Συμπλοκές μεταξύ οδηγών
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- arpas
- Τρέχω σε αγώνες.

Συμπλοκές μεταξύ οδηγών
Ξέρω πολλοί θα πείτε διαβάζοντας το παρακάτω "ε και τι έγινε, αυτά γίνονται καθημερινά". Απλά εμένα με προβλημάτισε σα θέμα συμπεριφοράς ως σωστός πολίτης και είπα να το μοιραστώ μαζί σας:
Πριν λίγη ώρα έγινα μάρτυρας μιας συμπλοκής μεταξύ οδηγών (ένας ταρίφας και ένας άλλος τύπος). Στην αρχή κορναρίσματα, μετά θα κατέβω να σου &*@#$%, μετά ο άλλος απάντησε και στο τέλος κατέβηκαν και οι δυο και αρχίσαν να μιλάνε οι κλωτσομπουνιές. Σταμάτησαν κάποιοι ταρίφες και έμειναν σε παθητικό ρόλο του στυλ άστον, σταματήστε και τα λοιπά. Προσωπικά έμεινα θεατής και στους δυο γύρους ξύλου... Μετά βέβαια καθώς ανέβαινα προς το σπίτι μου ένιωσα τύψεις. Από τη μια δικαιολογούσα τον εαυτό μου που έμεινα θεατής γιατί δε διακινδύνεψα να φάω καμιά αδέσποτη χωρίς να φταίω κιόλας, από την άλλη όμως θεώρησα τον εαυτό μου μέρος της νοοτροπίας του δε βαριέσαι και του άστους να σκοτώνονται...
Πριν λίγη ώρα έγινα μάρτυρας μιας συμπλοκής μεταξύ οδηγών (ένας ταρίφας και ένας άλλος τύπος). Στην αρχή κορναρίσματα, μετά θα κατέβω να σου &*@#$%, μετά ο άλλος απάντησε και στο τέλος κατέβηκαν και οι δυο και αρχίσαν να μιλάνε οι κλωτσομπουνιές. Σταμάτησαν κάποιοι ταρίφες και έμειναν σε παθητικό ρόλο του στυλ άστον, σταματήστε και τα λοιπά. Προσωπικά έμεινα θεατής και στους δυο γύρους ξύλου... Μετά βέβαια καθώς ανέβαινα προς το σπίτι μου ένιωσα τύψεις. Από τη μια δικαιολογούσα τον εαυτό μου που έμεινα θεατής γιατί δε διακινδύνεψα να φάω καμιά αδέσποτη χωρίς να φταίω κιόλας, από την άλλη όμως θεώρησα τον εαυτό μου μέρος της νοοτροπίας του δε βαριέσαι και του άστους να σκοτώνονται...
- anastazio83
- Μαθαίνω να στρίβω.

Re: Συμπλοκές μεταξύ οδηγών
Χωρις πλακα Ποιος κέρδισε δε μας είπες
Μάλλον ο ταρίφας αφου οι ομόσταυλοι του απλα κοίταγαν
Ούτε εγώ θα εμπλεκόμουν μην έχεις τύψεις πάντως...αν δεν αφορά εσένα,φίλο σου η δε κινδυνέυει η ζωή αυτου που της τρώει δε μπλέκεσαι σε τέτοια σκηνικά γιατι αφενός άσε να τα βρουνε μόνοι τους, αφετέρου η δική σου συμετοχή μπορεί να γίνει η αιτία να δεχθεί χτύπημα κάποιος απο τους δυο που ενδεχομένος να μην το δέχονταν εαν δεν παρέμβαινες και αυτο να έχει σαν αποτέλεσμα να μπεις σε μπελάδες και συ
Ούτε εγώ θα εμπλεκόμουν μην έχεις τύψεις πάντως...αν δεν αφορά εσένα,φίλο σου η δε κινδυνέυει η ζωή αυτου που της τρώει δε μπλέκεσαι σε τέτοια σκηνικά γιατι αφενός άσε να τα βρουνε μόνοι τους, αφετέρου η δική σου συμετοχή μπορεί να γίνει η αιτία να δεχθεί χτύπημα κάποιος απο τους δυο που ενδεχομένος να μην το δέχονταν εαν δεν παρέμβαινες και αυτο να έχει σαν αποτέλεσμα να μπεις σε μπελάδες και συ
-
skategeorge
- Νικολάκης

Καθημερινο φαινομενο ειναι. Προσωπικα δεν θα το κρυψω, κι εγω εχω εμπλακει σε καυγα με ταξιτζη που δεν εμεινε μονο στα λογια αλλα πηγε και αρκετα πιο περα. Καταρχην ολα ξεκινανε απο την παιδεια του καθενος. Οι περισσοτεροι οδηγοι θεωρουνε οποιονδηποτε αλλο στο διαβα τους ειτε πεζο ειτε οδηγο ειτε μοτοσικλετιστη ειτε ποδηλατη, εχθρο τους και εμποδιο τους. Αν για οποιονδηποτε λογο κατι δεν τους αρεσει κορνανουν βριζουν ριχνουν μουτζες κλπ. Ειλικρινα επειδη εχω οδηγησει γενικοτερα σε ολη την ευρωπη αυτο το πραγμα μονο ελλαδα και νοτια ιταλια συμβαινει. Ολοι ειναι προθυμοι για ξυλο λες και ειναι στο σχολειο εκει που οι τσακωμοι δεν ηταν τιποτα το ιδιαιτερο. Καπως ετσι πρεπει να το βλεπουν. Οι ταξιτζηδες δε πολυ μαγκια και ο δρομος μου ανηκει μιας και οδηγαω 12 ωρες τη μερα επομενως οτι κι αν κανω ειναι σωστο κι εσυ εισαι λαθος. Τελος για να μην ξεφευγω απ το θεμα την προηγουμενη βδομαδα ημουν μαρτυρας ενος πολυ περιεργου περιστατικου που κι εκει δεν ηξερα τι να κανω. Καθως γυρνουσα σπιτι απο το γυμναστηριο το βραδυ ακου κατι κορναρισματα και φωνες και γυρναω και βλεπω ενα ασπρο golf να το κλωτσανε και να του σπανε καθρεφτες και να του το κανουν γυαλια καρφια 5-6 παιδια γυρω στα 20 και ο οδηγος επειδη ειχε μπροστα του κι αλλα οχηματα και το φαναρι ηταν κοκκινο μη μπορωντας να κανει κατι εκανε οπισθεν κι εφυγε απο αλλο δρομακι κακην κακως. Μετα ρωτησα τα παιδια γιατι εγινε ολο αυτο και μου τα μασησαν λιγο οτι και καλα τους στραβοκοιταξε και τους πουλουσε τσαμπουκα. Γενικα πολυ μαγκια βλεπω στους δρομους και ο λογος ειναι οτι οι περισσοτεροι δεν φοβουνται αστυνομια(ανυπαρκτη), καθως και τυφλωνονται απο τον μεγαλοιδεαλισμο που τους διακατεχει.
-
Pani_EVO
- Μαθαίνω να στρίβω.

Υπάρχει μία παροιμία που λέει "του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ".
Κάτι ο φόβος, κάτι το ότι μεγάλωσα και έχω και παιδιά, οπότε και έγινα λιγότερο θερμόαιμος, δεν εμπλέκομαι πλέον σε τέτοια. Κυκλοφορούν πολλοί αδίστακτοι παιδιά και επίσης πολλοί σουγιάδες αλλά και κουμπούρια.
Δεν είναι απίθανο πλέον να βρεθείς μαχαιρωμένος ή... άσε μην το μελετάω.
Προ μηνός δύο οδηγοί πιάστηκαν στα χέρια στο δρόμο του λιμανιού του Πειραιά και κυλιόντουσαν κάτω στο οδόστρωμα, πάνω σε στροφή, με κίνδυνο να τους χτυπήσουν οι διερχόμενοι.
Όσες φορές είχα εμπλακεί σε καβγά νεότερος πάντα το είχα μετανιώσει, οπότε δεν το συνεχίζω.
Επειδή μέσα στο forum αρκετοί είστε νεαρότεροι, πραγματικά σας συστείνω να το αποφεύγετε με κάθε κόστος (εγωισμού).
Και το σημαντικότερο είναι ότι ακόμη και δίκιο να έχετε, δε θα κάνετε με το ξύλο τον άλλον ούτε καλύτερο οδηγό, ούτε καλύτερο άνθρωπο.
Πλέον προτιμώ να πω κάτι χαριτολογώντας ή να πω κρίμα ρε φίλε να τρέχουμε σε συνεργεία, να χτυπήσεις (αν είναι μηχανάκι) κλπ και σας πληροφορώ πως όποτε φταίει ο άλλος και τον αντιμετωπίσω έτσι, σχεδόν πάντα εισπράττω συγνώμη. Και φυσικά όταν φταίω ζητάω εγώ συγνώμη με χειρονομία ή λεκτικά.
Κάτι ο φόβος, κάτι το ότι μεγάλωσα και έχω και παιδιά, οπότε και έγινα λιγότερο θερμόαιμος, δεν εμπλέκομαι πλέον σε τέτοια. Κυκλοφορούν πολλοί αδίστακτοι παιδιά και επίσης πολλοί σουγιάδες αλλά και κουμπούρια.
Δεν είναι απίθανο πλέον να βρεθείς μαχαιρωμένος ή... άσε μην το μελετάω.
Προ μηνός δύο οδηγοί πιάστηκαν στα χέρια στο δρόμο του λιμανιού του Πειραιά και κυλιόντουσαν κάτω στο οδόστρωμα, πάνω σε στροφή, με κίνδυνο να τους χτυπήσουν οι διερχόμενοι.
Όσες φορές είχα εμπλακεί σε καβγά νεότερος πάντα το είχα μετανιώσει, οπότε δεν το συνεχίζω.
Επειδή μέσα στο forum αρκετοί είστε νεαρότεροι, πραγματικά σας συστείνω να το αποφεύγετε με κάθε κόστος (εγωισμού).
Και το σημαντικότερο είναι ότι ακόμη και δίκιο να έχετε, δε θα κάνετε με το ξύλο τον άλλον ούτε καλύτερο οδηγό, ούτε καλύτερο άνθρωπο.
Πλέον προτιμώ να πω κάτι χαριτολογώντας ή να πω κρίμα ρε φίλε να τρέχουμε σε συνεργεία, να χτυπήσεις (αν είναι μηχανάκι) κλπ και σας πληροφορώ πως όποτε φταίει ο άλλος και τον αντιμετωπίσω έτσι, σχεδόν πάντα εισπράττω συγνώμη. Και φυσικά όταν φταίω ζητάω εγώ συγνώμη με χειρονομία ή λεκτικά.
Once turbo... forever turbo!
PUNTO EVO RACING MULTIAIR TURBO
CLIO IV 1.5 dCi EXPRESSION
PUNTO EVO RACING MULTIAIR TURBO
CLIO IV 1.5 dCi EXPRESSION
- polatov
- Schumacher

καλα εκανες κατα τη γνωμη μου.εγω παντως δεν εχω εμπλακει ποτε ουτε εχω βρισει.απλα εχω την κορνα σε μονιμη βαση..αντε να του πω ενα "φλας αλαρμ που πας"και τετοια!
γενικα καλο ειναι να μην μπλεκεις.ενας φιλος οπως ειχα γραψει παλαιοτερα εδω δεχτηκε μαχαιρια και παραλιγο να πεθανει και οι 2 φιλοι του αναισθητοι απο σιδερογροθια.
δεν ξερεις ποτε τι ειναι ο αλλος..
γενικα καλο ειναι να μην μπλεκεις.ενας φιλος οπως ειχα γραψει παλαιοτερα εδω δεχτηκε μαχαιρια και παραλιγο να πεθανει και οι 2 φιλοι του αναισθητοι απο σιδερογροθια.
δεν ξερεις ποτε τι ειναι ο αλλος..
- arpas
- Τρέχω σε αγώνες.

Παιδιά συμφωνώ απόλυτα ότι δεν ξέρεις ποτέ τι είναι ο άλλος, ότι δε χρωστάω τίποτε για να βρω το μπελά μου και άλλα τέτοια. Έτσι κι αλλιώς αυτά σκεφτόμουν και έμεινα απλός θεατής.
Απλά βλέπω τα πράγματα να αγριεύουν σε όλη την κοινωνία (και άρα και στους δρόμους) και σκέφτομαι ότι αλοίμονό μας αν δεν αλλάξουμε και δεν είμαστε πιο αλληλέγγυοι με τους γύρω μας... Θα σκοτωνόμαστε για ένα κομμάτι ψωμί κυριολεκτικά..
Απλά βλέπω τα πράγματα να αγριεύουν σε όλη την κοινωνία (και άρα και στους δρόμους) και σκέφτομαι ότι αλοίμονό μας αν δεν αλλάξουμε και δεν είμαστε πιο αλληλέγγυοι με τους γύρω μας... Θα σκοτωνόμαστε για ένα κομμάτι ψωμί κυριολεκτικά..
- sotirisk
- Μαθαίνω να στρίβω.

Η μ@μ@κι@ είναι διεθνής πάντως, απλά νότια έχουμε πιο πολύ ταπεραμέντο.
Προσωπικά δεν πιάνομαι στα χέρια γιατί όταν είμαι εν θερμώ δεν ξέρω που μπορώ να φτάσω, και προσπαθώ να μην είμαι εν θερμώ γενικότερα διότι θεωρώ εαυτόν πολιτισμένο.
Χθες παραλίγο να πλακωθώ με τον πρώτο καγκουρ-άγγλο, αλλά είχα κόσμο στο αμάξι και έκανα το φρούλη.
Το πρόβλημα δεν είναι μόνο ότι οι μισοί οδηγοί δεν ξέρουν να οδηγάν ούτε πατίνι, είναι ότι θεωρούν ότι οδηγούν και τέλεια. Έχω δει τα άπειρα στους δρόμους και πραγματικά μόνο με την εμπειρία μπορείς να συνειδητοποιήσεις το τι γίνεται. Το κακό με τις 'συμπλοκές' είναι ότι πολλές φορές και οι 2 έχουν δίκιο διότι από την ... οπτική γωνία που το βλέπουν είναι σωστοί.
Π.χ. εγώ όταν θέλω να τρέξω π.χ. στην Αλεξάνδρας τσαντίζομαι αν κάποιος πάει αργά και μπορεί και να του κορνάρω, ενώ πάλι εγώ, αν θέλω π.χ. να πάω αργά π.χ. στην Αλεξάνδρας (:p) τσαντίζομαι αν κάποιος μου κορνάρει
Όταν το συνειδητοποιήσεις αυτό καταλαβαίνεις πόσο εύκολα τσαντίζεσαι και πόσο λίγο δίκιο έχεις ...
Προσωπικά δεν πιάνομαι στα χέρια γιατί όταν είμαι εν θερμώ δεν ξέρω που μπορώ να φτάσω, και προσπαθώ να μην είμαι εν θερμώ γενικότερα διότι θεωρώ εαυτόν πολιτισμένο.
Χθες παραλίγο να πλακωθώ με τον πρώτο καγκουρ-άγγλο, αλλά είχα κόσμο στο αμάξι και έκανα το φρούλη.
Το πρόβλημα δεν είναι μόνο ότι οι μισοί οδηγοί δεν ξέρουν να οδηγάν ούτε πατίνι, είναι ότι θεωρούν ότι οδηγούν και τέλεια. Έχω δει τα άπειρα στους δρόμους και πραγματικά μόνο με την εμπειρία μπορείς να συνειδητοποιήσεις το τι γίνεται. Το κακό με τις 'συμπλοκές' είναι ότι πολλές φορές και οι 2 έχουν δίκιο διότι από την ... οπτική γωνία που το βλέπουν είναι σωστοί.
Π.χ. εγώ όταν θέλω να τρέξω π.χ. στην Αλεξάνδρας τσαντίζομαι αν κάποιος πάει αργά και μπορεί και να του κορνάρω, ενώ πάλι εγώ, αν θέλω π.χ. να πάω αργά π.χ. στην Αλεξάνδρας (:p) τσαντίζομαι αν κάποιος μου κορνάρει
Όταν το συνειδητοποιήσεις αυτό καταλαβαίνεις πόσο εύκολα τσαντίζεσαι και πόσο λίγο δίκιο έχεις ...
- puntakas21
- Εμαθα να ξεκινάω.

Όλοι ξέρουμε ποιο είναι το σωστο απ'ότι βλέπω.....και το λέμε...
Δυστυχώς είμαι απο αυτούς έρχονται στα όρια τους και βγαίνουν απο το αυτοκίνητο....
Τουλάχιστον προσπαθώ να μην κάνω ζημιά σε κανέναν....
Είμαι πάαααρα πολύ εκδικητικός αλλά δίνω κάποιες Α ανοχές.
Για τις δύσκολές περιπτώσεις έχω και έναν φίλο στο αμάξι...τον 268 με 9 βύθισμα.
Υπόψιν οτι αν έχω κάνει εγώ μ@λ@κί@ ζητώ συγγνώμη ακόμα και αν ακούσω τα γαλλικά μου.
Δυστυχώς είμαι απο αυτούς έρχονται στα όρια τους και βγαίνουν απο το αυτοκίνητο....
Τουλάχιστον προσπαθώ να μην κάνω ζημιά σε κανέναν....
Είμαι πάαααρα πολύ εκδικητικός αλλά δίνω κάποιες Α ανοχές.
Για τις δύσκολές περιπτώσεις έχω και έναν φίλο στο αμάξι...τον 268 με 9 βύθισμα.
Υπόψιν οτι αν έχω κάνει εγώ μ@λ@κί@ ζητώ συγγνώμη ακόμα και αν ακούσω τα γαλλικά μου.
- BLUE SCORPION
- Schumacher

μακρια απο το να εμπλακειται γιατι στο τελος μπορει να βρειτε τον μπελα σας σε τετοιες φασεις μιλαω εκ πειρας
και οπως θα περνω τις στροφες με 130 χωρις λαστιχα και αντιστρεπτικες εσυ αν θελεις κοιταζε με
"esy eisai o monos an8rwpos ston kosmo pou exeis mprostokinhto kai kaneis kalyteres pantes apo piswkinhto"cool_pipis
http://www.youtube.com/watch?v=A2CQ3YE4 ... ed&search=
http://www.youtube.com/watch?v=SsDY0nbZtSI
http://www.youtube.com/watch?v=SBKOpFVggr8
"esy eisai o monos an8rwpos ston kosmo pou exeis mprostokinhto kai kaneis kalyteres pantes apo piswkinhto"cool_pipis
http://www.youtube.com/watch?v=A2CQ3YE4 ... ed&search=
http://www.youtube.com/watch?v=SsDY0nbZtSI
http://www.youtube.com/watch?v=SBKOpFVggr8