον της Dynamic "σπορ καθίσματα", δερμάτινα τιμόνι-λεβιές-χειρόφρενο, πλαϊνά μαρσπιέ, αεροτομή, χρωμιομένη μπούκα της εξάτμισης και αυτόματο διζωνικό κλιματισμός. Τέλος η Sport έκδοση δεν είχε στάνταρ πλευρικούς αερόσακους.
ειχε στανταρ 6 αεροσακους......οδηγου,συνοδηγου,πλευρικους και μπροστα κουρτινας.....

Happy_Grigio
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Happy_Grigio » Sat Jan 12, 2013 5:31 pm

lambros wrote:
Happy_Grigio wrote:Το t-jet έβγαινε και 3θυρο και 5θυρο. Και το δικό μου t-jet 5θυρο είναι.
ειχε στανταρ 6 αεροσακους......οδηγου,συνοδηγου,πλευρικους και μπροστα κουρτινας.....
Η έκδοση Sport δεν είχε στάνταρ πλευρικούς αερόσακους, είχε μόνο οδηγού, συνοδηγού και κουρτίνας. Εγώ τους έβαλα έξτρα με 200 ή 250€. Μιλάω πάντα για το t-jet πριν το MY2008.

Post Reply

Return to “Βελτιωση κινητηρα Grande Abarth και EVO”