Διαβάστε εδω τι γίνεται γύρω μας.
Moderator: Puntoclub.gr moderators
-
animalinstict
- Μαθαίνω να στρίβω.

by animalinstict » Sun Dec 19, 2004 2:33 pm
hysterical wrote:οι γυναίκες του κλάμπ μπήκαν στον κόπο να πουν τα θέματα με τι ασχολούνται.... Οί άντρες γιατί δεν το κάνουν; αφήστε γυναίκες.... το μόνο που κάνουν οι άντρες είναι να σχολιάζουν αυτά που λέτε εσείς....οπότε υπάρχει ποικιλία
Νew girl in town μου μυρίζει!!!

Καλή μου κοπέλα κατ'αρχην καλός όρισες στο club και κατα 2ον, γιατι μπήκες κατ' ευθείαν στα βαθιά

Τα θέματα που ασχολούμαστε εμείς νομίζω πως τα έχω αναφέρει αλλά σε περίπτωση που δε τα είδες τα αναφέρω ξανά:
animalinstict wrote:. Έτσι λοιπόν επιλέξαμε να ασχοληθούμε με ακόμα μια κατηγορία. Εκει που σχολιάζουμε για το ποδόσφαιρο, τα αμάξια, τις μηχανές, τα πολιτικά, τη δουλειά, τα οικογενειακά (για όποιους έχουν), τα οικονομικά, τα σεξουαλικά, τα προβλήματα και γενικά τα πάντα, είπαμε να ασχοληθούμε και με κάτι ακόμα. Με εσάς!!
ΒORN HUNTERS NOT THE HUNTED

-
puntakias
- Μαθαίνω να στρίβω.

ti na peis re animalinstict. gynaikes paidi mou.....
re mia filh vasika i kollith mou to exeis filosofisei to thema moy leei...:
na sou po mou leei emeis oi gynaikes otan leme gia antres leme .:
popo enas antras
ti oraios antras
ti koukli aytos o antras. )((((((sorry kiolas)den thelo na prosvalo kanenan k kamia gia xavale to grafo)))))mouleei emeis milame oraia gia esas eseis leei mono gia mounia milate ::
ti mouni einai ayto
pame na gnorisoume kanena mouni
popo kati mounia,mounia mounia mounia oti ka npoume aytin tin leksoula tin xrisimopoioume...... mmmmmm exei ena kapoio dikio...
asxeto
katarxin tha sou proteina na min milas k na prospatheis na eksigiseis giati oti k na peis tha xrisimpopoihthei enantion sou........
k kati allo siga pou exoun gelio oi syzythseis gynaikon anatrixiastikes einai me kathe leptomeria.... eleos...................
-
kallia_gt
- Εμαθα να ξεκινάω.

-
σιγα αγορακια κουμποθητε λιγο!!!!
την εχετε δει ασχημα και πρεπει να χαλαρωσετε λιγακι ποιοι νομιζετε οτι ειστε και οτι εσεις και μονον εσεις ασχοληστε με αθλητικα αυτοκινητα και πολλα αλλα θεμετα εμεις δηλαδη μονο κουτσομπολιο κανουμε.
δηλαδη και μανουλιτσες σας τετοιες ειναι????
-
Candyman13
- Έβγαλα το Ν

by Candyman13 » Mon Dec 20, 2004 12:41 pm
Puntakias: Μα οι γυναίκες πάντα κρύβονται πίσω από το πέπλο της (και καλά) "ηθικής". Φαντάζεσαι να λέγανε αντί για "άντρας" την λέξη "πουλί";;;; χαχαχαχα..
Εκτός αυτού, οι γυναίκες (οι οποίες ως γνωστόν είναι .. "υπέροχα" πλάσματα, αρκεί να είναι γυμνές, πρόθυμες και.. μουγγές!) χρησιμοποιούν και άλλες λέξεις για εμάς όπως π.χ. μωρό, εργαλείο (!!!!), εργάτης, χαμάλης, κ.λ.π. χαριτωμένα...
Εδώ πέρα αμα σου πώ το τι έχω ακούσει σε συζητήσεις γυναικών... θα φρικάρεις. Γι'αυτό λέω ΜΗΝ ασχολείστε...
Αλλωστε αρκεί να γράφει μόνο ο animalinstict για να τις "σβήνει" εντελώς...
ΖΗΤΩ ΜΑΣ!

-
STELLA
- Νικολάκης

Ασ τους να λένε περισσότερη γοητεία εχει μια ξανθια απο μια μελαχρινη.εμας κοιταζουν περισσοτερο οι αντρες...και εώ ξανθια ειμαι και λιγα λογια.φιλουνια σε ολους
-
Pantelis
- Μαθαίνω να στρίβω.

STELLA wrote:Ασ τους να λένε περισσότερη γοητεία εχει μια ξανθια απο μια μελαχρινη.εμας κοιταζουν περισσοτερο οι αντρες...και εώ ξανθια ειμαι και λιγα λογια.φιλουνια σε ολους
............ναι αλλα στο τελος παντρεβομαστε μελαχρινες................ετσι δεν λεει και καποιο λαικο ασμα αν δεν κανω λαθος.
ONLY THE STRONG WILL SURVIVE!!!
Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΧΑΜΕΝΟΣ...
-
animalinstict
- Μαθαίνω να στρίβω.

by animalinstict » Mon Dec 20, 2004 8:03 pm
Pantelis wrote:STELLA wrote:Ασ τους να λένε περισσότερη γοητεία εχει μια ξανθια απο μια μελαχρινη.εμας κοιταζουν περισσοτερο οι αντρες...και εώ ξανθια ειμαι και λιγα λογια.φιλουνια σε ολους
............ναι αλλα στο τελος παντρεβομαστε μελαχρινες................ετσι δεν λεει και καποιο λαικο ασμα αν δεν κανω λαθος.
ΕΕΕΕΕππππ Παντελή φίλε μου εδω είσαι λάθος!!! Παντρευόμαστε αυτήν που έχει τα μεγαλύτερα βυζιά!!!!
Γιατι ρε φίλε όπως και να το κάνουμε, εμείς είμαστε άντρες και δε μας ενδιαφέρει το χρώμα των μαλλιών!! Δεν ασχολούμαστε με τριχες ρε παιδί μου
kallia_gt wrote:σιγα αγορακια κουμποθητε λιγο!!!!
την εχετε δει ασχημα και πρεπει να χαλαρωσετε λιγακι ποιοι νομιζετε οτι ειστε και οτι εσεις και μονον εσεις ασχοληστε με αθλητικα αυτοκινητα και πολλα αλλα θεμετα εμεις δηλαδη μονο κουτσομπολιο κανουμε.
δηλαδη και μανουλιτσες σας τετοιες ειναι????
Δηλαδή τώρα θέλεις να μας πεις ότι οι γυναίκες ασχολήστε και με αθλητικά?? Δηλαδή αν ρωτήσω να μου πεις 5-6 παίκτες απο τον αγωνα ποδοσφαίρου που έγινε στα πλαίσια φιλανθρωπικού σκοπου την περασμενη βδομάδα στην Ισπανία, καθώς επίσεις να μου πεις ποιοι ήταν οι "αντίπαλοι", ξέρεις να μου πεις

Α... Και όλα αυτά εννοείτε χωρίς να ρωτήσεις το αγόρι/αδελφό/μπαμπα/θείο/ξάδελφο/και γενικά οποιοδήποτε αρσενικό!
ΒORN HUNTERS NOT THE HUNTED

-
P.A.D.R.C
- Schumacher

-
Ενα κακο με σας τις γυναικες..:οσοι σας δειχνουν οτι ειναι πλασμενοι για σας (και ας το ξερετε) τους φτυνετε πατοκορφα.. και κυνηγατε τους πολυ "μ.....ς"( γιατι λιγο μαλλον ειμαστε μαλλον ολοι!)..
οσο για αυτους που σας βλεπουν "οπως" αλλιως..προβλημα τους..
Αυτο που μπορειτε να κανετε ειναι να ψαχνετε και να εκτιματε λιγο καλυτερα..
ΚΑΙ ολα αυτα ΓΙΑΤΙ στην δικη μου περιπτωση την πληρωνει η "ιταλιδα" μου μεχρι στιγμης για καθε κουλαμαρα σας..
Υ.Γ ο,τι προσεχεις σε προσεχει..

No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..

PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB
Just an
SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg
(MOTtest)
-
animalinstict
- Μαθαίνω να στρίβω.

by animalinstict » Mon Dec 20, 2004 8:54 pm
ΑΑΑ...Και για να μη λέτε πως ότι λέμε για τις ξανθιές τα λέμε απο κακία και μόνο, παραθέτω το παρακάτω και το αφήνω ασχολίαστο
-
hysterical
- Νικολάκης

by hysterical » Tue Dec 21, 2004 12:06 am
αυτό εύχονται οι ξανθιές, οπότε τις υπόλοιπες καλό θα ήταν να τις αποκλείσετε....Και αν δεν κάνω λάθος γυναίκα δεν έγραψε στην επικαιρότητα για τον φιλανθρωπικό αγώνα που έγινε στην Ισπανία;΄Μερικές φορές να ξέρουμε μέχρι που μας παίρνει
-
lancietta
- Νικολάκης

-
τι θα γίνει βρε παιδιά .... όταν την λύσετε την διαφορά σας, ενημερώστε με....!!!!!!!!!!!
Όχι τίποτα άλλο αλλα να μην ασχολούνται και οι άντρες με την πάρτη μας...και έχουν να λένε....
Lancisti.gr
-
PuntoGTgirl
- Εμαθα να ξεκινάω.

by PuntoGTgirl » Tue Dec 21, 2004 9:32 am
-
Pantelis
- Μαθαίνω να στρίβω.

ONLY THE STRONG WILL SURVIVE!!!
Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΧΑΜΕΝΟΣ...
-
PUNTOGT2
λοιπον η ενοτητα εχει ξεφυγει αρκετα. πολυς χαβαλες και αρκετες ασχημες κουβεντες, γι αυτο κλειδωνεται και σε λιγο θα διαγραφει.