Mπαταρίες-Τί βάζουμε?
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- antipas
- Φωτογράφος

Re: Mπαταρίες-Τί βάζουμε?
αυτες η mitsuba μου ερχετε στο μυαλο ο Χαρρυ Κλιν χαχαχαχααχχααχχαχαχαχαχα

- antipas
- Φωτογράφος

Ποιος σε πηραξε να τον σκησωMikeharitakis wrote:τι θα γινει με αυτον τον τυπα ρε παιδια?
εχω εναν πελατη με το ιδιο ονομα και επιθετο κανονισε να εισαι εσυ θα γινει texas
- christosl
- Εμαθα να ξεκινάω.

στο δικό μου(hgt mk2b) τι μπαταρία να βάλω ? 45αρα ή 55αρα ?
Όπως λέει και ο Μπάμπης : Ειπαμε.Τα κιτρινα ειναι πιο γρήγορα........
Giallo HGT mk2b
Giallo HGT mk2b
-
kornelakhs
- Νικολάκης

55 καλυτερα...
- Mikeharitakis
- Έβγαλα το Ν

χαχαχα ενας τυπας ειχε σχολιασει ενα μακρυναρι σε αγγλικα με κατι εντελως ασχετα και τον πετυχαινω συχνα πυκνα εδω μεσα...προφανος τον αφαιρεσαν..!antipas wrote:Ποιος σε πηραξε να τον σκησωMikeharitakis wrote:τι θα γινει με αυτον τον τυπα ρε παιδια?![]()
![]()
εχω εναν πελατη με το ιδιο ονομα και επιθετο κανονισε να εισαι εσυ θα γινει texas![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι ακριβως πουλας να δω αν ειμαι εγω ο πελατης σου...
- mmoukiou
- Νικολάκης

Παρακαλώ, μια βοήθεια, διότι είμαι άσχετος.. Μόλις σήμερα έμεινα από μπαταρία.
Grande Punto 1.2 8v, δύο χρονών. Είμαι εκτός εγγύησης (για κάτι λίγες ημέρες).
Ο άνθρωπος της οδικής, που ήρθε και έβαλε μπρος το αυτοκίνητο με καλώδια, με συμβούλεψε να αλλάξω μπαταρία άμεσα, -άλλωστε ίσως να μην παίρνει μπρος ξανά και τώρα, παρ'ότι έκανα 50 χλμ.. -και να βάλω μια μεγαλύτερη. Η εργοστασιακή που είχε πάνω όπως παρέλαβα το αυτ/το, είναι πολύ μικρή, είπε. Τώρα, κατά πόσο την καταπονώ: Δουλεύω πολύ το aircondition (έχω απλό, όχι clima) ή ανεμιστήρα και πάντα παίζει το cd player (ένα lg που μου δώρισε/εγκατέστησε η αντιπροσωπεία με τα εργοστασιακά ηχεία του Punto). Ενίοτε και καμιά φόρτιση κινητού από την παροχή ρεύματος του αναπτήρα..
Τί χρειάζομαι να βάλω και τί να προσέξω? Πρέπει να πάω σε εξειδικευμένο? Παίζει τίποτα με εγκέφαλο και λοιπές ρυθμίσεις η εγκατάσταση νέας μπαταρίας?
Συγγνώμη για τις ....νηπιακής ηλικίας ερωτήσεις και ευχαριστώ εκ των προτέρων..
Grande Punto 1.2 8v, δύο χρονών. Είμαι εκτός εγγύησης (για κάτι λίγες ημέρες).
Ο άνθρωπος της οδικής, που ήρθε και έβαλε μπρος το αυτοκίνητο με καλώδια, με συμβούλεψε να αλλάξω μπαταρία άμεσα, -άλλωστε ίσως να μην παίρνει μπρος ξανά και τώρα, παρ'ότι έκανα 50 χλμ.. -και να βάλω μια μεγαλύτερη. Η εργοστασιακή που είχε πάνω όπως παρέλαβα το αυτ/το, είναι πολύ μικρή, είπε. Τώρα, κατά πόσο την καταπονώ: Δουλεύω πολύ το aircondition (έχω απλό, όχι clima) ή ανεμιστήρα και πάντα παίζει το cd player (ένα lg που μου δώρισε/εγκατέστησε η αντιπροσωπεία με τα εργοστασιακά ηχεία του Punto). Ενίοτε και καμιά φόρτιση κινητού από την παροχή ρεύματος του αναπτήρα..
Τί χρειάζομαι να βάλω και τί να προσέξω? Πρέπει να πάω σε εξειδικευμένο? Παίζει τίποτα με εγκέφαλο και λοιπές ρυθμίσεις η εγκατάσταση νέας μπαταρίας?
Συγγνώμη για τις ....νηπιακής ηλικίας ερωτήσεις και ευχαριστώ εκ των προτέρων..
- colin_d
- Εμαθα να ξεκινάω.

Δεν είναι απαραίτητα θέμα χωρητικότητας το πρόβλημα. Έχω δει μαμά Ford 43h να κρατάει 8 χρόνια.. Μία καλή μάρκα να βάλεις (banner, bosch) και όχι υπερβολές στο θέμα της χωρητικότητάς της, απλά λίγο μεγαλύτερη.
Το είχες αφήσει μήπως μέρες χωρίς να το βάλεις μπροστά, ή είχες ξεχάσει κάποιο φως ανοιχτό και έπεσε? Σου είχε δείξει σημάδια ότι πέφτει, πχ δυσκολία στο μιζάρισμα? Το λέω μήπως με μία καλή φόρτιση την σώσεις. Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο σε έναν καλό ηλεκτρολόγο θα μπορείς να έχεις απάντηση για την κατάσταση της μπαταρίας.
Το είχες αφήσει μήπως μέρες χωρίς να το βάλεις μπροστά, ή είχες ξεχάσει κάποιο φως ανοιχτό και έπεσε? Σου είχε δείξει σημάδια ότι πέφτει, πχ δυσκολία στο μιζάρισμα? Το λέω μήπως με μία καλή φόρτιση την σώσεις. Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο σε έναν καλό ηλεκτρολόγο θα μπορείς να έχεις απάντηση για την κατάσταση της μπαταρίας.
- mmoukiou
- Νικολάκης

Όχι, δεν το είχα αφήσει μέρες. Μάλιστα, το κουφό είναι ότι ενώ έκανα 60χλμ δρόμο νωρίτερα, έπειτα από δύο ώρες ήταν τέζα. Και δεν είχα ξεχάσει κάτι αναμμένο, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν δουλεύει τίποτα άπαξ και βγάλω το κλέιδί από τη μίζα.
Θα το κοιτάξω, ευχαριστώ.
Θα το κοιτάξω, ευχαριστώ.
- forza italia
- Moderator

εκαψε στοιχειο οπως ολες οι ξηρου τυπου,δεν εχει μα μου μπαμ και εξω πανε αυτες,45αρα μια χαρα ειναι μην δινεις τσαμπα λεφτα,καλυτερα να παρεις μια καλη 45αρα παρα μια μαμαλουκα 55αρα,boch varta ειναι εγγυηση σε λογικες τιμες
η καριερα ειναι για τους τραγουδιστες......
- vagosofron
- Εμαθα να ξεκινάω.

Ακριβως οπως σου ειπαν τα παιδια. Και μην παρεις πολυ μεγαλυτερη γιατι δεν θα τη φορτιζει ο δυναμος.
Κοιτα και τις Exide...
Κοιτα και τις Exide...
Diesel 4ever!
- mmoukiou
- Νικολάκης

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις / προτάσεις σας!!!
Όσο για την εγκατάσταση της νέας? Εγκυμονεί κάποιο κίνδυνο για ρυθμίσεις εγκεφάλου κλπ? Το αυτοκίνητο, από τύχη, είναι παρκαρισμένο λίγα μέτρα από ηλεκτρολογείο, απλά δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο και σκέφτομαι να πάω σε αυτόν κατευθείαν.
Όσο για την εγκατάσταση της νέας? Εγκυμονεί κάποιο κίνδυνο για ρυθμίσεις εγκεφάλου κλπ? Το αυτοκίνητο, από τύχη, είναι παρκαρισμένο λίγα μέτρα από ηλεκτρολογείο, απλά δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο και σκέφτομαι να πάω σε αυτόν κατευθείαν.
- steliosgt
- Νικολάκης

οχι τιποτα! παρε μια και βαλτη μονος σου....!!αν πας σε ηλεκτρολογειο υπολογισε κανα 15αρι παραπανω ....
- forza italia
- Moderator

φωναξε τον αφου ειναι και γειτωνας να στην βαλει επιττοπου,δεν νομιζω να σου παρει τιποτα,απλα να εχει καλες μπαταριες και οχι μαμαλουκα
η καριερα ειναι για τους τραγουδιστες......
- mmoukiou
- Νικολάκης

OK σας ευχαριστώ!!!
- mmoukiou
- Νικολάκης

Για την ιστορία, έβαλα τελικά μια Varta Blue Dynamic, 52ah
Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις.
Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις.