Mπαρα θολων σε sporting mk2

Ρώτηστε εδώ τις απορίες που έχετε όσον αφορα τα τεχνικά θέματα.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Gallatin
Moderator
Moderator

Post by Gallatin » Thu Dec 09, 2004 2:30 pm

ειναι οτι εαν φασ στουκα και σε χτυπισει κυριος στα πλαγια(μακρυα απ ολουσ μασ αυτο)και φορασ σιδερενια θα αντεξει πιο πολυ απο του αλουμινιου με αποτελεσμα να σου μετατοπισει οτι βρει μεσα...ενω η αλουμινιου ασ το πουμε ειναι πιο μαλακο κραμα αρα λυγιζει πολυ πιο ευκολα.εαν πιασετε μια μπαρα αλουμινιου και σιδερενια στο χερι σας θα δειτε μεγαλη διαφορα οσο αφορα το βαρος
λογικο αυτο αλλα υπαρχουν μπαρες που εχουν ενα "τσακισμα" σε περιπτωση πλαινου τρακαρισματος να "σπανε". αλουμινιου ή σιδερου. αυτο που λες δεν ειναι προνομιο των μπαρων αλουμινιου

http://www.speedtest.net/result/363494335.png
ImageImage
ImageImage
Arguing with the moderators is like shaking your fist at God. There's nobody there; and if there is, he's not listening. And if he's listening, all you're doing is pissing him off

fiat lover
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by fiat lover » Thu Dec 09, 2004 2:38 pm

maxristos αψογες οι πληροφοριες σου αλλα το ερωτημα τωρα ειναι το εξης.σε αποδοση ποια ειναι καλυτερη αφου σε νορμαλ συνθηκες ειναι το ιδιο?ας μην λαβουμε υποψιν την περιπτωση τρακαρισματος.εκτος αν δεν καταλαβα καλα................. :oops:

MAXRISTOS
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by MAXRISTOS » Thu Dec 09, 2004 3:16 pm

καλησπερα
GALLATIN:σωστο αυτο που λεσ για το ``τσακισμα``.οπωσ ειπεσ και συ.τσακισμα εχει και σιδηρου και αλουμινιου.το θεμα ειναι οτι παρολο στο τσακισμα δεν αλλαζει το κραμα.σιδερο=σιδερο+αλουμινιο=αλιμινιο.πλεον πιστευω πωσ οι περισσοτερεσ εχουν πλεον τσακισμα για να κουμπωσουν καλα και να κανουν κλιση,προσ τουσ θολους.
FIATLOVER:η αποδοση και το αποτελεσμα ειναι το ιδιο και οσο αφορα του αλουμινιου και σιδηρου.αρκει να κουμπωσουν καλα και να τοποθετηθουν σωστα.το θεμα ειναι οχι η αποδοση που ειναι η ιδια,αλλα εαν γινει στραβη πια πιο ευκολα θα σπασει.οπωσ και να το κανουμε παιδια το αλουμινιο σπαει πιο ευκολα απο το σιδερο,ασχετα απο τσακισμα η οχι.
στην τοποθετηση καλο ειναι το αμαξι να ειναι στον αερα δηλαδη πανω σε μηχανημα ανυψωσησ.αλλοστε απο την αρχη θα ειναι οταν καποιοσ θα βαλει για να μπουν τα παξιμαδια απο κατω και να κουμπωσουν με το πανω.εμενα προσοπικη αποψη μου ειναι οτι μια μπαρα ακομα και στο σφιξιμο πρεπει να ειναι στον ``αερα`` και μολισ ειναι ολα οκ να το κατεβασουν.

Gallatin
Moderator
Moderator

Post by Gallatin » Thu Dec 09, 2004 3:21 pm

GALLATIN:σωστο αυτο που λεσ για το ``τσακισμα``.οπωσ ειπεσ και συ.τσακισμα εχει και σιδηρου και αλουμινιου.το θεμα ειναι οτι παρολο στο τσακισμα δεν αλλαζει το κραμα.σιδερο=σιδερο+αλουμινιο=αλιμινιο.πλεον πιστευω πωσ οι περισσοτερεσ εχουν πλεον τσακισμα για να κουμπωσουν καλα και να κανουν κλιση,προσ τουσ θολους.
δεν λεω για αυτο το τσακισμα υπαρχει και ΕΝΑ θελημενο. πως να στο πω να εχει προδιαθεση η μπαρα να τσακισει εκει με το κοπανημα.
http://www.speedtest.net/result/363494335.png
ImageImage
ImageImage
Arguing with the moderators is like shaking your fist at God. There's nobody there; and if there is, he's not listening. And if he's listening, all you're doing is pissing him off

fiat lover
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by fiat lover » Fri Dec 10, 2004 1:49 pm

ρε παιδια, βοηθηστε με λιγο γιατι κοντευω να τρελαθω. ο group a ζηταει για sparco 160 ευρω + 50 για τοποθετηση.ο nasmania για novitec 209 και δεν κανει τοποθετηση. O atlasteam 100 ευρω ολα(μπαρα και τοποθετηση).κατι δεν πιανω εγω εδω.σας παρακαλω, προτεινετε μου καποιον

ftskamins
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by ftskamins » Fri Dec 10, 2004 2:05 pm

δεν ξερω με σιγουρια απο θεμα ποιοτητας αλλα η novitec παντα πουλαει ακριβα το ονομα της!

PuntoGTR
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by PuntoGTR » Fri Dec 10, 2004 4:03 pm

fiat lover wrote:ρε παιδια, βοηθηστε με λιγο γιατι κοντευω να τρελαθω. ο group a ζηταει για sparco 160 ευρω + 50 για τοποθετηση.ο nasmania για novitec 209 και δεν κανει τοποθετηση. O atlasteam 100 ευρω ολα(μπαρα και τοποθετηση).κατι δεν πιανω εγω εδω.σας παρακαλω, προτεινετε μου καποιον

Θα έβαζα τη Sparco με 160 ευρώ (αυτή έχω βάλει δλδ,την αλουμινένια).Αλλά όχι και να δώσω 50 ευρώ τοποθέτηση για 10 λεπτών δουλειά... :shock: ! Υμαρτον...
PuntoGT 4 ever

puntogtman
Schumacher
Schumacher

Post by puntogtman » Fri Dec 10, 2004 5:44 pm

ρε μαγκες παρτε και ενα τηλ στον ροκακη...οσοι εχετε καρτα θα κανει φοβερη τιμη αλλα και ετσι παλι ειναι πολυ φτηνος...δειτε το τηλ στα μαγαζια που συνεργαζομαστε...τι τιμες ειναι αυτες....
Image

Sonicboom
Schumacher
Schumacher

Post by Sonicboom » Fri Dec 10, 2004 7:52 pm

100euro OMP siderenia apo STEX , tin pira tin perasmeni evdomada alla akoma na aksiotho na tin valo.
Image
.

MAXRISTOS
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by MAXRISTOS » Mon Dec 13, 2004 10:17 am

εγω προτεινω novitec απο νασμανια.ειναι λιγο ακριβα αλλα....παιζει με κωδικους αναλογα με το αυτοκινητο.εγω τουσ παω παντος.οσο αφορα για την τοποθετηση 10λεπτα δεν ειναι.......

Angel
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by Angel » Mon Dec 13, 2004 3:33 pm

Παιδιά η μπάρα μπαίνει στις ήδη υπάρχουσες βίδες ή ανοίγονται νέες τρύπες με αρνητικά ίσως (δεν ξέρω) αποτελέσματα?

PuntoGTR
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by PuntoGTR » Mon Dec 13, 2004 3:58 pm

Η μπάρα θόλων είναι ειδική για κάθε μοντέλο αυτοκινήτου και μπαίνει στις ήδη υπάρχουσες βίδες...
PuntoGT 4 ever

Sonicboom
Schumacher
Schumacher

Post by Sonicboom » Mon Dec 13, 2004 5:11 pm

Akoma kai gia ta sporting-hgt vgainoun diaforetikes bares...
Image
.

Dimitris F
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by Dimitris F » Tue Dec 14, 2004 1:00 am

Re paidia paixte prota me amortiser elatiria paixte kai me antistreptikes kai afiste ti bara gia pio meta. Outos i allos eidika to mk2 exei poli kalo plaisio. Opote gia ta moter pou apoti xero exoume oi perissoteroi edaxei den einai must i tholobara. Skefteite alloste kai to endexomeno na ginei stravi....
Prepei na kano tin pountakla pio grigori.... :?

Post Reply

Return to “Ερωτήσεις - Απαντήσεις”