συζητηση περι "παρανομων'' gadget

Κάντε εδώ τα σχόλια σας.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

AKIS P
Schumacher
Schumacher

Re: συζητηση περι "παρανομων'' gadget

Post by AKIS P » Thu Feb 02, 2012 4:00 pm

colin_d νομιζω οτι παρεξηγησες τον sarro............καμια φορα ο γραπτος λογος παρεξηγειται αδικα οπως λεει και ο forza italia αποψεις εκφραζουμε και σε φιλικο τονο παντα :cool:
αμα σε ολο τον κοσμο ολοι ειχαν την ιδια αποψη δε θα πηγαινε ποτε μπροστα η ανθρωποτητα...........κανεις δεν σε κατακρινει ως προκλητικο απαραδεκτο και υπερβολικο 8) απλα ο καθενας εκφραζει την αποψη του σε γενικο επιπεδο και ποτε σε συγκεκριμενο προσωπο :cool: φιλικα παντα!!!

WE RIDE TILL WE DIE!!!!

AKIS P
Schumacher
Schumacher

Post by AKIS P » Thu Feb 02, 2012 4:13 pm

skategeorge wrote:Παιδες ωραια ολα αυτα και στο κατω κατω δεν με πειραζει καθολου αν γλιτωσεις την κληση με αυτο το μαραφετι. Και πιστευω οτι οποιος εδω μεσα το αγορασει το μονο που θελει ειναι αυτο, να αποφευγει τις κλισεις. Αυτο που φοβαμαι ειναι μην γεμισει ο δρομος με τετοια και χρησιμοποιουνται για χειροτερους σκοπους. Ποτε δεν με πειραξε η χρηση που λετε . Αλλα σκεφτειτε τι θα γινοταν αν εξαπλωνοταν αυτη η ιδεα γενικοτερα. Δε θα βγαινε σε κατι καλο . Θα ειχαμε πολεμο στους δρομους. Αυτη ειναι η γνωμη μου . Και σιγουρα πρεπει να ειμαστε λιγο προσεκτικοι με το θεμα μην το παιρνετε καποιοι τοσο ελαφρια.
ειναι αυτο που λεγεται..............ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ!!! ο καθενας αποφασιζει πως θα το διαχειριστει...............οπως και με το ιντερνετ υπαρχει η χρηση και η καταχρηση του και ολοι το ξερουμε αυτο βλεποντας το τι γινεται μεσω του ιντερνετ και ποσα κακα.................ετσι και με αυτο το μαραφετι το οτι θα το αγορασει καποιος (και φυσικα θα το αγορασει για να γλυτωνει κλησεις) γιατι ολοι μας ξεσκιζομαστε καθε μερα στη δουλεια για πεντε ψωροφραγκα και κοιτας με οποιοδηποτε τροπο να μην σε γραψουν.............μιας και απο παντου δε μπορουμε να σηκωσουμε κεφαλι :x δε σημαινει οτι εισαι το ιδιο με καποιον που θα το αγορασει για τρομοκρατικους σκοπους και και και.........αν και πιστευω οτι τετοιο συστημα ειναι αχρηστο σε καποιον τρομοκρατη μιας και η μεγαλυτερη τρομοκρατια ειναι οι ιδιες οι κυβερνησεις........................μπορει να βγαινω εκτος θεματος αλλα εκει οδηγει καθε συζητηση 8)
WE RIDE TILL WE DIE!!!!

sarros
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by sarros » Thu Feb 02, 2012 6:57 pm

colin_d wrote: Ο απαράδεκτος, υπερβολικός και προκλητικός,
Δημήτρης.
Ξέχασες το "είρων"... :wink: :D

Φυσικά Άκη, δεν θέλω να πιστεύω πως θα υπάρχουν παρεξηγήσεις( PDT_Armataz_01_03 ), και πάντα φυσικά μιλάμε αποκλειστικά και μόνο για το εν λόγο θέμα PDT_Armataz_01_01 . Και φυσικά δεν μιλάμε επι του προσωπικού. PDT_Armataz_01_01
Εγώ απλά πιστεύω πως ήταν λάθος η αρχική δημοσίευση... :!:
Θέλω πελάτες με γερμανικά....

polatov
Schumacher
Schumacher

Post by polatov » Thu Feb 02, 2012 7:19 pm

βασικα εχουμε δημοκρατια και ο καθενας κανει οτι θελει.
φυσικα η καταχρηση του ελληνα ειναι απεριγραπτη και δεν θα αλλαξει ποτε!
ειναι ανουσιο να δικαιολογειτε καποιοι την αποφαση μιας τετοιας αγορας την στιγμη που για τον χ ψ λογο ειναι ενα παραθυρακι για να παρακαμπτεις το νομο και οχι να τον καταπατας.
απο κει και περα το τι ειναι παρανομο και το τι αντισυνταγματικο δεν μπορουμε να το κρινουμε εμεις και να παρουμε το νομο στα χερια μας.δηλαδη επειδη ο νομος δεν εχει πλεον τη θανατικη ποινη επειδη εμεις θεωρουμε δικαιο το αντιθετο θα παρουμε ενα πιστολι και θα σκοτωνουμε τους ενοχους.
επειδη ο δρομος ειναι για 120 και εχει οριο 50 εγω ξερω καλυτερα και παω με 120 και ο αστυνομικος που περιμενει στην γωνια ειναι κακος
επειδη το κρατος δεν εχει προβλεψει τσαμπα parking και ολους τους ελληνες εσυ διπλοπαρακαρεις για να κανεις τη δουλεια σου
επειδη τα διοδια ειναι παρανομα δεν πληρωνω αλλα το δρομο τον χρησιμοποιω.
καλος ή κακως ζουμε σε μια κοινωνια που εχει κανονες και νομους.σωστους λαθος πρεπει να τους τηρουμε!ειναι δικαιωμα του καθενος να διαφωνει και να διααρτυρεται ΟΧΙ να εκμεταλλευεται την δημοκρατια.
εγω τοσα χρονια δεν εχω δει ΟΥΤΕ μια αδικη κληση στη ζωη μου!οχι μονο για μενα για ολους.
ειναι ευκολη λυση να ριχνουμε το φταιξιμο στους αλλους!
"Competition reduces competitors"
ImageImageImage
Image

AKIS P
Schumacher
Schumacher

Post by AKIS P » Thu Feb 02, 2012 10:28 pm

ποια δημοκρατια??????? PDT_Armataz_01_05 PDT_Armataz_01_05
εγω μεχρι τωρα νομιζα εχουμε χουντα......................αν λεγεται αυτο δημοκρατια που μας κυβερναει εγω ειμαι ο σουπερμαν PDT_Armataz_01_06
καλως η κακως αν δε σηκωθουμε να κανουμε κατι για αυτη την κοινωνια μια ζωη θα μας γ@μ@νε
WE RIDE TILL WE DIE!!!!

polatov
Schumacher
Schumacher

Post by polatov » Thu Feb 02, 2012 11:42 pm

ευτυχως δεν εχουμε ιδεα πως ειναι η χουντα.
δημοκρατια εχουμε και στην καλυτερη της μορφη,απλα την εχουμε δεδομενη και δεν ξερουμε να την εκτιμαμε..
το να σηκωθεις και να επαναστατησεις ειναι σωστο αλλα ο τροπος δεν ειναι οι "ψευτοεπαναστασεις" και η παρακαμψη των νομων.
ImageImageImage
Image

skategeorge
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by skategeorge » Fri Feb 03, 2012 12:07 am

polatov wrote:βασικα εχουμε δημοκρατια και ο καθενας κανει οτι θελει.
ειναι ανουσιο να δικαιολογειτε καποιοι την αποφαση μιας τετοιας αγορας την στιγμη που για τον χ ψ λογο ειναι ενα παραθυρακι για να παρακαμπτεις το νομο και οχι να τον καταπατας.
απο κει και περα το τι ειναι παρανομο και το τι αντισυνταγματικο δεν μπορουμε να το κρινουμε εμεις και να παρουμε το νομο στα χερια μας.δηλαδη επειδη ο νομος δεν εχει πλεον τη θανατικη ποινη επειδη εμεις θεωρουμε δικαιο το αντιθετο θα παρουμε ενα πιστολι και θα σκοτωνουμε τους ενοχους.
επειδη ο δρομος ειναι για 120 και εχει οριο 50 εγω ξερω καλυτερα και παω με 120 και ο αστυνομικος που περιμενει στην γωνια ειναι κακος
επειδη το κρατος δεν εχει προβλεψει τσαμπα parking και ολους τους ελληνες εσυ διπλοπαρακαρεις για να κανεις τη δουλεια σου
καλος ή κακως ζουμε σε μια κοινωνια που εχει κανονες και νομους.σωστους λαθος πρεπει να τους τηρουμε!ειναι δικαιωμα του καθενος να διαφωνει και να διααρτυρεται ΟΧΙ να εκμεταλλευεται την δημοκρατια.
εγω τοσα χρονια δεν εχω δει ΟΥΤΕ μια αδικη κληση στη ζωη μου!οχι μονο για μενα για ολους.
ετσι ακριβως ειναι..

skategeorge
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by skategeorge » Fri Feb 03, 2012 12:14 am

AKIS P wrote:ποια δημοκρατια??????? PDT_Armataz_01_05 PDT_Armataz_01_05
εγω μεχρι τωρα νομιζα εχουμε χουντα......................αν λεγεται αυτο δημοκρατια που μας κυβερναει εγω ειμαι ο σουπερμαν PDT_Armataz_01_06
καλως η κακως αν δε σηκωθουμε να κανουμε κατι για αυτη την κοινωνια μια ζωη θα μας γ@μ@νε
Καταρχην ξεκαθαρισε λιγο φιλε Ακη οταν λες οτι εχουμε Χουντα το λες για τα μετρα λιτοτητας που μας εχουν επιβαλλει και μας εχουν κανει απο φτωχους φτωχοτερους ή αναφερεσαι στον ΚΟΚ? γιατι ο ΚΟΚ μας δεν ειναι καν απο τους αυστηρους στην Ε.Ε. ουτε και γινεται συχνος ελεγχος. Αν αναφερεσαι στην πολιτικη της χωρας μας ναι εχεις δικιο ειναι απαραδεκτα ολα αλλα δεν εχουν καμια σχεση με την οδηγηση σε δημοσιους και ιδιωτικους δρομους(εκτος και αν ο ιδιωτικος δρομος ανηκει σε σενα,εκει κανε οτι θες). Αν αναφερεσαι στον ΚΟΚ τοτε μαλλον συμφωνα με εσενα θα επρεπε παντου(εκτος απο στενους δρομους) να επιτρεπεται να πηγαινεις με ποσο? 150, 180 ή οποια τελικη εχει το οχημα σου? ισως πρεπει να ξαναθυμηθεις ποσα μετρα κανεις το δευτερολεπτο οταν πηγαινεις με 160 πχ και ποσα μετρα θες να σταματησεις και ολα αυτα τα οποια πολυ γρηγορα ολοι μας ξεχναμε και οταν τα θυμηθουμε θα ναι επειδη μολις γλιτωσαμε απ τον χαρο,εμεις ή καποιος αλλος.

sarros
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by sarros » Fri Feb 03, 2012 1:08 am

Παρακαλώ να μείνουμε στο θέμα για το εν λόγο προϊών και να αποφύγουμε το off topic...
τα περί χούντας είναι μεγάλο θέμα και εδώ σχολιάζουμε την νομιμότητα και την χρήση που προορίζεται...
Θέλω πελάτες με γερμανικά....

polatov
Schumacher
Schumacher

Post by polatov » Fri Feb 03, 2012 5:02 pm

η παρακαμψη του νομου ειναι on topic παντως...
ImageImageImage
Image

AKIS P
Schumacher
Schumacher

Post by AKIS P » Fri Feb 03, 2012 5:11 pm

skategeorge wrote:
AKIS P wrote:ποια δημοκρατια??????? PDT_Armataz_01_05 PDT_Armataz_01_05
Καταρχην ξεκαθαρισε λιγο φιλε Ακη οταν λες οτι εχουμε Χουντα το λες για τα μετρα λιτοτητας που μας εχουν επιβαλλει και μας εχουν κανει απο φτωχους φτωχοτερους ή αναφερεσαι στον ΚΟΚ? γιατι ο ΚΟΚ μας δεν ειναι καν απο τους αυστηρους στην Ε.Ε. ουτε και γινεται συχνος ελεγχος. Αν αναφερεσαι στην πολιτικη της χωρας μας ναι εχεις δικιο ειναι απαραδεκτα ολα αλλα δεν εχουν καμια σχεση με την οδηγηση σε δημοσιους και ιδιωτικους δρομους(εκτος και αν ο ιδιωτικος δρομος ανηκει σε σενα,εκει κανε οτι θες). Αν αναφερεσαι στον ΚΟΚ τοτε μαλλον συμφωνα με εσενα θα επρεπε παντου(εκτος απο στενους δρομους) να επιτρεπεται να πηγαινεις με ποσο? 150, 180 ή οποια τελικη εχει το οχημα σου? ισως πρεπει να ξαναθυμηθεις ποσα μετρα κανεις το δευτερολεπτο οταν πηγαινεις με 160 πχ και ποσα μετρα θες να σταματησεις και ολα αυτα τα οποια πολυ γρηγορα ολοι μας ξεχναμε και οταν τα θυμηθουμε θα ναι επειδη μολις γλιτωσαμε απ τον χαρο,εμεις ή καποιος αλλος.
αναφερομαι στο πολιτικο καθεστως PDT_Armataz_01_06 που ενα παρακλαδι του ειναι και ο κοκ...............δεν δικαιολογω οπως κανεις φυσικα να πηγαινεις με 200 και ειδικα οταν μπορει να κινδυνεψει καποιος στο δρομο κτλ................για τα μετρα ακινητοποιησης και λοιπα εχεις δικιο κανεις δεν το θυμαται.............βεβαια εννοειτε οτι την ωρα που θα σταματησεις δεν θα αρχισεις να υπολογιζεις επι 10 δια του 5 και λοιπα για να βρεις τον χρονο ακινητοποιησης σου......................εκεινη την ωρα κολλαει το μυαλο οσο δε φανταζεσαι..............το καλυτερο για μενα ειναι η σωστη προβλεψη οταν κινησαι σε καποιο δρομο να εισαι ετοιμος για οτιδηποτε :wink:
WE RIDE TILL WE DIE!!!!

Nikolas_620ti
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Re: Ομαδικη αγορα Stealth Remote Car License Plate Frame

Post by Nikolas_620ti » Fri Feb 03, 2012 5:43 pm

AKIS P wrote:φυσικα και δεν θα παρκαρω σε σημειο που εμποδιζω οπως ραμπες κτλ............αλλα οταν βλεπω οτι οι πεζοι περπατανε συνεχως στο δρομο τι τα εχουμε τα πεζοδρομια???? ας τα κανουν δρομους να κινουμαστε και καλυτερα PDT_Armataz_01_06
επειδή εκεί στα Σερρας :smile: ίσως να μην έχετε το συγκεκριμένο θέμα...αλλά στην Αθήνα όπου και να πας έχεις πρόβλημα με το πεζοδρόμιο...παντού έχουν κάνει την ανάγκη του τα σκυλιά, αδέσποτα η μη....για να μην αναφέρω για αυτό που είδα σήμερα στο πουντο μου κ έφριξα...εν λόγο γειτόνισά έχει σκυλάκι στο μπαλκόνι της και τις ανάγκες του σκυλιού της να τις πετάει από το μπαλκόνι...στο πεζοδρόμιο κ σήμερα στο πουντακι μου....και την περιμένω να εμφανιστεί τώρα!όποτε αναγκαστικά και μη θα πας από το δρόμο για να μην τα "κουβαλήσεις" σπίτι σου η στο αμάξι σου :cool:
Image

Nikolas_620ti
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by Nikolas_620ti » Fri Feb 03, 2012 5:53 pm

polatov wrote:βασικα εχουμε δημοκρατια και ο καθενας κανει οτι θελει.
+φονω με όσα λες....αλλά στο θέμα με τα διόδια είναι κάπως...συμφωνείς δλδ να σκας 130 σήμα για 1200κ.ε(πχ) και για να πας σπίτι σου στην επαρχία να θες 15 ευρώ βενζίνα και 8 διόδια στους νταβατζήδες του κράτους που κάθε 30-40 χλμ έχουν διόδια?εν μέσω κρίσης κ με ανεργία που βαράει κόκκινα!πιστεύεις πως αν τα διόδια ήταν 1 ευρώ δεν θα τα πλήρωνε κανείς?
1) τα λεφτά που σου είπα πιο πάνω είναι για απόσταση 160χλ.
2)για τις τωρινές αυξήσεις στα διόδια....απλά..... ΣΟΥΦΛΙΑ να μην λιώσεις....
Image

kostas013
Administrator
Administrator

Post by kostas013 » Fri Feb 03, 2012 6:19 pm

εγω που χρησιμοποιω αθηνων πατρων πειτε μου γιατι να πληρωσω?
μαζι με αττικη οδο. απο πατρα αθηνα θελω 10ε ακριβως!!!
και ο μισος δρομος ειναι ανυπαρκτος!!! μονη λωριδα με τεραστια επικινδυνοτητα και και και....
Fiat Punto MK2 5Door HGT Abarth

http://www.puntoclub.gr/viewtopic.php?f ... 91&start=0

ΜΠΑΜΠΗ ΣΕ ΜΙΣΩΩΩΩΩΩΩ........:)

polatov
Schumacher
Schumacher

Post by polatov » Fri Feb 03, 2012 6:57 pm

αξιζει δεν αξιζει η παρανομια δεν ειναι λυση.το οτι δωσαμε τα εργα σε ιδιωτες και τα χρυσοπληρωνουμε ειναι το θεμα.οταν διναμε ομως τα εργα δεν ασχολιοταν κανεις με το τι και πως και τι θα γινει μελλοντικα!
ολοι χειροκροταγαμε και κοβαμε κορδελλες!
και το αεροδρομιο δηλαδη δε μας πειραζει που πληρωνουμε τα παντα στου ξενους (τουλαχιστον 40 χρονια ακομα).
μη λεμε οτι να ναι.τι σχεση εχει Ο ΚΟΚ και οι ποινες του με το πολιτικο συστημα??
και ξαναλεω επειδη ενας δρομος εχει μικρο οριο ταχυτητας η λυση ποια ειναι???
να παραβιαζεις το οριο καταπατοντας και τον νομο και γραφοντας στα αζητητα ολους του αλλους που χρησιμοποιουν τον ιδιο δρομο??
να βριζεις την τροχαια επειδη γραφει ασυστολα και στηνει μπλοκα??
δυστυχως ομως αυτη ειναι η "ρετσινια" του ελληνα.ξερει τα παντα και δημιουργει παντου το δικο του δικαιο..
ImageImageImage
Image

Post Reply