αλλαγη ραδιο cd lg
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- Γιωργος punto
- Τρέχω σε αγώνες.

αλλαγη ραδιο cd lg
παιδια καλησπερα!
την περασμενη βδομαδα πηρα και εγω επιτελους με 2.5 μηνες καθυστερηση το fiat μου!
οταν λοιπον με ειδοποιησαν οτι το αυτοκινητο ηταν Αθηνα, πηγα και του αγορασα ενα ραδιοφωνο της pioneer με υποδοχη usb!
ομως οταν πηγα να το παρω απο την αντιπροσωπεια, του ειχαν βαλει ενα ραδιο cd της lg, το οποιο παιρνει cd!
μου το εκαναν δωρο, αλλα ειναι της πλακας ραδιοφωνο και θελω να του βαλω της pioneer!
εχω τις εξης αποριες:
1) η αλλαγη θα γινει σε εξειδικευμενο μαγαζι με ηχοσυστηματα... θα χρειαστει ομως να αποσυνδεθει η μπαταρια για να αποφυγουν τυχον βραχυκυκλωμα, με αποτελεσμα να θελει επαναπρογραμματισμο ο εγκεφαλος του αυτοκινητου??
2) αν χρειαστει να γινει η περιπτωση που ανεφερα πιο πανω (στο 1) δεν θα την κανω την αλλαγη... ομως επειδη δεν τα δουλευω τα cd, το lg εχει υποδοχη aux. μπορω να βρω καποιο αναπτορακι που να συνδεεται με aux και να μπορω να συνδεσω usb?
ευχαριστω!
την περασμενη βδομαδα πηρα και εγω επιτελους με 2.5 μηνες καθυστερηση το fiat μου!
οταν λοιπον με ειδοποιησαν οτι το αυτοκινητο ηταν Αθηνα, πηγα και του αγορασα ενα ραδιοφωνο της pioneer με υποδοχη usb!
ομως οταν πηγα να το παρω απο την αντιπροσωπεια, του ειχαν βαλει ενα ραδιο cd της lg, το οποιο παιρνει cd!
μου το εκαναν δωρο, αλλα ειναι της πλακας ραδιοφωνο και θελω να του βαλω της pioneer!
εχω τις εξης αποριες:
1) η αλλαγη θα γινει σε εξειδικευμενο μαγαζι με ηχοσυστηματα... θα χρειαστει ομως να αποσυνδεθει η μπαταρια για να αποφυγουν τυχον βραχυκυκλωμα, με αποτελεσμα να θελει επαναπρογραμματισμο ο εγκεφαλος του αυτοκινητου??
2) αν χρειαστει να γινει η περιπτωση που ανεφερα πιο πανω (στο 1) δεν θα την κανω την αλλαγη... ομως επειδη δεν τα δουλευω τα cd, το lg εχει υποδοχη aux. μπορω να βρω καποιο αναπτορακι που να συνδεεται με aux και να μπορω να συνδεσω usb?
ευχαριστω!
-
Gazofonix
- Administrator

Re: αλλαγη ραδιο cd lg
Καλοταξιδο Γιωργο.Τωρα............γιατι παιδευεσε αδικα.?
1ον απο εκει που το πηρες δεν σου παρεχει δωρεαν τοποθεσηση?Φανταζομαι οτι δεν πηρες κανα τερμα φθηνο μιας και τετοιο ηταν και το δωρο.
2ον Ανταπτορακια κλπ υπαρχουν.Θα τα βρεις σε καταστηματα με ηχο
3ον Αν δεν εμπιστευεσε κανεναν..............παντο στην αντ/πεια και πες τους να το αλλαξουν.Να ξερεις παντος οτι μπαταρια ΔΕΝ χρειαζετε να βγαλεις.Απλα εχεις κλειστο τον διακοπτη και το κλειδι εκτος κλειδαριας.
1ον απο εκει που το πηρες δεν σου παρεχει δωρεαν τοποθεσηση?Φανταζομαι οτι δεν πηρες κανα τερμα φθηνο μιας και τετοιο ηταν και το δωρο.
3ον Αν δεν εμπιστευεσε κανεναν..............παντο στην αντ/πεια και πες τους να το αλλαξουν.Να ξερεις παντος οτι μπαταρια ΔΕΝ χρειαζετε να βγαλεις.Απλα εχεις κλειστο τον διακοπτη και το κλειδι εκτος κλειδαριας.
AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες
- Γιωργος punto
- Τρέχω σε αγώνες.

ευχαριστω πολυ!!Gazofonix wrote:Καλοταξιδο Γιωργο.Τωρα............γιατι παιδευεσε αδικα.?
εχω παρει ενα pioneer με 70€, ενω το συγκεκριμενο το lg κανει 40! γενικα φαινεται οτι το pioneer ειναι καλυτερο
αν ομως δεν βρω, θα παω για αλλαγη!
το ρωτησα αυτο με την μπαραρια, διοτι διαβαζα στο manual που εχει το ραδιοφωνο, οτι μπορει να γινει βραχυκυκλωμα!
@:το ραδιοφωνο δεν το πηρα απο μαγαζι με ηχοσυστηματα, αλλα απο το praktiker!
-
Gazofonix
- Administrator

Οποτε η το αλλαζεις μονο σου οπως ειναι βαλε-βγαλε η το κανουν τα παιδια στην Fiat. 5 λεπτα δουλεια ειναι.
AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες
-
Pani_EVO
- Μαθαίνω να στρίβω.

Απλά πρόσεχε το βύσμα της κεραίας, γιατί εγώ σε βάλε - βγάλε του μαμά ηχοσυστήματος το χάλασα.
Από εκεί και πέρα, αν έχεις τα κλειδάκια και των δύο ηχοσυστημάτων, είναι 10 (πολλά λέω) λεπτά δουλειά η αντικατάσταση.
Από εκεί και πέρα, αν έχεις τα κλειδάκια και των δύο ηχοσυστημάτων, είναι 10 (πολλά λέω) λεπτά δουλειά η αντικατάσταση.
Once turbo... forever turbo!
PUNTO EVO RACING MULTIAIR TURBO
CLIO IV 1.5 dCi EXPRESSION
PUNTO EVO RACING MULTIAIR TURBO
CLIO IV 1.5 dCi EXPRESSION
- Γιωργος punto
- Τρέχω σε αγώνες.

ειναι καλυτερα να το παω στην fiat??Gazofonix wrote:Οποτε η το αλλαζεις μονο σου οπως ειναι βαλε-βγαλε η το κανουν τα παιδια στην Fiat. 5 λεπτα δουλεια ειναι.
εξωτερικο μαγαζι που ασχολειται με ηχοσυστηματα να μην το εμπιστευτω??
- Γιωργος punto
- Τρέχω σε αγώνες.

κλειδακια, εννοεις τα 2 ελασματα που μπαινουν για να βγει το ραδιοφωνο απο την κονσολα?Pani_EVO wrote:Απλά πρόσεχε το βύσμα της κεραίας, γιατί εγώ σε βάλε - βγάλε του μαμά ηχοσυστήματος το χάλασα.
- forza italia
- Moderator

καταρχην δεν εχεις προβλημα με τον προγραμματισμο,οτι και να κανεις με την μπαταρια,αν ηταν να θελουν προγραμματισμο καθε φορα που βγαζαμε την μπαταρια καηκαμε...απο εκει και περα και στον ποιο μαπα μαστορα να πας δεν μπορει να κανει βλακεια,βαλε βγαλε ειναι...πανε στην φιατ ομως να τελειωνεις και να εισαι ησυχος...
η καριερα ειναι για τους τραγουδιστες......
- Γιωργος punto
- Τρέχω σε αγώνες.

μαλλον προς fiat θα παω...forza italia wrote:καταρχην δεν εχεις προβλημα με τον προγραμματισμο,οτι και να κανεις με την μπαταρια,αν ηταν να θελουν προγραμματισμο καθε φορα που βγαζαμε την μπαταρια καηκαμε...απο εκει και περα και στον ποιο μαπα μαστορα να πας δεν μπορει να κανει βλακεια,βαλε βγαλε ειναι...πανε στην φιατ ομως να τελειωνεις και να εισαι ησυχος...
ευχαριστω πολυ παιδια, οτι νεοτερο θα σας ενημερωσω!
- vagosofron
- Εμαθα να ξεκινάω.

Δεν αξιζει να κατσεις να αγορασεις ανταπτορακι για μια πηγη που ειναι χειροτερη απο αυτην που εχεις αγορασει.
Οπως σου ειπαν και τα παιδια...πηγαινε στη Φιατ, σε 5 λεπτα θα ειναι ετοιμο...
Οπως σου ειπαν και τα παιδια...πηγαινε στη Φιατ, σε 5 λεπτα θα ειναι ετοιμο...
Diesel 4ever!
- Γιωργος punto
- Τρέχω σε αγώνες.

παιδια, μιας και περνουσα χθες τυχαια εξω απο το μαγαζι ενος φιλου μου που ασχολειται με ηχεια, περασα και εβαλα το ραδιο!! (το ραδιοφωνο το ειχα μεσα στο πορτ παγκαζ μονιμα, μηπως πηγαινα στην fiat οταν θα περνουσα απο εξω να το φτιαξω!)
ειναι πολυ καλυτερο απο το lg, καθως εχει καλυτερη επιδοση και δινει περισσοτερο ενταση στα μπασα... και παιρνει και usb!
μεσα σε 5 λεπτα ηταν ετοιμο...
σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας
@vagosofron: και εγω το ιδιο σκεφτηκα... επισης νομιζω δεν υπηρχε ανταπτοσας usb για aux, αλλα μονο με συνδεση στον αναπτυρα του αυτοκινητου!!!
ειναι πολυ καλυτερο απο το lg, καθως εχει καλυτερη επιδοση και δινει περισσοτερο ενταση στα μπασα... και παιρνει και usb!
μεσα σε 5 λεπτα ηταν ετοιμο...
σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας
@vagosofron: και εγω το ιδιο σκεφτηκα... επισης νομιζω δεν υπηρχε ανταπτοσας usb για aux, αλλα μονο με συνδεση στον αναπτυρα του αυτοκινητου!!!
- z3lios_punto
- Μαθαίνω να στρίβω.

φιλε καλοταξιδο το αμαξι αρχικα.το ραδιο αλλαζει πανευκολα οπως ελεγα κ σε ενα αλλο τοπικ σε ενα παλικαρι που θελει να βαλει ενισχυτη.τωρα μπορεις κ συ να του επιβεβαιωσεις οτι δεν υπηρχε κανενα θεμα με εγκεφαλους κτλ. και παλι καλοταξιδο και καλοφορετο το νεο ραδιο
- Γιωργος punto
- Τρέχω σε αγώνες.

σε ευχαριστω πολυ φιλε, να εισαι καλα!z3lios_punto wrote:φιλε καλοταξιδο το αμαξι αρχικα.το ραδιο αλλαζει πανευκολα οπως ελεγα κ σε ενα αλλο τοπικ σε ενα παλικαρι που θελει να βαλει ενισχυτη.τωρα μπορεις κ συ να του επιβεβαιωσεις οτι δεν υπηρχε κανενα θεμα με εγκεφαλους κτλ. και παλι καλοταξιδο και καλοφορετο το νεο ραδιο