Το βιντεάκι το είδα σε άλλο forum και είπα να το μοιραστώ μαζί σας... Απλά δυσκολεύτηκα για το αν πρέπει να πάει στο happy time, γιατί ο πρωταγωνιστής του δεν ξέρω πόσο happy είναι τώρα
Άλλο επίπεδο πρόσφυσης...
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- arpas
- Τρέχω σε αγώνες.

Άλλο επίπεδο πρόσφυσης...
http://www.youtube.com/watch?v=MbPdW1_Z ... r_embedded
Το βιντεάκι το είδα σε άλλο forum και είπα να το μοιραστώ μαζί σας... Απλά δυσκολεύτηκα για το αν πρέπει να πάει στο happy time, γιατί ο πρωταγωνιστής του δεν ξέρω πόσο happy είναι τώρα

- sotirisk
- Μαθαίνω να στρίβω.

Re: Άλλο επίπεδο πρόσφυσης...
Ε σε γαλλικό σε στροφή μπορείς να αφήσεις μέχρι γκάζι.
Με το που ακούμπησες φρένο στο όριο τελείωσε το παιχνίδι...
Με το που ακούμπησες φρένο στο όριο τελείωσε το παιχνίδι...
- forza italia
- Moderator

οχι απλα φρενο,ουτε γκαζι δεν αφηνεις σε σαξοραλλο,τραγικο λαθος.....ενω τα ιταλικα ΑΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΡΟΣΦΥΣΗΣ

η καριερα ειναι για τους τραγουδιστες......
- grigorosgeo
- Εμαθα να ξεκινάω.

- Γιωργος punto
- Τρέχω σε αγώνες.

τρακαρε και το κιτρινο το rallye, απο το οποιο τραβηχτηκε το βιντεο??
κριμα παντως...
κριμα παντως...
-
Pani_EVO
- Μαθαίνω να στρίβω.

Εγώ δεν καταλαβαίνω το σκοπό αυτού του topic. Στo youtube υπάρχουν χιλιάδες βιντεάκια με τρακαρίσματα, για κάθε... "γούστο".
Το ξεχωριστό είναι πως τράκαρε rallye; Πώς έγινε στην Ελλάδα; Αισθανόμαστε ότι τα rallye ίσως τελικά να μη στρίβουν;
Πάντως ο οδηγός σιγουρα δε θα ήταν happy, ελπίζω να μην έπαθε και κανείς τίποτα. Όπως Happy δεν είναι κανένας μας όταν εμπλακεί σε ατύχημα, ακόμη και αν δε φταίει. Εκτός αν αισθανόμαστε ότι κάτι τέτοιο δε μπορεί να συμβεί σε εμάς.
Το ξεχωριστό είναι πως τράκαρε rallye; Πώς έγινε στην Ελλάδα; Αισθανόμαστε ότι τα rallye ίσως τελικά να μη στρίβουν;
Πάντως ο οδηγός σιγουρα δε θα ήταν happy, ελπίζω να μην έπαθε και κανείς τίποτα. Όπως Happy δεν είναι κανένας μας όταν εμπλακεί σε ατύχημα, ακόμη και αν δε φταίει. Εκτός αν αισθανόμαστε ότι κάτι τέτοιο δε μπορεί να συμβεί σε εμάς.
Once turbo... forever turbo!
PUNTO EVO RACING MULTIAIR TURBO
CLIO IV 1.5 dCi EXPRESSION
PUNTO EVO RACING MULTIAIR TURBO
CLIO IV 1.5 dCi EXPRESSION
- arpas
- Τρέχω σε αγώνες.

Το να μην επαθε κανεις τιποτα προφανως ειναι ευχη ολων. Το βιντεο αυτο δειχνει εκτος απο την ανεγκεφαλη συμπεριφορα ορισμενων να οδηγουν γρηγορα σε δρομο με αρκετη κυκλοφορια και μερα (προσεξτε οτι το λευκο ραλυ παραλιγο να πεσει νωριτερα πανω σε διερχομενη μηχανη), δειχνει επιπλεον τον τροπο με τον οποιο εχασε ο οδηγος τον ελεγχο στη στροφη. Εγω αυτο το νοημα βλεπω. Οσο για τα υπολοιπα βιντεο που κυκλοφορουν με ατυχηματα, αναλογα με το γουστο του κανεις τα παρακολουθει η αδιαφορει γι αυτα, οπως αλωστε μπορει να συμβαινει με οποιαδηποτε δημοσιευση ειτε σε αυτο, ειτε σε οποιοδηποτε αλλο φορουμ.