ΑΛΛΑΓΉ ΚΟΥΚOYΛΑΣ ΓΙΑ CABRIO!!

Θέματα που αφορούν την αισθητική βελτίωση.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

teo_stavr
Νικολάκης
Νικολάκης

Re: ΑΛΛΑΓΉ ΚΟΥΚOYΛΑΣ ΓΙΑ CABRIO!!

Post by teo_stavr » Wed Feb 22, 2012 7:05 am

για ενημερωστε !!! αρχιζει και εχει ενδιαφερον και για εμενα!!!

:twisted: :twisted: :twisted:

antipas
Φωτογράφος
Φωτογράφος

Post by antipas » Fri Feb 24, 2012 2:00 pm

πηρα στον Ανδρεαδη θεσσαλονικη και ρωτησα στα 1900ε ακατέβατα εκπτωση δεν κανε
μου ειπε οτι υπαρχει πολυεστερικο γιαυτο το μοντελο

antipas
Φωτογράφος
Φωτογράφος

Post by antipas » Fri Feb 24, 2012 2:07 pm

Christagis_89 wrote:Καλησπέρα σας παιδιά, μάλλον βρήκα το θέμα που με ενδιαφέρει.Ας αρχίσω έπεσε στα χέρια μου ένα Punto Cabrio Bertone 1.6 τώρα στις διακοπές.Το αυτοκινητάκι από μηχανικά είναι άριστο, επίσης και από το εσωτερικό του.Τώρα από εξωτερικής πλευράς, πέρα από τον καθρέφτη του οδηγού που είναι σπασμένος και θέλει και τα 2 αμορτισέρ της πίσω πορτούλας, μπορείς να πεις ότι είναι σε μια καλή κατάσταση.Οπότε μας έμεινε η ΟΡΟΦΉ, που αυτό είναι το μόνο μεγάλο μου θέμα-πρόβλημα.
Πρώτον η κουκούλα μου είναι ηλεκτρική (δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό. απλά το αναφέρω).
Δεύτερον θέλω κουκούλα, εννοείτε και πίσω τζάμι και
Τρίτον θέλω τα λάστιχα που είναι γύρω γύρω από την οροφή,αυτά υπάρχουν???
Επειδή δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με Fiat,(ν σας πω την αλήθεια μου με Golfakia ασχολούμαι λόγω ότι έχω ένα ανακατασκευή του 77') αν γίνεται να μου δώσετε τη βοήθειά σας θα το εκτιμούσα, γιατί είναι κρίμα να το πετάξω η να το έχω μόνο για το καλοκαίρι..
Βασικά τώρα που το σκέφτομαι,δεν το έχω ανοίξει ακόμα να δω αν λειτουργεί σωστά και ο μηχανισμός,δεν ξέρω αν θα προκύψει κάποιο πρόβλημα αργότερα τσπ. ας λύσουμε τα πιο πάνω θέματα και αυτό το βλέπουμε στην πορεία.
Ευχαριστώ και σορρυ αν σας κούρασα..
για καινουργια ξεχασε το θελει πολλα λεφτα μηπως αμα την εβγαζες και εκανες καμια επισκευη και βαψιμο πανί ειναι δεν υπαρχει χρώμα για να βαφή σε σπρέυ

teo_stavr
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by teo_stavr » Fri Feb 24, 2012 2:36 pm

σε πολυεστερικο υπαρχει ??? info!!! info!!!!????????
:twisted: :twisted: :twisted:

antipas
Φωτογράφος
Φωτογράφος

Post by antipas » Fri Feb 24, 2012 7:21 pm

Παρε τηλ στον Ανδρεαδη ζητας τα ανταλακτικα και τον ρωτας.
παντως απο οτι καταλαβα θα το παραγγελνε απο Ιταλια μαλλον γιατι στο καταστημα δεν ειχε και καπου μεσα στο σαιτ εχει προσφορες καταστηματων δες για fiat κατι διαβασα 50% εκπτωση αν και αυτο ειναι αξεσουαρ
αλλα πρεπει να ειδοποιησης καποιον απο το σαιτ να πεις οτι εισαι μελος στο puntoclub μηπως κανει καλυτερη τιμη....

Gazofonix
Administrator
Administrator

Post by Gazofonix » Sun Feb 26, 2012 12:55 am

Παιδια μην χαζεψουμε τελειως.Τι 1900ε για κουκουλα.Οποιος ειναι απο Θεσσαλονικη η μπορει να επισκευαση την κουκουλα στην Θεσσαλονικη ας μου στειλει ενα πμ να τον συστησω σε φιλος ταπετσερη.Τα παιδια στην Θεσσαλονικη εχουν δει δουλεια του στα μπακετ που τα εκανα αλλαγη υφασμαστος αλλα και χρωματος και μπορουν να πουν την αποψη τους για την ποιοτητα της δουλειας.(Και το μπακετ ειναι πιο μανουρα απο μια κουκουλα.)
AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες :wink:

Christagis_89
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by Christagis_89 » Sun Feb 26, 2012 4:11 am

Ρε παιδιά όπως λέει και ο φίλος Gazofonix από πάνω,τι 1900??? θα μας χαζέψουν??......Με τόσα και με λιγότερο παίρνεις όλο το αυτοκίνητο (Punto Cabrio) στο car.gr... πλάκα κάνετε?μη πάει κανένας να δώσει τόσα...
όσο αφορά το πολυεστερικό τύπου hard top?
και αν γίνετε γιατί δεν βρίσκω μια το site να το στείλει κάποιος του Ανδρεάδη... ευχαριστώ..
Α κάτι άλλο, γιατί π.χ να το παραγγείλει αυτός από Ιταλία? Κάποιο Ιταλικό site της Fiat δεν υπάρχει με ανταλλακτικά και να μπορούμε να τα παραγγείλουμε εμείς? Λέω τώρα...

Gazofonix
Administrator
Administrator

Post by Gazofonix » Sun Feb 26, 2012 11:33 am

Το εργοστασιο ΔΕΝ δινει πωλησεις λιανικης.Και μαλιστα πολλες φορες πουλαει ΜΟΝΟ στον επισημο αντ/πο-εισαγωγεα της καθε χωρας.

Οσο για της προσφορες που εχουμε δες στο http://www.puntoclub.gr/viewforum.php?f=34 εχει και απο Ανδρεαδη αλλα και απο Σφακιανακη.Αν θελεις κανε μια λιστα με το τι χρειαζεσε και στειλτα μου με εναν αριθμο πλαισιου να κανω εγω την ερωτηση.Ειδικα στον Σφακιανακη λογο συνεργασιας και γνωριμιας (πρωσοπικης) εδω και πολλα χρονια εχω καταφερει μια αρκετα καλη αντιμετωπιση. :wink:
AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες :wink:

Post Reply

Return to “Εξωτερική εμφάνιση”