Ζάντες

Θέματα που αφορούν την αισθητική βελτίωση.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Post Reply
Gazofonix
Administrator
Administrator

Re: Ζάντες

Post by Gazofonix » Tue Apr 24, 2012 8:15 pm

ΜΠΛΙΑΧ........... :lol: :lol:

AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες :wink:

Pani_EVO
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Pani_EVO » Tue Apr 24, 2012 8:28 pm

Σε γενικές γραμμές οι μαύρες ζάντες και ειδικά οι ζάντες που βάφτηκαν μαύρες εκ των υστέρων δε μου αρέσουν.
Ανθρακί ματ είναι πιο... σικ!
Last edited by Pani_EVO on Tue Apr 24, 2012 9:45 pm, edited 1 time in total.
Once turbo... forever turbo!
PUNTO EVO RACING MULTIAIR TURBO
CLIO IV 1.5 dCi EXPRESSION

Gazofonix
Administrator
Administrator

Post by Gazofonix » Tue Apr 24, 2012 8:45 pm

Πανο μαλλον τελικα για ανθρακι σκουρο-ματ.Και ματ βερνικι απο πανω.Αυτην την κουβεντα ειχαμε και στο συνεργειο σημερα.
AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες :wink:

tazjet
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by tazjet » Fri Apr 27, 2012 11:34 am

Είναι όπως κάτσει στο μάτι τελικά. Δλδ δείτε το 500 twinair που βγαίνει με μαύρες ζάντες.Δε πιστεύω ούτε 1 στο μύριο κάποιος να έμπαινε στη διαδικασία να τις βάψει μαύρες (εκτός κάποιων εξαιρέσεων). Το πλάσαρε η μαμά κ τέλος. Το βλέπεις αλλιώς και κατά ένα μεγάλο ποσοστό σου αρέσει κι όλας.

Ανθρακί και γώ ψηφίζω :P
Alfa 146 1,7 16v
Alfa 156 1,6 ts
Fiat GP 1,4 t-jet

polatov
Schumacher
Schumacher

Post by polatov » Fri Apr 27, 2012 7:46 pm

ανθρακι σκουρο ματ δαγκωτο!!!!!!!!!
στο κεντρο ομως τι θα κανεις με τα πλαστικα καπακια
"Competition reduces competitors"
ImageImageImage
Image

argiris_volos
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by argiris_volos » Fri Apr 27, 2012 8:17 pm

παληκαρια καλησπερα....θελω να βαλω ζαντολαστιχο στο πουντακι μου...εχω ενα 1250 κυβικα 86 αλογα τετραπορτο99μοντελο...με νοιαζει να εχει κρατηματα...αλλα και γκαζια...να μιν γινει χαλια απο γκαζια...μολισ εβαλα τα κονι τα πορτοκαλι..με ελατηρια χαμηλωματος eibach 3ποντα...μου αρεσουν οι πολυακτινες οι ζαντες..π.χ oz superturismo...σε μεταχειρισμενες παντα μιλαμε...περιπου τι τιμες κοιμενονται...

antipas
Φωτογράφος
Φωτογράφος

Post by antipas » Fri Apr 27, 2012 10:05 pm

ψαξε λιγο στο car.gr δεν νομιζω να γνωριζουν τιποτα τα παιδια απο το φορουμ μονο καταλαθος PDT_Armataz_01_01

Gazofonix
Administrator
Administrator

Post by Gazofonix » Fri Apr 27, 2012 10:29 pm

Για το χρωμα κληρωσε κυριοι.Βαφτικαν σημερα σε ανθρακι σκουρο.Οχι σχεδον μαυρο αλλα αρκετα σκουρες.Απο δευτερα μαλλον και οι φωτογραφιες.

Πανο τα καπακια στην μεση θα τα κρατησω μαμα.Δεν θα τα πειραξω καθολου σε πρωτη φαση.Αν δω οτι δεν μου αρεσουν.............δεν ξερω τι θα κανω.Ειναι κριμα να τα βαψω.

Αργυρη............θα ψαξεις πολυυυυυυυυυυ μα παραααααααα πολυυυυυυυ ειδικα για της ζαντες που λες.Πρεπει να εισαι καθε μερα στο car και ΑΝ βρεις.Και να της βρεις μην νομιζεις οτι θα ειναι τπτ φθηνες.Μπορεις να δεις και σε tean dymamic αλλα γενικα θα κοιταξεις να ειναι 4χ98 καρε.

Pani_EVO
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Pani_EVO » Fri Apr 27, 2012 10:37 pm

argiris_volos wrote:παληκαρια καλησπερα....θελω να βαλω ζαντολαστιχο στο πουντακι μου...εχω ενα 1250 κυβικα 86 αλογα τετραπορτο99μοντελο...με νοιαζει να εχει κρατηματα...αλλα και γκαζια...να μιν γινει χαλια απο γκαζια...μολισ εβαλα τα κονι τα πορτοκαλι..με ελατηρια χαμηλωματος eibach 3ποντα...μου αρεσουν οι πολυακτινες οι ζαντες..π.χ oz superturismo...σε μεταχειρισμενες παντα μιλαμε...περιπου τι τιμες κοιμενονται...
Από διάσταση, άντε το πολύ πολύ μέχρι 15άρες και με λάστιχο 185 αν δεν είναι πολύ φαρδιές. Πρόσεξε με κάποιο τρόπο μην είναι επισκευασμένες από σπάσιμο οι μεταχειρισμένες. Καλύτερα να δείχνουν ταλαιπωρημένες από γρατζουνιές και να τις πας εσύ για βάψιμο, αφού δεις αν είναι στραβές πρώτα. Οι extra 15άρες που φορούσε το sporting Mk2 μου άρεσαν εμένα, όπως και αυτές που φορούσε το MK3 sporting.
Οι πολυάκτινες να ξέρεις ότι θα σε ταλαιπωρούν στο καθάρισμα, αν δε ενδιαφέρει.
Μην νομίζεις ότι το φαρδύ λάστιχο εξασφαλίζει κράτημα. Ισχύει μόνο σε συνθήκες πίστας, με καλή πρόσφυση και χωρίς ανωμαλίες. Το φαρδύ λάστιχο στον βρεγμένο είναι χειρότερο και στις ανωμαλίες όταν χάσει πρόσφυση τη βρίσκει δυσκολότερα.
Αν στη 15άρα πάρεις 185/55/15 ή 195/50/15 πας περίπου στο 350άρι για λάστιχα μόνο.

Gazofonix
Administrator
Administrator

Post by Gazofonix » Fri Apr 27, 2012 10:42 pm

Στο 195/50/15 τα πραγματα ειναι ανθρωπινα.Με κανα 250-280 αρι βρησκεις σχεδον οτι θες.
Αν πας στο 185/55/15 εκει θα θυμηθεις τον Πανο.......... PDT_Armataz_01_04

polatov
Schumacher
Schumacher

Post by polatov » Sat Apr 28, 2012 1:12 pm

φιλε μεινε σε 14αρα κατα τη γνωμη μου..
15αρα θα καταλαβεις μεγαλη διαφορα..θα αλλαξει και το βημα σου λιγο..
βαλε καλα λαστιχα σε 14αρα και θα στριβει ταπα το αμαξακι σου!!!
ImageImageImage
Image

Gazofonix
Administrator
Administrator

Post by Gazofonix » Sat Apr 28, 2012 3:09 pm

Λοιπον οριστε οι ζαντες βαμμενες.Υπαρχει ομως ενα μικροοοοοοο λαθος.Αντι για ματ βερνικι ο βαφεας εριξε γυαλιστερο. :( :(
Το θεμα ειναι τωρα τι κανουμε?Το τριβουμε και ριχνουμε ματ απο πανω η τις αφηνουμε ως εχουν......... :???:
Image
Image
Image

xrisomilia
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by xrisomilia » Sat Apr 28, 2012 3:16 pm

Εμένα Κι έτσι μ'αρέσουν... :-D
Red Devil's Machine!! :P
Υ.Γ.
Δεν ειμαι γυναικα πεφτουλες του κλαμπ.....Κυριάκος λεγομαι :P !!!!!

Pani_EVO
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Pani_EVO » Sat Apr 28, 2012 3:17 pm

Κάντε κόπο και ρίξτε ματ Μπάμπη κατά τη δική μου αισθητική.

polatov
Schumacher
Schumacher

Post by polatov » Sun Apr 29, 2012 12:22 pm

εγω νομιζω οτι μια χαρα ειναι ετσι.
δεν ξερω αν θα βγει καλο αποτελεσμα αμα τριψεις και ριξεις βερνικι απο πανω τωρα..
ImageImageImage
Image

Post Reply

Return to “Εξωτερική εμφάνιση”