Φώτα Xenon σε Mk2b

Θέματα που αφορούν την αισθητική βελτίωση.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Post Reply
P.A.D.R.C
Schumacher
Schumacher

Re: Φώτα Xenon σε Mk2b

Post by P.A.D.R.C » Sun Feb 19, 2012 8:38 pm

steliosgt wrote:
kostas013 wrote:αυτοι που διασταυρωνεσαι? τι λενε?
δεν ειδα καποια αντιδραση χθες το βραδυ.....
Δλδ τι περιμενες,να αρχισουν να σε φεγγουν..?

:stupid

No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..
Image
PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB

Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)

rxbkrs
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by rxbkrs » Sun Feb 19, 2012 9:00 pm

steliosgt wrote:
rxbkrs wrote:
steliosgt wrote:λοιπον προχθες παρελαβα απο Αγγλια ενα φτηνο σετακι ξενον 35w 8000kelvin και χθες τα περασα πανευκολα στο πουντακι.... μιλαμε ειδα φως πραγματικα γιατι με τα καντηλακια που ειχα δεν εβλεπα τιποτα!!! εγω τα προτεινω ανεπιφυλακτα παιδες!!
Αυτά τα ΧΕΝΟΝ είναι για Punto mk2b;
υποτιθεται οτι ηταν για πουντο μκ2 99-03 ....
Punto mk2a είναι αυτό που λες. Για το mk2a συγκεκριμένα, διστυχώς δε γνωρίζω τι λάμπες φοράει. Επειδή το συγκεκριμένο έχει "γλόμπους" στα φανάρια του, αυτό είναι καλύτερο απ'τα συμβατικά φανάρια για τα ΧΕΝΟΝ.

Gazofonix
Administrator
Administrator

Post by Gazofonix » Sun Feb 19, 2012 10:53 pm

Ναι αλλα λεει οτι τα περασε πανευκολα.Πραγμα το οποιο σημαινει οτι μκ2α δεν εχει.Εκει ειναι απο στριμωγμενα μεχρι αστα να πανε καλε. PDT_Armataz_01_04
AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες :wink:

tzwrtzhs g
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by tzwrtzhs g » Sun Feb 19, 2012 11:26 pm

Φίλε μου επειδή έψαξα και εγώ για το θέμα των xenon ρίξε μια ματιά σε αυτό το site: http://www.theretrofitsource.com/produc ... d=227..Δεν τα έχω παραγγείλει απλά μου φάνηκε ενδιαφέρον και η τιμή πιστεύω λογική.!!Αν ξέρεις αγγλικά ρώτα σε αυτό το site: http://www.hidplanet.com/forums/.. που ασχολούνται πολύ με το θέμα.!!

steliosgt
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by steliosgt » Mon Feb 20, 2012 8:21 am

εχω μκ2 2003 με τα μικρα φαναρια με προτζεκτορ. η αριστερη πλευρα ηταν πανευκολη ως προς την τοποθετηση. η δεξια πλευρα μου πηρε περισοτερο χρονο και αναγκαστηκα να λυσω τις 3 βιδες που συγκρατουν το φαναρι για να κερδισω μερικους ποντους. λαμπα παιρνει h 1 και χωρα κανονικα και κουμπωνει σαν την συμβατικη. η δεσμη δεν κοιτα τα ουρανια και δεν ενοχλει τους απεναντι(τι να πω....ουτε ενα σινιαλο 2 μερες?) και ξαναλεω οτι επιτελους βλεπω!!

P.A.D.R.C
Schumacher
Schumacher

Post by P.A.D.R.C » Mon Feb 20, 2012 9:26 am

steliosgt wrote:εχω μκ2 2003 με τα μικρα φαναρια με προτζεκτορ.
Τωρα τα λες σωστα.. Ομως αλλο μκ2 και αλλο μκ2Β PDT_Armataz_01_01 .
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..
Image
PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB

Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)

sotirisk
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by sotirisk » Mon Feb 20, 2012 10:13 am

steliosgt wrote:εχω μκ2 2003 με τα μικρα φαναρια με προτζεκτορ. η αριστερη πλευρα ηταν πανευκολη ως προς την τοποθετηση. η δεξια πλευρα μου πηρε περισοτερο χρονο και αναγκαστηκα να λυσω τις 3 βιδες που συγκρατουν το φαναρι για να κερδισω μερικους ποντους. λαμπα παιρνει h 1 και χωρα κανονικα και κουμπωνει σαν την συμβατικη. η δεσμη δεν κοιτα τα ουρανια και δεν ενοχλει τους απεναντι(τι να πω....ουτε ενα σινιαλο 2 μερες?) και ξαναλεω οτι επιτελους βλεπω!!
Σινιάλο δεν σου κάνουν τόσο εύκολα, αλλά καμιά φορά θα βρεις κάποιον που θα θέλει να σε δείρει.
Εγώ είχα πέσει σε έναν που ήταν μπροστά μου (όχι σε αντίθετο ρεύμα) και ήρθε από πίσω μου να μου ανάψει τα μεγάλα.
Φυσικά τσαντίστηκα και του έκανα το ίδιο, αλλά γενικά έχε υπόψιν σου ότι δεν είναι ό,τι καλύτερο για κανέναν.
Σίγουρα βλέπεις λίγο καλύτερα (κυρίως λόγω χρώματος δέσμης έχεις την αίσθηση του καλύτερου φωτισμού) αλλά είσαι και 100% παράνομος (αφού: 1. το κιτ που πήρες δεν έχει έγκριση για χρήση στο δρόμο 2. δεν έχεις αυτόματο σύστημα ρύθμισης ύψους δέσμης φωτών 3. δεν έχεις πλυστικό σύστημα στα εμπρός φώτα 4. τα φανάρια σου δεν είναι σχεδιασμένα για xenon - παρ'όλο που αν έχεις projector τύπου κάτι είναι κι αυτό).

Πάντως ΚΤΕΟ μέχρι πριν 2 χρόνια πέρναγε κανονικά...

steliosgt
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by steliosgt » Mon Feb 20, 2012 12:04 pm

παντος συστημα ρυθμισης υψους δεσμης εχω αυτοματο δεν εχω... και κτεο το gt που εχω περασε πριν ενα μηνα κανονικοτατα με ιδιο κιτ ξενον και βεβαια χωρις να εχει προτζεκτορες.
το θεμα παντος ειναι οτι ολα τα μκ2 α εχουν προβλημα με τα φωτα τους αλυτο μαλλον με τις συμβατικες λαμπες....αφου δοκιμασα σχεδον τα παντα ....
Last edited by steliosgt on Mon Feb 20, 2012 5:03 pm, edited 1 time in total.

steliosgt
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by steliosgt » Mon Feb 20, 2012 12:07 pm

http://www.ebay.co.uk/itm/230736169529? ... 1497.l2649 απο εκει τα αγορασα και ο τυπος τα εστειλε σε μια βδομαδα..

vs.george.gv
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by vs.george.gv » Mon Feb 20, 2012 6:09 pm

Εχω βαλει και γω ξενον και σε mk2 κ b. στο πρωτο δν υπηρχε αλλος τροπος να μπορεις να δεις καλα το βραδυ.μονο τα ξενον αξιζαν.και στις δυο περιπτωσεις ρυθμιστηκαν σε ηλεκτρολογο και παντα μια σκαλα κατεβασμενα δν δημιουργησαν προβλημα ουτε στο δρομο ουτε στο κτεο.βεβαια δν λεω οτι ειναι καλητερα απο τα εργοστασιακα αλλα με τα λεφτά που εδωσα ηταν η μονη λυση και δν εχω προβλημα ενα χρονο τωρα παρα το κοστος.(κατω απο 50Ε).γνωμη μ παντα πιστευω πως αξιζουν.

rxbkrs
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by rxbkrs » Mon Feb 20, 2012 11:55 pm

steliosgt wrote:εχω μκ2 2003 με τα μικρα φαναρια με προτζεκτορ. η αριστερη πλευρα ηταν πανευκολη ως προς την τοποθετηση. η δεξια πλευρα μου πηρε περισοτερο χρονο και αναγκαστηκα να λυσω τις 3 βιδες που συγκρατουν το φαναρι για να κερδισω μερικους ποντους. λαμπα παιρνει h 1 και χωρα κανονικα και κουμπωνει σαν την συμβατικη. η δεσμη δεν κοιτα τα ουρανια και δεν ενοχλει τους απεναντι(τι να πω....ουτε ενα σινιαλο 2 μερες?) και ξαναλεω οτι επιτελους βλεπω!!
Το μοντέλο του αμαξιού σου (2003) είναι απ'τα τελευταία προ-facelift mk2 Punto. Γενικά, με τα projector φανάρια έχεις λιγότερες πιθανότητες να ενοχλείς τους άλλους. Στην 0 σκάλα έχεις ρυθμίσει τα φώτα σου;

steliosgt
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by steliosgt » Tue Feb 21, 2012 8:47 am

ναι στην 0 σκαλα ειναι

ManosKTM
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by ManosKTM » Tue Apr 03, 2012 4:55 am

Παιδια κ εγω εβαλα ξενον στο αμαξι,και με την σκαλα στο Ο δεν ειδα κανεναν απο απεναντι να μου παραπονιεται,και εκτος αυτου μπορω και οδηγαω ξεκουραστα πλεον,συν οτι τ αμαξι κερδισε ποντους στην εμφανιση!
Skills don't come with money!!
Έχω εξάρτηση, στον καφέ στο τσιγάρο και στο wd40 .-

steliosgt
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by steliosgt » Fri Apr 06, 2012 11:23 am

αυτο ελεγα και εγω στα παιδια εδω μεσα. ειδες το φως σου ετσι?? μα ηταν καντιλια τα φωτα του μκ2 πριν!! τι να πω....

ManosKTM
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by ManosKTM » Fri Apr 06, 2012 11:21 pm

Η κατασταση πριν την τοποθετηση των xenon ηταν απελπιστικη ειδικα εκτος πολεως..!Συνεχεια ειχα το αριστερο χερι στον διακοπτη για την μεγαλη σκαλα προκειμενου να βλεπω αφου με την μικρη μου εβγαιναν τα ματια.Με το που τα εβαλα ξαναλεω βρηκα το ΦΩΣ μου!!ουσιαστικη αλλαγη στο αυτοκινητο πιστευω!!
Skills don't come with money!!
Έχω εξάρτηση, στον καφέ στο τσιγάρο και στο wd40 .-

Post Reply

Return to “Εξωτερική εμφάνιση”