Λοιπόν, επειδή πριν πάρω την Giulietta, είχα κάνει αρκετές έρευνες.
Καμία σχέση mito με abarth, άλλη φιλοσοφία το ένα, άλλη το άλλο, παρ'όλο που είναι το ίδιο gruppo, αλλού στοχεύει το ένα, αλλού το άλλο.
Για μένα το evo είναι πολύ απλή δουλειά, ίσα ίσα για να φύγει το μοντέλο σιγά σιγά,
ο μπρος και πίσω προφυλακτήρας με τα κομμάτια απο πλαστικό τα κάνει υπερβολικά απλό,
ενώ στο εσωτερικό η αλλαγή στην κονσόλα απο το player προς το κλίμα, ήταν ατυχείς, δεν υπάρχει αρμονία.
Grande Punto Abarth, έκδοση με 155 ίππων, και Abarth SS με έκδοση 180 ίππων.
Αν μιλάμε για μεταχειρισμένα, θα βρεις σίγουρα καινούργιο με 14.000 με την έκδοση των 155.
Εγώ προσωπικά όταν έψαχνα πριν μήνες, σε γνωστή αντιπροσωπία της Θεσσαλονίκης, βρήκα abarth με 15.000 stock. Για evo δεν ξέρω.
Τώρα, αν μιλάμε αποκλειστικά και μόνο για τους κινητήρες, μακράν ο καλύτερος ο multiair,
Αύξηση μέχρι και 10% της μέγιστης ισχύος, H ροπή στις χαμηλές στροφές βελτιώνεται μέχρι και 15%!
Τώρα, αν θέλεις και εμφάνιση, απο το evo η μόνο εντυπωσιακή έκδοση είναι η abath!
Επιπλέον επειδή έχω οδηγήσει mito 155, abarth 155, η διαφορά στην οδήγηση είναι εμφανής όταν ενεργοποιήσεις το σύστημα dna που έχει απο μαμά το μίτο, αυτόματη ρύθμιση ανάρτησης, διαφορικού, και τιμονιού, στο δικό μου (Giulietta) ρυθμίζει ακόμα και την πίεση.
Σίγουρα, θα κάνεις την καλύτερη επιλογή μόνο αν τα οδηγήσεις, και δεις τι ανάγκες σου καλύπτει το καθ'ένα.
Θέλω πελάτες με γερμανικά....