Το ραντεβου θα κανονιστει για νωρις.Περιπου κατα της 13.00 σε ενα αρκετα οικονομικο ταβερνακι στους Αμπελοκηπους.(Δυτικα)
Περιμενω συμμετοχες η ακομα και ενστασεις.
Moderator: Puntoclub.gr moderators

AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες

Ακριτων με 26ης.Εκεινο που μας βρηκες και τις προαλες.AKIS P wrote:παρων.......μονο να μου πειτε ποιο ταβερνακι..........κωστα ερχομαι στα χωραφια σου![]()
AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες

Ναι δικιο εχεις.28ης ειναι.Ελα μωρεεεεεεεε για 2 μερες διαφορα κανεις ετσι.Οπως και να εχει.Κατεβενεις απο Πολιχνη ισια κατω.Περνας το φαναρι της Λαγκαδα καθετα απεναντι και πας οοοοοολο ισια.Πριν το 2ο φαναρι παρκαρεις.Απεναντι εχει ενα μαγαζι που λεγετε "Στην Ταβλα".Εκει.antipas wrote:σιγουρα 26ης για τσεκαρε την οδο ο γκουγλις λεει 28